SILVESTR - aneb dopučte Rachomejtle

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 1. 2025 21:07

Však právě, město udělá jeden profi ohňostroj (což mi přijde ok) a pak doma milion debilů si musí odpálit tu svoji srandu a dokazovat si, že to mají lepší než soused.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 21:19

ano jediny zajem vsech je to delat kvuki sousedum. holt neni kazdy jako vy
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 1. 2025 21:34

Trošku mimo, ne? :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 21:35

dyt jsem jen citoval tva slova o tom jak to kazdy dela aby pojebal souseda
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 1. 2025 21:38

Tak každý asi ne. Reálně nevím co je na tom tak zajímavého, pustit si doma odvar z ohňostroje. Jen jsem tipoval.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod m_tsch 1. 1. 2025 21:38

Arnie J píše:Však právě, město udělá jeden profi ohňostroj (což mi přijde ok) a pak doma milion debilů si musí odpálit tu svoji srandu a dokazovat si, že to mají lepší než soused.

Pak doma mi to nevadí, vadí mi, když to spustí zároveň s tím městským v jeho blízkosti.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 21:41

Arnie J píše:Tak každý asi ne. Reálně nevím co je na tom tak zajímavého, pustit si doma odvar z ohňostroje. Jen jsem tipoval.

taky doma nemas pivovar ale odvar z nej. a ne kazdy zije tam kde jsou ohnostroje apod. rposte jeden den v roce to prezijes. a neboj blizi se dalsi zakaz. budes spokojeny.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 1. 1. 2025 21:42

Mně víc vadí ty ohňostroje během roku. Každá akce musí být pitomě zakončena ohňostrojem.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 21:43

nevim kde zijete ze mate tisice ohnostroju rocne kolem sebe. ale ok.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 1. 2025 21:47

Goesson píše:
Arnie J píše:Tak každý asi ne. Reálně nevím co je na tom tak zajímavého, pustit si doma odvar z ohňostroje. Jen jsem tipoval.

taky doma nemas pivovar ale odvar z nej. a ne kazdy zije tam kde jsou ohnostroje apod. rposte jeden den v roce to prezijes. a neboj blizi se dalsi zakaz. budes spokojeny.

U nás už je to zakázané dávno a každý na to sere :D Srovnani s pivem kulhá na všechny nohy.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 21:50

neni to u vas zakazane. at nova legislativa to plne umozni. tak budes o to vice spokojeny ze zase mame dalsi zakaz. ocovidne to k zivotu nutne potrwbujes
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 1. 2025 21:52

Samozřejmě :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod impact 1. 1. 2025 22:08

Marek Zrak píše:Máme zvířata, taky tu infantilní zábavu neschvaluju, ale chuj s tym, nějak to přežijeme. Co mě ovšem vytáčí, jak si velká část střelmistrů, neláme hlavu s úklidem :/ Asi nabyli dojmu, že se odpalovací rampy a spol. do rána vypaří...

Jak kdo a kde, někdo čeká na druhej den a sbírá pak při novoroční procházce, když už je jistota, že je to dohořelý.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 1. 1. 2025 22:10

Ked som bol mladsi, tak ma to bavilo no.
Teraz uz pre to nemam moc pochopenie.
Ok od polnoci polhodinu hodinu.

Ale tu kokoti odpalovali od 20:00.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod aikoN 1. 1. 2025 22:17

Pro mě za mě, mě už to taky nebaví (možná to má co dělat s tím, že už pár let nejsem na Silvestra nalitý :D), ale synek o to stojí, tak co bych mu tu radost neudělal.

No a jak říkám, já šlapu v neuklizených psích hovnech a poslouchám štěkání a vytí celý rok. Tak majitelé psů si můžou na oplátku svého miláčka jeden den někam zavřít, kde se z toho nezvencne.
aikoN
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka