Ceny servisních prohlídek

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 15. 3. 2024 12:10

maincoonsback píše:Tucson 5726,-

Cena oleje byla cca 620 Kč/litr.
Aktualizaci systému a mapových podkladů udělali zdarma.

Za mne dobrý, jsem spokojený. Žádné katastrofické scénáře se nekonají. Ceny jako všude jinde. Za mne cajk a nemám problém to tam těch 5 let (pokud auto bude u mne) v záruce odjezdit.

To je cena za litr s DPH?
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 3. 2024 12:11

zase se mazou prispevky no...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 3. 2024 12:16

Co?
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 15. 3. 2024 12:45

MV_cz píše:

Za mne dobrý, jsem spokojený. Žádné katastrofické scénáře se nekonají. Ceny jako všude jinde. Za mne cajk a nemám problém to tam těch 5 let (pokud auto bude u mne) v záruce odjezdit.

Jsem se spletl (přehlídl).

454,55 Kč bez DPH - 550 Kč vč. DPH./litr. Takže celkem za olej 2190,93 Kč bez DPH.
To jsem se spletl, to byl service kit-OIL (tedy asi olejový filtr)...

Celková cena 5 726,93 Kč s DPH, 4 733,00 Kč bez DPH...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 3. 2024 12:49

Arnie J píše:Co?

Autori sami sobe
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 3. 2024 13:44

Tak to jo :)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 15. 3. 2024 14:15

maincoonsback píše:
MV_cz píše:

Jsem se spletl (přehlídl).

454,55 Kč bez DPH - 550 Kč vč. DPH./litr. Takže celkem za olej 2190,93 Kč bez DPH.
To jsem se spletl, to byl service kit-OIL (tedy asi olejový filtr)...

Celková cena 5 726,93 Kč s DPH, 4 733,00 Kč bez DPH...

Jo to jde, možná stejnej přístup jako u Pežotu, že je fix cena za olej, filtry + práci. A nerozepisují to konkrétně, aby lidi nenasrali :D
Jako ok, v hospodě Ti taky nenapíšou, kolik stálo maso, kolik příloha, zelenina a kolik peněz dali kuchaři
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod glock69 15. 3. 2024 14:24

Který servis? Tady prý cena kolem 7 - 8 tisíc.
glock69
Nováček

Odeslat příspěvekod maincoonsback 15. 3. 2024 17:52

Auto Pokorný.

Hele, bych to sem nepsal, kdyby všude dost lidí nepsalo, jak je Hyundai vycuranej a zkasne si 5 letou záruku na servise /dtto Kia 7 let/.

Tak já už měl leccos /od nova a v záruce/ a jako tahle cena mne prostě neurazí. Takovou cenu považuji za naprosto adekvátní.
Takže ty řeči o tom, jak je Háčko na servise předražené se mi dosud *uz to bude rok vlastnictví nepotvrdily, takze zatím Háčko dobrý.
A to nepisu o opravě /výměně předního/ skla, to byla naprostá spokojenost, mám takovej pocit, že takovou cenu za přední sklo se všema kamerama atd... Bych nikde jinde nedostal /o.k. účet šel pojištovne, tak to mohlo hrát svoji roli/.

Takže nákladové mi Hacka zatím proti všemu ostatnímu /možná ten Peugeot snese.srovnani/ vychází doslova budgetove.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 15. 3. 2024 17:59

Hele, bych to sem nepsal, kdyby všude dost lidí nepsalo, jak je Hyundai vycuranej a zkasne si 5 letou záruku na servise /dtto Kia 7 let/.

objev století
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 3. 2024 18:18

maincoonsback píše:Auto Pokorný.

Tak já už měl leccos /od nova a v záruce/ a jako tahle cena mne prostě neurazí. Takovou cenu považuji za naprosto adekvátní.
Takže ty řeči o tom, jak je Háčko na servise předražené se mi dosud *uz to bude rok vlastnictví nepotvrdily, takze zatím Háčko dobrý.
A to nepisu o opravě /výměně předního/ skla, to byla naprostá spokojenost, mám takovej pocit, že takovou cenu za přední sklo se všema kamerama atd... Bych nikde jinde nedostal /o.k. účet šel pojištovne, tak to mohlo hrát svoji roli/.

Takže nákladové mi Hacka zatím proti všemu ostatnímu /možná ten Peugeot snese.srovnani/ vychází doslova budgetove.

Je. Byl sem s audi a stalo to 0 kc. Pokud hjundaj chce 5 ak je to predrazena *****.

Pokud v tom bylo nahradni auto na vikend ok pak je to predrazena mrkda mensi
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod budman 15. 3. 2024 18:35

Tak u Audi si ty servisy bohatě pře(d)plácíš už v pořizovací ceně, zejména když pořádně hrábneš do příplatkové výbavy :-D
budman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 3. 2024 18:36

Nic takoveho. Audia toji co hjundaj
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 15. 3. 2024 18:44

Začínám mít o tebe strach.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MgX 15. 3. 2024 18:59

Můžu se zeptat, kde jsi byl na servisce? Mně totiž bylo řečeno, že cena běžné servisní kontroly po roce je 7000. Což je poměrně rozdíl.

glock69 píše:

Který servis? Tady prý cena kolem 7 - 8 tisíc.

Ano, něco takového jsem se taky dozvěděl.
Naposledy upravil MgX dne 15. 3. 2024 19:03, celkově upraveno 2
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka