Výběr autoškoly - má to cenu?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Hustoles 19. 3. 2015 19:37

Marianka7 píše:TO uz nevim ale tak ***** asi nebudou :D co to je sakra za otazky

Jestli tě za jízdy hladili jemně po kolínku, příp. i někde jinde ;-]
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Marianka7 8. 4. 2015 09:27

TO jsi teda vtipny ) myslela jsem to tak ze byli velice prijemni :) a ochotni nic vic
Marianka7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 8. 4. 2015 09:34

JelenJ. píše:Standartní otázky na foru, kde se pečuje o nové členy, řekl bych.

...
Já šel do autoškoly ke známým (takže sleva), ale stejně bych tam šel tak jako tak, protože mají pověst největších pohodářů, dá se s nima v pohodě domluvit, mají tu nejlepší auta (v ty době, co jsem tam šel já, tak úplně novej Golf, Roomster a Touran (ale tím jezdily jen holky :D ).
Každopádně nejdůležitější byl pro mě přístup instruktorů - pohodáři, jezdili jsme všude možně (až na dálnici), na poslední jízdu mě vzal na obvyklou trasu, kde se jezdí při zkouškách,...

Jestli je v autoškole dobrý auto co nejnovější, nejlepší atd. nevím. Jako 17/18 kluk jsem to určitě uvítal. Ale stejně tak jsem uvítal (minimálně zpětně ano), že první tisíce km s řidičákem jsem odjel v Citroenu AX 1.4d - 34 dýzlovejch kw mě naučilo přemýšlet, co a kdy zařadit.

Koukam i standardni garaz odpoved
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod AlesBerny 20. 4. 2015 14:20

Kazdy ma svuj vyber :) nejlepsi se projit recenze a kouknout se, nekdo tu autoskolu nema rad nebo se mu neco stalo tak napise negativni :D ale je to tezke nejlepsi je se tam zajit kouknout ! .)
AlesBerny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hustoles 20. 4. 2015 17:50

A na kouknutí něco poznáš..?
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 20. 4. 2015 18:12

Dneska bych sel bud po cene a referncich. Ja delal autoskolu s feldou( jo to byla tenkrat kara :) ). Bude to znit blbe, ale heldal bych autoskolu kde maj co nejstarsi strepy, na tech se aspon naucis jezdit a ne jako dnes s podilovacem pomalu i na sedacku....
Lukas-E30
Servismen

Odeslat příspěvekod anonym 20. 4. 2015 18:14

Autoškola v 1203 ruls, dělaj ji někde? :D
anonym

Odeslat příspěvekod miromen4 26. 4. 2015 16:47

PatV píše:Vybírám si, do které autoškoly jít a přemýšlím, jestli to má vůbec cenu, nebo radši zvolit tu s pro mě nejlepší polohou. Cenově vychází všechny +- stejně, auta taky a rozdíl asi bude jen v instruktorech. Od autoškoly nečekám, že mě tam naučí řídit, jediný co očekávám, je dobrá příprava na zkoušky.
Takže otázka zní, vybírat podle referencí/úspěšnosti u zkoušek, nebo prostě a jednoduše tu nejblíže škole/domu?

Hlavně neni instruktor jako instruktor :D

https://youtu.be/hm6RWgTXgRE?t=34s
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Marianka7 26. 4. 2015 19:36

Video pobavilo :D to si clovek musi zjistit u kamaradu jaky jsou instruktori
Marianka7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod podikk 26. 4. 2015 20:28

miromen4 píše:
Hlavně neni instruktor jako instruktor :D

https://youtu.be/hm6RWgTXgRE?t=34s

ty kravo, 3:16 :)
podikk
Štamgast

Odeslat příspěvekod AlesBerny 27. 4. 2015 13:56

Tak tohle se stat me tak se asi zblaznim :D
AlesBerny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vagi 28. 4. 2015 09:00

Klasický kamioňáci (ikdyž poláci jsou jiná liga) V pravým jede 82 a v levých ho chce předjet, tak na to šlápne a jede 84...tři kilometry blokujou dálnici, aby se předjeli.
3.0 V6
Vagi
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 28. 4. 2015 09:20

Včera jsem viděl zvláštní autoškolu - starý Sharan nebo Galaxy.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Martanek88 22. 2. 2016 21:37

Vybirej podle znamych nebo kamaradu kde byli spokojeni. ja si vybral podle kamarada a pecka autoskolu jsem udelal na po 1.
Martanek88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vagi 22. 2. 2016 22:08

Jsi jistě chytrý a šikovný. Já myslím, že za ten necelý rok autoškolu jistě vybral.
3.0 V6
Vagi
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka