240km/h kolem policejního R36.

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod jandaxx 14. 12. 2010 09:10

sparrow75 píše:ale onehdá se mě stalo něco podobného jel jsem přes kilo na 50 okolo MP a nereagovali :hm
A proč?
1.nemají ten správný odpich
2.zrovna svačili
3.Vytaháře nechávají jezdit jak se jim chce

No oni MP nemůžou měřit za jízdy, protože holt musejí měřit puze v úseku, kde jsou značky. Tak proto. Vyrazit můžou, prokázat nemůžou :D

-- 14. 12. 2010 08:11 --

vilik píše:Možná ti přijde obsílka a pokud budeš takový kanón jako na té dálnici, bez mrknutí oka zaplatíš. Nebo se zbaběle schováš za osobu blízkou. To už takový kanón nebudeš.

Co tady furt meleš za sračky s osobou blízkou. Tu z 99% vůbec používat nemusíš. Přečti si zákon a pak mudruj ;-)
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod JardaB 14. 12. 2010 09:20

ja nejsem stat, stat je parchant co me chce obrat o prachy na kazdem kroku. Kdo se citi byt stat, je muj nepritel :mrgreen:
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod jandaxx 14. 12. 2010 09:21

Jj, ono se ne nadarmo říká, že stát je největší zloděj.
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Honza42 14. 12. 2010 09:30

jandaxx. JardaB - dobře hoši. Zlatá řeč. Beru Vás do klubu. Stát je mocenský nástroj pro ovládání a terorizování obyvatel. V naprosté většině případů je ovládán hrstkou lidí. Buď z řad finanční oligarchie a nebo mafie (což je celkem nastejno, akorát v druhém případě se někdy trochu víc střílí).
Hovádka boží si ovšem přejí velký a mocný stát, protože jim slíbil pastelky pro děti.....
Honza42
Inventář

Odeslat příspěvekod Krysa 14. 12. 2010 09:37

Vždy mě pobaví jak se někdo hrdině snaží schovat za zákony, který jsou mu evidentně u zadku :tleskani .
Krysa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 14. 12. 2010 09:39

Krysa píše:Vždy mě pobaví jak se někdo hrdině snaží schovat za zákony, který jsou mu evidentně u zadku :tleskani .

Tak jsou zakony represivni a pak jsou zakony, ktere pred jejich nesmyslnou aplikaci chrani a zajistuji aspon zakladni prava obcana (teda cim dal min). Kdyby nebyly prvni, nemusi byt druhe.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 12. 2010 09:44

jarda se po ranu rozjel :)
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 12. 2010 10:01

Dobrý duch píše:no jasne, anonymne v davu je kazdy king, ale vystoupit vpred, jasne ukazat o koho se jedna a pak to dat... to zvladne jenom borec co ma koule na pravem miste....

Kolesa má jenom jednu kouli 8-P
anonymni

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 14. 12. 2010 10:15

GigiBarocco píše:2. Zaznamenává vozidlo R36 nepřetržitě nebo pouze po aktivaci příslušníkem?

Jenom po aktivaci příslušníkem a rychlost R36 musí být podobná sledovacímu vozidlu, protože R36 měří vlastní rychlost a ze záznamu (min. 100 m) musí být zřejmě, že sledované vozidlo má stejnou nebo vyšší rychlost.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod eLzyx 14. 12. 2010 10:19

GigiBarocco píše:Nedivil bych se tomu, kdyby to tady četli i příslušníci PČR, ale přesto se přiznám, že velmi nedávno jsem projel velmi rychle kolem policejního R36. Já jel v levém pruhu na dálnici, on jel v pravém. Prostřední byl prázdný. Na tachometru jsem měl 240km/h a zrychloval jsem dál. Jelikož jezdím rychle, o PČR a jejich způsobech chytání za rychlost se zajímám, tudíž jsem s předstihem Passat zaznamenal a když jsem ho míjel, tak jsem se akorát ujistil, že se jedná o policejní R36. Když jsem se po cca 15 minutách vracel opačným směrem, viděl jsem ho jak zastavuje jiné vozidlo.

1. Jak se dané posádky těchto vozů rozhodují, zda vyjet za rychlým vozidlem, či nevyjet?
2. Zaznamenává vozidlo R36 nepřetržitě nebo pouze po aktivaci příslušníkem?

nemáš se čeho bát, já na tom byl zhruba stejně a nikdy nic nepřišlo a už to bude dýl jak rok, co se to událo.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Mitch 14. 12. 2010 10:38

jezis maria,jel 240 na prazdne dalnici a dela ze sebe hrdinu, tak tady ten vsem znamy pan to umi na okreskach a v zatacce :-)
http://www.youtube.com/user/DStyk#p/u
Mitch
Lambokiller

Odeslat příspěvekod eiffelx 14. 12. 2010 10:54

Antiradary BEL píše:
GigiBarocco píše:2. Zaznamenává vozidlo R36 nepřetržitě nebo pouze po aktivaci příslušníkem?

Jenom po aktivaci příslušníkem a rychlost R36 musí být podobná sledovacímu vozidlu, protože R36 měří vlastní rychlost a ze záznamu (min. 100 m) musí být zřejmě, že sledované vozidlo má stejnou nebo vyšší rychlost.

přesně tak a omezovač mají na 250, takže než by se za ním vydali, byl by v tahu a než se sami rozmáznout, to vyberou raději takovýho, u kterýho maj jistotu, že jim neujede
Cadillac Seville SLS, 4.6 V8, 205kW, 407Nm.
eiffelx
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jandaxx 14. 12. 2010 11:01

Mitch píše:jezis maria,jel 240 na prazdne dalnici a dela ze sebe hrdinu, tak tady ten vsem znamy pan to umi na okreskach a v zatacce :-)
http://www.youtube.com/user/DStyk#p/u
Přes 170 už to nahoru leze jak šnek
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 12. 2010 11:04

Tak kdybys trochu přemýšlel, tak na to příjdeš.

Vem si, ze ty jedes 240 a zrychlujes. Oni tam maj 130, nez se rozhodnou, nez zrychlý na tvoji rychlost a víc(navic maj omezovac na 250) tak ses dávno v tahu. Proto je asi vcelku zbytečné aby se za tebou vydali. MYSLI

EDIT:// aha, ono to tu už je...
anonymni

Odeslat příspěvekod PzKpfw VI Tiger 14. 12. 2010 11:07

Nemají náhodou hoši v passatech omezovač posunuty na 280? :hm
PzKpfw VI Tiger
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka