Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m.a.x.i.m.u.s píše:Pozitivní.
2x po sobě tam byl nějaký větší rozdíl což znamená automaticky na krev. A to ještě s tím, že ta druhá zkouška stoupala.
m.a.x.i.m.u.s píše:Jako že bych byl, bez pár dnů, rok bez papírů při čekání na výsledek z krve? Mě chytli kolem Velikonoc a na další Velikonoce mi přišel dopis o výsledku, že jsme byl v normě.
aikoN píše:Pokud by ti ty papíry nevrátili, tak by si podle mě museli více pohnout - bylo by pak správko, jestli ti bude zadržen až do pravomocného rozhodnutí o tom přestupku. Ale jo, teoreticky bys mohl být i ten skoro rok (i déle) bez papírů.
https://www.dopravni-pravo.cz/dopravni- ... o-prukazu/
-- 4. 11. 2024 18:13 --
V tom je ostatně pěkná zmrďárna, že tuto pravomoc s braním řidičáku policajtům přidali i pro vyšší překročení rychlosti, kde, jak v médiích můžeme vidět, nevynechají jedinou takovou příležitost a berou je plošně bez výjimky.
Pak když se chceš bránit, tak jsi celkem v hajzlu, protože správko se pak klidně potáhne rok, dva a ty celou dobu nemáš papíry. Takže je racionálně lepší, se na to *****, neklást odpor a odbýt si ten trest co nejrychleji. Velice dobře zahrané od těch kund, že si tohle do zákona prolobbovaly. Z fízla se tak v podstatě v tomhle případě stal soudce i kat.
m.a.x.i.m.u.s píše:Jako že bych byl, bez pár dnů, rok bez papírů při čekání na výsledek z krve? Mě chytli kolem Velikonoc a na další Velikonoce mi přišel dopis o výsledku, že jsme byl v normě.
Goesson píše:souhlas je to *****. taky by meli zbavit strelnou zbran az od peti zastrelenych
NoSwearek píše:m.a.x.i.m.u.s píše:Jako že bych byl, bez pár dnů, rok bez papírů při čekání na výsledek z krve? Mě chytli kolem Velikonoc a na další Velikonoce mi přišel dopis o výsledku, že jsme byl v normě.
Nepřišlo ti to jen proto (dřív), že jsi byl v normě a upřímně se na to někdo *****, pak zjistili, že jsi za test nezaplatil (a dopravu atp) a proto ti to pak ex-post poslali.
Jinak ano, zabaví ti řp a čeká se na výsledek testu, protože se do té doby defacto řídí dechovou zkouškou. Pak ti ho, případně, vrátí.
JardaB píše:Prave, no, ted ani nemusis vedet, ze jsi bez papiru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků