Ahoj,
mám následující problém a zajíma mě, jestli máte ve svém okolí někoho, kdo je na tom podobně.
Normálně jsem byla schopna udělat autoškolu (jízda napodruhé), když si připlatím testovací kondičku, tak mi instruktoři v podstatě řeknou to samé - průměrný absolvent autoškoly, musíš se jen vyjezdit. Jenže já prostě nejsem schopná jezdit sama. Prakticky na každé křižovatce mi motor zdechne, všichni na mě troubí, je to pro mě strašný stres.
Když jedu s instruktorem v autoškole, občas mi to taky chcípne, ikdyž méně často. Ale hlavně je to tak, že když zkouším rozjezdy v kopci někde mimo provoz, všechno ok, ale jak je křižovatka do kopce, tragédie, nikdy se nerozjedu správně. Když je tu sama, tak mi to chcípne na každé druhé křižovatce i po rovině. Mám prostě hrůzu, že se mi to rozjede dozadu, já na někoho najedu a bude na mě křičet. Nebo i to, jak na mě pak lidi troubí mě děsí.
Znáte taky někoho takového? Mám to vzdát a našetřit si na automat? A když se člověk naučí jezdit s automatem, má ještě šanci se potom vrátit k manuálu, až si víc zvykne na provoz?