Marianka7 píše:TO uz nevim ale tak ***** asi nebudouco to je sakra za otazky
Jestli tě za jízdy hladili jemně po kolínku, příp. i někde jinde
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Marianka7 píše:TO uz nevim ale tak ***** asi nebudouco to je sakra za otazky
JelenJ. píše:Standartní otázky na foru, kde se pečuje o nové členy, řekl bych.
...
Já šel do autoškoly ke známým (takže sleva), ale stejně bych tam šel tak jako tak, protože mají pověst největších pohodářů, dá se s nima v pohodě domluvit, mají tu nejlepší auta (v ty době, co jsem tam šel já, tak úplně novej Golf, Roomster a Touran (ale tím jezdily jen holky).
Každopádně nejdůležitější byl pro mě přístup instruktorů - pohodáři, jezdili jsme všude možně (až na dálnici), na poslední jízdu mě vzal na obvyklou trasu, kde se jezdí při zkouškách,...
Jestli je v autoškole dobrý auto co nejnovější, nejlepší atd. nevím. Jako 17/18 kluk jsem to určitě uvítal. Ale stejně tak jsem uvítal (minimálně zpětně ano), že první tisíce km s řidičákem jsem odjel v Citroenu AX 1.4d - 34 dýzlovejch kw mě naučilo přemýšlet, co a kdy zařadit.
PatV píše:Vybírám si, do které autoškoly jít a přemýšlím, jestli to má vůbec cenu, nebo radši zvolit tu s pro mě nejlepší polohou. Cenově vychází všechny +- stejně, auta taky a rozdíl asi bude jen v instruktorech. Od autoškoly nečekám, že mě tam naučí řídit, jediný co očekávám, je dobrá příprava na zkoušky.
Takže otázka zní, vybírat podle referencí/úspěšnosti u zkoušek, nebo prostě a jednoduše tu nejblíže škole/domu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků