Přemýšlím, jestli je možné takovou garáž zateplit. Samozřejmě mi nejde o to, abych v ní udržoval 20C, ale rád bych, aby se v zimě teplota v garáži udržovala nad nulou (5C?), abych tam mohl nechat třeba plechovku s barvou a tak podobně.
Nevím si s tím rady. Počítám, že ať se použije cokoli, půjde to na vnitřní stěnu garáže - na té jsou co 20cm vertikální žebra hluboká 3cm (jak je vidět z fotek). Jde mi o to vymyslet něco, kde nebude kondenzovat voda a kde náklady na vytápění v "standardní zimě" nebudou úplně mimo. Budu moc vděčný za rady od někoho zkušenějšího než jsem já

Níže je jednoduché schéma a fotky garáže jsem nahrál sem: https://1drv.ms/u/s!AohDmDW98tXLh_l3Hxc ... Q?e=B94IEQ.
Střecha má sklon dozadu (na celé délce to udělá výškový rozdíl 13 cm). Výška v nejnižším bodě je 2,44 m. Jak je vidět z fotek, plech střechy není rovný a vytváří tak větrací otvory - počítám, že když to něčím zaizolujeme, budeme muset ve zdech vytvořit pro větrání nové otvory. Žebra n stěnách jsou hluboká 3cm. Stěny jsou z venku obtažené Ipou, takže dovnitř nemůže zatéct. Podlaha je teď prostý beton, během dubna-května to zbrousím, napenetruju a natřu epoxidovým nátěrem.
Předem díky!