od ruxpin 21. 5. 2011 22:38
Pokusím se to tu trochu uspořádat...Auto měl vézt na podválu, k tomu se přiznal jak telefonicky, tak osobně před svědky s výmluvou na pokaženou oktávku. Auto jsem nechtěl koupit s roční zárukou, ale byla to podmínka výběru, prodejce roční záruku inzeroval, já nedal dovozci příkaz tomu, aby se jí zřekl, což on zřejmě učinil, aby opět podvodně vydělal. Auto nechal opravit v autorizáku on po společné domluvě...nelze jej vyzvednout bez jeho přítomnosti, jelikož on zadával opravu. Doklady od vozu mi doposud nepředal, není k zastižení, nekomunikuje. Na papíře je napsáno, že jsem mu předal 14 000 Eu na nákup vozidla Alfa Romeo, nic víc. Jiné auto klidně koupit mohl, kdyby chtěl. Rozbíjení huby si vyhoďte z hlavy hoši. To jsem psal už výše, že touhle cestou nepůjdu. Délka soudu hodně záleží dle toho, kde se odehrává. Tady u nás to trvá opravdu dlouho. Jednoho řízení jsem přímý účastník (jako poškozený) a po dvou letech je výsledek nula. Soud ani PČR mi moc nepomůžou. Soud z časového hlediska, PČR si dle jejich schopností každý domyslí.
Takže to shrnu, ala ultima_ratio, Kopřiva měl vozidlo dovézt na podvalníku, Kopřiva není schopen předat ani doklady, auto bez Kopřivy nevyzvednu a bez dokladů by mi bylo úplně na pikaču. Zkrátka drží mne za koule! Já auto odmítl převzít jak píšeš, chtěl jsem jej reklamovat. To zamítl hned..věděl proč. Dnes jsem se dověděl, že nejsem první s podobným problémem u tohoto *****. Pokud já půjdu na PČR, že si vzal prachy a dodnes mi nepředal auto, těžko mne někdo bude moci obvinit z křivého obvinění, když je to momentálně nevyvratitelný fakt. Kopřiva je ve zkutečnosti pouze pseudonym.
to Mello:
Jo jsem zapykaný jak píšeš...přišel jsem k tomu jak slepý k houslím...Ještě včera jsem si myslel že bojuji o 50 000 za opravu, dnes už vím, že bojuji o všechny prachy (auto).
Naposledy upravil
ruxpin dne 21. 5. 2011 22:48, celkově upraveno 1
http://www.youtube.com/watch?v=b8DWzzZOlZA