Žena za volantem...

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Hustoles 24. 4. 2005 10:18

Jaké máte zkušenosti?Přiznám se,že já vesměs negativní.Vydávat jejich pomalé ježdění za bezpečné ježdění se mi zdá scestné.Podle mě jsou v krizových situacích za volantem nerozhodné a zmatkují.Nemají cit pro auto,dělá jim velké problémy řazení rychlostí apod.Větsšinu krizovek,které jsem v posl. době za volantem zažil,způsobily právě ženy-řidičky. :hm :hm
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Anonymni 24. 4. 2005 10:33

ja mam pouze zkusenost ze maji tendenci pri krizovce kricet coz je docela psycho kdyz zrovna ridim ja protoze pak me to dokaze pekne vyvest z koncentrace a pak docela dlouho nadavam. Btw- je tady nejaky chlap ktery pri krizovce krici???:):):)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Hustoles 24. 4. 2005 10:47

:tleskani
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod kubakod 24. 4. 2005 11:15

Mam s nimi zkusenosti ruzne, znam i dobre ridicky. Dve :-) Teda jednu velmi dobrou a jednu, ktera ridi celkem dobre.
Vetsina zenskych jezdi bezpecneji nez blbecci co s felicii a privesnym vozikem jezdi 120+ a mysli si, ze v omezeni nemusi brzdit :-( a ze je na silnici sam a vsichni se mu musi prizpusobit. Ano, takoveho chudaka znam.
kubakod
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 24. 4. 2005 15:08

Moje zkušenosti jsou takové,že nepoznám kdo to řídí.Ale žena by nikdy nejela 130 s přívěsným vozíkem na bantamových kolech.
Petr.kkk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod luk 24. 4. 2005 16:04

Znám celou škálu řidiček, od těch velice dobrých, až po úplně špatné - ale stejně tak i u mužů-řidičů. Spíš se liší špatné řidičky od špatných řidičů. Ženy častěji zmatkují, nerozhlédnou se v křižovatce, nedívají se do zrcátek. Muži naopak přeceňují schopnosti své i vozu. Ale není to samozřejmě takhle striktní, příliš odlišností v řízení auta mezi pohlavími obecně není.
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod M@C 24. 4. 2005 16:39

Nevim, ale posledni dobou nadavam spis na ridice nez ridicky. Minuly tyden me nejaky kokot predjizdel v obytne zone, v hodne ostrem eSicku, v protismeru jelo auto... Ale tak sportovni auto, jako fabia htp se prece nepotahne za nejakou blbou vectrou, ktera jede 30...
Vcera jsem jel zase 10 minut za debilem ve Favoritu, mimo obec 70 (na rovne ceste s rozhledem na kilometry :)), v obci 40. A ti z protismeru na nas porad blikali, tak jsem si rikal ze nekde meri a nebudu predjizdet. Nakonec jsem ho predjel, vul svitil dalkovyma, proto ostatni blikali... Proste i nekteri chlapi za volantem dokazou byt strasni debili.
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Štamgast

Odeslat příspěvekod Lukke 24. 4. 2005 18:06

Před rokem jsem potkal peroxidovou blondýnu v X5 na okresce, nepoužívající blinkry, omezující všechny řidiče okolo, to vše při rychlosti 200+....

Dneska jsem na D5 v kopci před Rudnou jel v levém pruhu 190 na tempomat a pár desítek metrů to přede mnou švihnul tak 70 letej děda bez blinkrů přede mě asi tak v 60... Nevěděl jsem co si o tom myslet. Když jsem ho pak předjel, ukazoval na mě jako bych za něco mohl nebo co....
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Nováček

Odeslat příspěvekod Zetec 24. 4. 2005 18:17

to M@C: Ten s tím htp prostě musel ukázat, že se s tím dá taky předjíždět -aspoň v těch 30 :)

S ženskýme za volantem většinou moc problémů nemám. Nedávno mi ale jedna sprostě vyfoukla volné místo na přeplněném parkovišti a to ještě díky jiné ženské, která z tama zrovna vyjížděla a nechtic mě zablokovala. Jinak mám většinou problém s mag*rem (šoférem).
Zetec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JarinoRS 24. 4. 2005 20:15

Nemam nic proti zenam-vodickam, takisto patria za volant, ale fakt je ten, ze iba minimalne percento z nich jazdi aspon tak, ako priemerny chlap :wink: a hlavne, ked vidim cudne sa spravajuce auto na ceste, tak na 99% je to zena alebo nejaky klobukovy vodic Mr. Green skutocne mi to vychadza, mam taku sukromnu statistiku a normalne sa tesim, ked si tipnem, ci je v tom cudnom aute predo mnou zena a ked predbieham a fakt na 99% tam je 8)
JarinoRS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thalieník 24. 4. 2005 20:18

Ženy jezdí spíš bezpečněji, protože si nemusí vybíjet spoustu adrenalinu v krvi. Ale je i velké procento žen, které se bojí - ty jsou nerozhodné a jsou velkým rizikem v dopravě
Renault Kangoo 2 1,5 dCi - 50kW, r.v. 2010/ Thalia 1.4 8V - 55kW, r.v. 2005
Thalieník
Nováček

Odeslat příspěvekod luk 24. 4. 2005 20:42

Znám jednu křižovatku, kde když odbočuji vlevo (do vedlejší ulice), na 95 % první auto dávající zleva přednost řídí žena. Je to zajímavé, ale nepřišel jsem na to, proč to tak je. ;-)
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 24. 4. 2005 20:53

aaa ja znam vselijake ridicky od normalnich az po mou matku ktera miluje bavoraky.....nekdy s tim jede jak z bagrem a jindy zas leti jak hovado-panove to jsou dycky fotky to bych vam pral videt
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Kacenka 24. 4. 2005 21:11

večer napíšu, mladá mě veze domů, mazlik je v lakovně. :-)

Pedro
Kacenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kacenka 24. 4. 2005 23:15

řidičky jsou všelijaký a řidiči taky
Kacenka
Kolemjdoucí

Další stránka