Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
puk123 píše:S ojetinou nenajezdil ani dva tisíce kilometrů. Ústavní soud se zastal autobazaru: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-s-o ... .seznam.cz
-pb- píše:Ja tam byl před 3 lety s gti a nedohodli jsme se, řekl jsem že 440 je pořád malo, oni že už víc dat nemůžou, tak mi vrátili techničák, zvedli závoru a já odjel, jako nechápu, proč by mysleli, že když mi tu závoru nezvednou, že budu kvůli tomu tak zoufalej, že jim tam to auto nechám a půjdu pěšky domůbtw vždyť by si tím zablokovali celý odjezd z toho areálu
Goesson píše:ne nemohl. posoudili to spravne
asi fakt žiju v jiným světě, když mě tohle nepřijde "normální", ono to normální je, ale prostě čekat 2 hodiny a to ti pak ani ty prachy stejně nedaj, pyčo, fakt to je jen pro tu jejich cílovkuDonald66 píše:AAA Lbc
Minulý týden -
výkup 275k
prodávají
hotově 310k
úvěr 250k
Normální jednání
cca 2h od začátku do konce - 1h čekání na cen. nabídku, dokonce se pán omluvil že to tak trvá, 30min za ´´manažerem´´ na lepší nabídku, 30min než jsem přečetl výkupní smlouvu a Boltem domů
garážmistr píše:Jestli si to představuješ jako automat na výkup lahví, tak si vem život, pyčo.
evlo píše:asi fakt žiju v jiným světě
Donald66 píše:AAA Lbc
Minulý týden -
výkup 275k
prodávají
hotově 310k
úvěr 250k
Normální jednání
cca 2h od začátku do konce - 1h čekání na cen. nabídku, dokonce se pán omluvil že to tak trvá, 30min za ´´manažerem´´ na lepší nabídku, 30min než jsem přečetl výkupní smlouvu a Boltem domů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků