Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Dobrý duch píše:ja si kupil cobru, diky tomu, ze mi pipa porad jezdim porad pomalu a neplatim pokuty za rychlost, tudiz to ucel splnilo
Dobrý duch píše:ja si kupil cobru, diky tomu, ze mi pipa porad jezdim porad pomalu a neplatim pokuty za rychlost, tudiz to ucel splnilo
Petr1968 píše:Nevěřící pes si koupí Cobru
Dobrý duch píše:cenu to ma a nedej na kecy zdejsich, kteri jsou ovlivneni jednim neuspesnym prodejcem antiradaru BEL, ktere doma upravuje na kolene, protoze je pasuje z rozvojovych zemi ... a za ty love lepsi, jak bel za 15tisic s doma pajenymi svaby.
Dobrý duch píše:Driver píše:Ano, bydlím v Praze či okolí. Reálně se ten radar dá sehnat nový ještě o tisícovku levněji, tak mě zajímá, jestli to má vůbec cenu
cenu to ma a nedej na kecy zdejsich, kteri jsou ovlivneni jednim neuspesnym prodejcem antiradaru BEL, ktere doma upravuje na kolene, protoze je pasuje z rozvojovych zemi. cobra je dobra a pro prazaky vyborna, bo je primo delana na laserove ukazovatka, kterymi se osvetluji nejen letadla, ale i mozky prazaku. takze ti to bude fungovat dobre. a za ty love lepsi, jak bel za 15tisic s doma pajenymi svaby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků