Co říkáte na práci policie?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Marek71 7. 3. 2006 09:58

Ďalšia vec je, že policajti by nemali zastavovať, pokiaľ na to nemajú dovod, pokiaľ si nespáchal priestupok. K čomu je dobré, že ma zastavia, skontrolujú doklady a zase pustia ? Zdržujú sa oni aj ja.
Mazda CX-5 G195 AWD 2023
Lexus GS 450h Premium 2013 (jezdí dál v rodině)
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Inventář

Odeslat příspěvekod kejml 7. 3. 2006 10:17

Mně chytili ve 2 ráno v Podolí asi 500m od odmova, že prej silniční kontrola, atd. Vše OK, včetně lékárničky, ale neměl jsem řidičák. Skrček řek, že my pražáci jezdíme jako dobytek a že máme hodně peněz, takže to bude za 1.000,- To jste neviděli to tóčo! Nejhorší jsou tyhle burani, co přijedou do Prahy akorát tak buzerovat. Zustaňte doma, nikdo vás tady nechce!
Dancall -> GH688 -> S25 -> Sagem? -> Sony CMD C1 -> ME45 -> M65 -> N6230
kejml
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 7. 3. 2006 10:17

Marek71 píše:Ďalšia vec je, že policajti by nemali zastavovať, pokiaľ na to nemajú dovod, pokiaľ si nespáchal priestupok. K čomu je dobré, že ma zastavia, skontrolujú doklady a zase pustia ? Zdržujú sa oni aj ja. /quote]

No,ale zase si uvědom,že tímhle namátkovým způsobem se chytne spousta opilců ve večerních hodinách a dost hledaných osob.
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod Vana666 7. 3. 2006 11:11

Otázka z trochu jiného soudku: Mají právo MP uložit pokutu, pokud stojím na placeném parkovišti a nemám koupený lístek? Parkoviště patří soukromé firmě a oni jim vlastně takhle vymáhají zaplacení pohledávek (no to bych je nakonec mohl angažovat taky)

Bydlím blízko FM a ve městě je několik parkovišť s automaty, které vydávají špatné daňové doklady (je na nich název firmy a DIČ, ale chybí adresa), takže parkování z principu neplatím. Firma má pravděpodobně na parkoviště s městem nějakou smlouvu. Už dvakrát jsem si kvůli tomu s MP vyměňoval názory a pokaždě odešli s prázdnou.
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod Goggy 7. 3. 2006 11:46

Ted me zmerili na Radlicky v Praze, x let tam byla (70) ted je tam par let (50) ale vsichni jezdej furt tech 80, ja jel v pravym pruhu do kopce 60-65, vsechno me predjizdelo, ale blejsklo to na me :x Tak sem *****.
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Inventář

Odeslat příspěvekod Honza CZ 7. 3. 2006 12:11

Goggy píše:Ted me zmerili na Radlicky v Praze, x let tam byla (70) ted je tam par let (50) ale vsichni jezdej furt tech 80, ja jel v pravym pruhu do kopce 60-65, vsechno me predjizdelo, ale blejsklo to na me :x Tak sem ****.
Jel jsi rychlejc?Jel. Tak proč si stěžuješ a jseš na....?
Honza CZ
Nováček

Odeslat příspěvekod Primas 7. 3. 2006 12:21

kdyz vis, ze je tam 50, tak mas jet 50, ne? nebo v praze je to jinak?
Primas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goggy 7. 3. 2006 12:24

Ne neni, nerikam ze to neni moje chyba, 2 pruhy kazdym smerem, na jedny strane je kopec, na druhy zabradli, do silnice nemuze nekdo vbehnout, skola pobliz neni, ani obytny domy v tom miste nejsou. Byla tam 70 a tu sundali na 50 asi aby tam mohli merit. Vsichni jedou 80, ja jedinej pod 70 a zmerej me. Je to proste jako kdybys na jizni spojce pred Branandovskym mostem smerem od smichova, kde je mimochodem taky 50, jel 60 a zmerili by te.
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Inventář

Odeslat příspěvekod Hustoles 7. 3. 2006 13:10

Goggy píše:Ne neni, nerikam ze to neni moje chyba, 2 pruhy kazdym smerem, na jedny strane je kopec, na druhy zabradli, do silnice nemuze nekdo vbehnout, skola pobliz neni, ani obytny domy v tom miste nejsou. Byla tam 70 a tu sundali na 50 asi aby tam mohli merit. Vsichni jedou 80, ja jedinej pod 70 a zmerej me. Je to proste jako kdybys na jizni spojce pred Branandovskym mostem smerem od smichova, kde je mimochodem taky 50, jel 60 a zmerili by te.

Buď v klidu, aj mi hňupi v Brně máme pár takových buzeračních úseků- např. Novolíšeňská u Zetoru taky za 50, přitom 4 pruhy, okolo prcka světa, nikde nic. A jak tam ti chu*ji z PČR vesele rajtují s radárkem,radost pohledět. Ještěže jsou tak blbí a měří furt schovaní za stejným křem... :x Všichni jezdíme vesele za 80 a víc.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Předseda 7. 3. 2006 15:58

Goggy: bud f klidu! ;) Primase a Honzy CZ si nefšímej....věděj prd-já tě chápu.Je to pešek.
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod MAN737 7. 3. 2006 16:40

Vana666 píše:Otázka z trochu jiného soudku: Mají právo MP uložit pokutu, pokud stojím na placeném parkovišti a nemám koupený lístek? Parkoviště patří soukromé firmě a oni jim vlastně takhle vymáhají zaplacení pohledávek (no to bych je nakonec mohl angažovat taky)

Bydlím blízko FM a ve městě je několik parkovišť s automaty, které vydávají špatné daňové doklady (je na nich název firmy a DIČ, ale chybí adresa), takže parkování z principu neplatím. Firma má pravděpodobně na parkoviště s městem nějakou smlouvu. Už dvakrát jsem si kvůli tomu s MP vyměňoval názory a pokaždě odešli s prázdnou.o/quote]

Nejdo o to,že odešli s prázdnou,ale že Ti finančák (celní úřad) pošle za čas nedoplatky+úroky,s výhrůžkou exekuce,která poslední dobou začala pracovat na naše úřady nezvykle rychle,a razantně..
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod Vana666 7. 3. 2006 17:54

MAN737: odešli opravdu s prázdnou. Vysvětlil jsem jim, že když nedostanu doklad se všemi náležitostmi, tak nejsem povinen platit. A oni nenašli argument tak mě nechali. Obě příhody byly před asi dvěma roky, takže už fakt nemají nárok. Ani jsme nic nespisovali.

Ale já chtěl původně vědět, jestli MP nás můžou pokutovat za parkování bez zaplacení na veřejném placeném parkovišti patřícím soukromé firmě- tj. parkoviště není vyhrazené ani firmě ani pro invalidy.
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 7. 3. 2006 17:59

K původní otázce:Jsem přesvědčen,že ne.
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod Jendolf 7. 3. 2006 18:05

otazka... kdyz vas napadne policajt, vy mu date do huby, je to potrestatelne? Nebo to funguje tak, ze ikdyby policajtovi ruplo v kouli, tak na nej clovek nesmi stahnout ruku a hrozi mu trest?
Jen dneska me staveli a pan se do me navazel a kdyz me votravovali 10minut, tak jsem jim zacal napovidat, co by jeste mohli zkontrolovat, coz dotycneho rozcilovalo a chtel se pasovat.
B power M power W power
Jendolf
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Předseda 7. 3. 2006 18:09

Jendolf: Mr. Green To taky není špatnej zpusob :D Napovídat co by ještě meli zkontrolovat :tleskani
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka