Tvorba Kolon!!!

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod m4lcolm 15. 2. 2012 21:53

Na d1 z Prahy ve spickach ano.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pota 15. 2. 2012 21:58

Mě spíš serou kolony kvůli tomu, že ti lidé v oranžových trikotech si dají do odstavného pruhu šipku doleva.
pota
Štamgast

Odeslat příspěvekod Majkky 15. 2. 2012 22:04

pota píše:No to jo, ale diskuze se tvářila tak, že se to u nás neděje.

Děje. A já se s tim setkávám min. 1x týdně na okreskách.
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod pota 15. 2. 2012 22:06

O okreskách raději nemluvit :D. Nechápu co je bezpečnější na tom jet 90, pak brzdit na 40, pak zase 90. Tohle dnes předemnou předváděla jedna fabie.
pota
Štamgast

Odeslat příspěvekod pavel14 15. 2. 2012 22:19

pota píše:Mě spíš serou kolony kvůli tomu, že ti lidé v oranžových trikotech si dají do odstavného pruhu šipku doleva.

:hm takže si tam nemají dávat nic a nechat se přejet :-)
pavel14
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pota 15. 2. 2012 22:22

Stačilo by něco, co by nenutilo lidi brzdit na 90→60→nic.
pota
Štamgast

Odeslat příspěvekod pavel14 15. 2. 2012 22:30

Pokud stojí v odstavným a něco dělají u krajnice, tak jsem ještě nezažil aby mě nutili jet 90>60>nic.
pavel14
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pota 15. 2. 2012 22:33

Oni nenutí, ale ostatní tak jedou.
pota
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 2. 2012 22:40

Už raději nic nepiš
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Senty 16. 2. 2012 00:00

Duri13 píše:V tychto zapchach su majstri Spanieli - maju potrebu ist v lavom pruhu az takmer na uroven ich exitu z dialnice a potom nahle spomalia a zacnu sa tlacit do praveho pruhu, aby mohli odbocit. Ak su vpravo nejake auta, ktore im v tom brania, tak je krasna zapcha a v podstate z nicoho :oboze

Tak něco podobného jsem pokaždé zažil při cestě k moři v Chorvatsku v sezoně.Kolony z ničeho.Prostě moc aut na jednom místě. Trychtýřový efekt se tomu říká.Ale dost tomu pomáhali i auta která kolikrát jela pomaleji v levém než v pravém.
Senty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkky 16. 2. 2012 06:51

Já se třeba v menší koloně snažim jet plynule. Typickej příklad, když jede kolona aut na okresce a někdo potřebuje z hlavní odbočit. Tak než abychom všichni zastavěli, tak zpomalim x metrů za autem, co odbočuje. Výsledkem je to, že já nezastavil a ani dalších 20 aut za mnou. To, že někdo na 50.místě si nedokáže držet odstup, to už je jeho boj. Ale v malym počtu aut se to dá nevytvořit už v prvopočátku.
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 16. 2. 2012 08:34

To mi k tobě moc nesedí.....
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Hyza 16. 2. 2012 09:20

taky se snazim radsi pomaly jet a stale, mam dojem ze je to lepsi nez v kuse popojizdet a zastavovat a tak
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 16. 2. 2012 09:46

Jenže když takhle třeba popojíždím pomalu na dálnici při koloně, tak se vždycky najde nějaká *****, co to přede mě lupne
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod robbert 16. 2. 2012 10:59

A na druhou stranu, taky jste si všimli, že většinou jedete v tom pomalejším pruhu?

Já vím, že ty kolony se tvoří i u nás, ale ne tak často a hlavně tady jezdí v levých pruzích brzdiči, trak k@k@ti, kteří prostě ten pravý ignorují... Prostě si myslím, že u nás to není až tak strašné, jak se říká... Mákj pocit, že je to dokonce mnohem lepší...
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka