Tato diskuze asi bude dost vášnivá. Někteří se budou chlubit svými rekordy, ostatní je budou označovat za blbce. Já mám rekord 210 (Plzeň-Praha), ale neukamenujte mě za to
Moc nedodržuju, ale zas aby bylo pohodlíčko tak těch 150-160 držím. To se dá a je to podle mě bezpečná rychlost na většině úseků a když to není zasekané. Tohle by policie stíhat neměla (a tuším taky na to kašlou).
Rekord taky 210 (kupodivu), na D1 kdysi v sobotu v poledne, kdy na dálnici nebyla ani noha.
Ja osobne mam rekord tachometrovych 200 v A6 v Nemecku, ale u nas jezdim do 140, protoze kvalita ceskych dalnic je proste mizerna a navic malokdy specham, takze se spis divam na spotrebu na palubnim pocitaci. Jsem z tech, kteri dodrzuji predpisy.
tachometrovych 190 v mondeu viz podpis, ale normalne jezdim do 130kmh -hlavne kvuli tichu, spotrebe a navic vetsinou nikam nepospicham. Celkem se snazim dodrzovat predepsany rychlosti...
Ja jezdim tak 150-160 protoze silnice a provoz uz pak dojem kazi a nestoji to za to riziko (zname kamiony a autobusy na D1), jinak zkusebne parkrat 210 tacho, FRS.
Vypada to, ze doslo k duplikaci Chyba bude v Matrixu...
Na starem foru existoval podobny thread pod nazvem TopSpeed a sem byl prenesen do Smetiste Existuji k nemu i webove stranky kam lze posilat sve vykony (nejlepe z nemeckych dalnic, zeano).