tak je otázka,jak je taky dotyčný seznámen s řízením z dřívějších let (ruku na srdce,spousta lidí tady řídila auta dříve než v autoškole),včetně mě,takže když jsem nastupoval do autoškoly,byl jsem schopnej plynule jezdit,rozjíždět se a zůstat ve svým pruhu,takže jsem autoškolu vybíral podle cesty nejmenšího odporu,protože se mi tam nechtělo trávit celý kurs,těch hodin na ježdění byla kopice,omluvenky ze školy atd,reálně jsem jel cca 5x po hodině,teoretickou výuku jsem probírali za jízdy,papíry jsem udělal bez problémů,takže pokud máš zkušenost s ježděním,poptal bych se tímhle směrem,pokud ne,pak je to víceméně jedno,snad jen aby to nebyl úplný dement a neřval na tebe za to prkotiny
opakem u mě byly loňské zkoušky na náklaďák,ten jsem si odjezdil poctivě (chtěl jsem to),všechny hodiny včetně teorie,páč to pro mě byla úplně nová věc,zabralo to dost času a financí,protože jsem to nedělal v místě bydliště,ale právě na doporučení jsem jezdil 50 km od baráku,zaprvé díky kladným referencím na instruktora,který byl opravdu špičkovej a taky na vybavenost,tam jsem jezdil s v podstatě novým krásným Volvem,doma bych jezdil s polorozpadlým Manem nebo IFou...