Evlo koutek

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JardaB 22. 9. 2023 21:20

:D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 22. 9. 2023 22:47

Turba turbi

-- 22. 9. 2023 23:48 --

Lukas063 píše:v autorizáku nezvládnou klíč k autu navíc?
nezvládnou, nevim jak jinak si vysvetlit kdyz na otazku kolik stoji "naprogramovani" dalsiho klice k autu odpovi ze o stoji 3300 + naprogramovani

ale chapu, ze to bude jak ajif story s stk, prote on na to ma, se nemusi ptat kolik to stoji
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 14:47

Stalo se mě to co tady kolegovy, co chtěl vrata, akorat mě se to stalo s tepelným čerpadlem, řekl jsem si, že na to *****ám a dám 100k navíc, že to nainstalujou komplet oni a mám to bez sraní, tak poté co jsem vyřadil prodejce hoven, mě zbyli dvě firmy, ale každá dala nabídku co vyjde o o těch 100 - 150 000 dráž než když to nainstaluju sám a ani jedna to ale neudělá celé, tak jsem se té co neposlala něco co mě vyloženě urazilo, jestli to dokážou teda dodat celé.

Ale zpoměl jsem se zeptat jak píšou, že to dělá teplou vodu 75C a funguje v -25C, jaký je teda koeficient účinnosti když to v -25C dělá tu 75C vodu.
Naposledy upravil evlo dne 4. 10. 2023 18:11, celkově upraveno 3
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 10. 2023 14:49

jak vypadají vrata s tepelným čerpadlem, to jsem jeste nevidel...
Goesson
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 4. 10. 2023 14:51

taky se rád kouknu
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 4. 10. 2023 14:57

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Lukas063 4. 10. 2023 17:36

Co se tady člověk nedozví...
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 18:11

jj už jsem objednal, že si to teda nainstaluju sám, protože stejně všichni chtěli dělat jen tu jednodušší část instalace
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod garážmistr 4. 10. 2023 18:12

Se těšim.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 18:15

V rámci prodloužené záruky bude reklamace řešena vždy pouze opravou nebo výměnou vadného dílu. Veškeré náklady na opravu mimo vadného dílu hradí/přebírá zákazník, zejména se jedná o náklady na výjezd servisního technika Servisního partnera a odměnu za provedenou servisní práci, náklady na doručení náhradního dílu apod. Zákazník se zároveň zavazuje hradit náklady za provádění pravidelné údržby dle bodu 2. těchto Podmínek.

to je taková záruka, že jsem radši, že ji nemám teda

Reklamace v rámci prodloužené záruky bude vyřízena ve lhůtě 60 dnů; lhůta se může prodloužit o dobu nezbytnou k zajištění náhradního dílu nezbytného k opravě výrobku

takže třeba přes celou zimu nebudeš topit, praktické

ale tak čtou jen dementi ty podmínky

-- 4. 10. 2023 19:44 --

garážmistr píše:Se těšim.

jj no, zapojet 2 trubky a 5 dratu je totiz strasnej hardcore, to nikdy nemuzu dokazat

-- 4. 10. 2023 20:06 --

jak vlastně funguje akumuláční nádoba když nemá výměník, to se do ní prostě pustí teplá voda zezhora a hotovo?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 19:21

tepla užitková voda tím myslí asi to co se označuje běžně DHW domestic hot water a tím myslí vodu na mytí a na topení tomu říkají TV?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MELLO 4. 10. 2023 19:36

Ano.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod impact 4. 10. 2023 20:08

Ale zpoměl jsem se zeptat jak píšou, že to dělá teplou vodu 75C a funguje v -25C, jaký je teda koeficient účinnosti když to v -25C dělá tu 75C vodu.

Tak odpověď na tuhle otázku asi tušíš, když v zimě sepne elektrický dohřev, nebude to žádná hitparáda. :)
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod garážmistr 4. 10. 2023 20:20

evlo píše:jj no, zapojet 2 trubky a 5 dratu je totiz strasnej hardcore, to nikdy nemuzu dokazat

Tvoje erudovaný dotazy nenechávají nikoho na pochybách, že jsi odborník na topení a ohřev vody.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 4. 10. 2023 20:37

Goesson píše:jak vypadají vrata s tepelným čerpadlem, to jsem jeste nevidel...

Když může mít alzák plyšovýho medvídka, co má vlastní mobil, proč by brána nemohla mít tepelný čerpadlo?
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka