A A A Auto (Praha, Dopraváků 874) - zkušenosti?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod -pb- 19. 5. 2025 18:12

Ja tam byl před 3 lety s gti a nedohodli jsme se, řekl jsem že 440 je pořád malo, oni že už víc dat nemůžou, tak mi vrátili techničák, zvedli závoru a já odjel, jako nechápu, proč by mysleli, že když mi tu závoru nezvednou, že budu kvůli tomu tak zoufalej, že jim tam to auto nechám a půjdu pěšky domů :-) btw vždyť by si tím zablokovali celý odjezd z toho areálu
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukas063 19. 5. 2025 18:17

S Vodafone jsou taky problémy? Je to dva týdny zpět, co jsem s nima cosi řešil a bylo vyřešeno k mé spokojenosti.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 5. 2025 18:31

puk123 píše:S ojetinou nenajezdil ani dva tisíce kilometrů. Ústavní soud se zastal autobazaru: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-s-o ... .seznam.cz

Autobazar mel lepsiho pravnika, nic jineho bych za tim nehledal, s lepsim pravnikem mohl kupujici klidne vyhrat
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 18:35

ne nemohl. posoudili to spravne
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 19. 5. 2025 19:07

-pb- píše:Ja tam byl před 3 lety s gti a nedohodli jsme se, řekl jsem že 440 je pořád malo, oni že už víc dat nemůžou, tak mi vrátili techničák, zvedli závoru a já odjel, jako nechápu, proč by mysleli, že když mi tu závoru nezvednou, že budu kvůli tomu tak zoufalej, že jim tam to auto nechám a půjdu pěšky domů :-) btw vždyť by si tím zablokovali celý odjezd z toho areálu

taky to nechápu
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Donald66 22. 5. 2025 09:24

AAA Lbc
Minulý týden -
výkup 275k

prodávají
hotově 310k
úvěr 250k

Normální jednání
cca 2h od začátku do konce - 1h čekání na cen. nabídku, dokonce se pán omluvil že to tak trvá, 30min za ´´manažerem´´ na lepší nabídku, 30min než jsem přečetl výkupní smlouvu a Boltem domů
Donald66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 22. 5. 2025 10:18

Goesson píše:ne nemohl. posoudili to spravne

přesně tak, jak by asi tak mohl prodávající tušit, kdy jaká součástka v budoucnu na autě odejde a nést za to zodpovědnost?
Pokud to v době předání nebylo poškozené, tak sorryjako
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod eetk 22. 5. 2025 11:50

No prodávající má tu odpovědnost danou ze zákona zvláště proti spotřebiteli, ale záleží samozřejmě na advokátovi, jakými paragrafy a jak dobře umí u soudu argumentovat. U soudu nevyhrává spravedlnost, ale "právo", tedy lepší právník. Pokud byl kupující spotřebitel a jeho advokát vůbec neargumentoval spotřebitelským právem, tak prostě prohrál. Z toho článku ale není zřejmé, zda byl kupující spotřebitel nebo podnikatel, přitom to je ta nejzásadnější informace, spotřebitel má prostě při koupi zboží víc práv než podnikatel, z kupní smlouvy se stává spotřebitelská smlouva.

https://skolaspotrebitele.cz/pro-spotrebitele/kdo-je-spotrebitel-a-co-je-spotrebitelska-smlouva/
eetk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 22. 5. 2025 16:32

Donald66 píše:AAA Lbc
Minulý týden -
výkup 275k

prodávají
hotově 310k
úvěr 250k

Normální jednání
cca 2h od začátku do konce - 1h čekání na cen. nabídku, dokonce se pán omluvil že to tak trvá, 30min za ´´manažerem´´ na lepší nabídku, 30min než jsem přečetl výkupní smlouvu a Boltem domů
asi fakt žiju v jiným světě, když mě tohle nepřijde "normální", ono to normální je, ale prostě čekat 2 hodiny a to ti pak ani ty prachy stejně nedaj, pyčo, fakt to je jen pro tu jejich cílovku

-- 22. 5. 2025 16:34 --

jakože prostě cože? Když jsem kupoval opel, tak jsem čekal 10 minut, což je o 5 minut dýl, než mě přišlo slušné, týpek nepřišel ani s tím kolik za to chtěj dát, tak jsem jel pryč a koupil jinde, jako nevěřím, že když někdo takhle funguje, že by mě pak ty prach i na účet přišli

jak může někomu dopyče trvat 2 hodiny říct cenu za auto, na který předem volaj kolik mě daj? To prostě není slušné, není to normální a ani ti předem pyčo neřeknou, že tě tam nechaj 2 hodiny čekat, fakt jako ne. Nechápu co jsi tam dělal tu drouho hodinu, když si čekal jen hodinu.

Mohlo by to být slušné, když by předem řekli, že budeš hodinu čekat a pak ses rozhodl, že tu hodinu budeš čekat, a nečekal jsi 2, to se neděje, tohle je prostě skoro jak fýzlové jednání
Naposledy upravil evlo dne 22. 5. 2025 16:39, celkově upraveno 2
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod garážmistr 22. 5. 2025 16:38

Jestli si to představuješ jako automat na výkup lahví, tak si vem život, pyčo.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 22. 5. 2025 16:39

představuju si, že to nebude větší ojeb než bazoš

-- 22. 5. 2025 16:40 --

já píšu, že to má svoji cílovku, ale že si to nepřiznáš, to je smutné
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 22. 5. 2025 17:44

garážmistr píše:Jestli si to představuješ jako automat na výkup lahví, tak si vem život, pyčo.

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod ale 22. 5. 2025 18:14

evlo píše:asi fakt žiju v jiným světě

Dovoluji si vznést hypotézu že jiný svět žije v tobě :)
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod tslany 22. 5. 2025 21:12

Donald66 píše:AAA Lbc
Minulý týden -
výkup 275k

prodávají
hotově 310k
úvěr 250k

Normální jednání

Tomu říkáš normální jednání? Normální jednání máš v autorizáku, domluvíš, přoijedeš, vezmou auto na 15 minut a řeknou ti cenu. Pěkně si tě povodili.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod JardaB 22. 5. 2025 21:14

Tak to jsem fakt takhle nezazil, trvalo to asi hodinu a nabidnuta cena nestala ani za rec :P
JardaB
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka