Nezaplatite pokutu, budete bez papiru?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PeTr7650 13. 9. 2010 20:48

:hm
viz http://zpravy.idnes.cz/nezaplatite-poku ... _krimi_cen

co si o tom myslite? To mam kvuli bengam nosit u sebe vatu? Co kdyz me rizeni zivi a tadle chujovina mi akorat zneprijemni zivot? Az budou mit chlupati ve vsech autech a u sebe terminaly na karty, tak proc ne. Ale ted? Dalsi pi..vina od "expertu" . . .
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 20:54

Oprášení staré vyhlášky 101/81 O zadržování řidičských průkazů řidičům, kteří nemohou na místě zaplatit pokutu uloženou jim v blokovém řízení za přestupek v silničním provozu
Prostě jen další populistický tah.
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2010 20:55

*****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****, *****....
Co kur.a vymysli priste?
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod PeTr7650 13. 9. 2010 21:01

vypraskat bicem, tydle experty . .
ja bych vsechny experty zakazala !
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 9. 2010 21:01

pepek píše:Oprášení staré vyhlášky 101/81 O zadržování řidičských průkazů řidičům, kteří nemohou na místě zaplatit pokutu uloženou jim v blokovém řízení za přestupek v silničním provozu
Prostě jen další populistický tah.

Asi tak.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 21:04

A co se na tomhle populistickém tahu komu z vás nelíbí?
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2010 21:06

pepek píše:A co se na tomhle populistickém tahu komu z vás nelíbí?

Ze kdyz zrovna nebudu mit prachy (a ze vsechno platim kartou mam obvykle tak na par piv) budu muset jet nekam do pice na urad a jeste k tomu sockou???
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 21:08

A proč sockou?
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 9. 2010 21:09

Vždy je potřeba mít škváru na hotovosti k poskytnutí všimného.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 9. 2010 21:10

ja jsem naprosto pro a myslim, ze je to dokonaly nastroj a ot lavne pro cizince, kteri hresi na to, ze to z nich jen tak nekdo nedostane. kdo nema love nevadi - dostane provizorni ridicak treba na 14-30 dnu a dokud ot nezaplati nedostane svuj. dle meho vyborny nastroj.
anonymni

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2010 21:10

Nevim, urcite to nestihnu v ramci platnosti nejakeho nahradniho papiru, se znam... To jsem takhle dostal kdysi na dojeti papir za technicky stav S120 a za 3 roky jsem skutecne dojel na STK a dostal OTP zpet ;-) Ale to jeste byl ten divoky kapitalismus 90tych let...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 9. 2010 21:12

Dobrý duch píše:ja jsem naprosto pro a myslim, ze je to dokonaly nastroj a ot lavne pro cizince, kteri hresi na to, ze to z nich jen tak nekdo nedostane. kdo nema love nevadi - dostane provizorni ridicak treba na 14-30 dnu a dokud ot nezaplati nedostane svuj. dle meho vyborny nastroj.

Jen aby to tak opravdu fugovalo....
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2010 21:12

Na cizince je to IMHO na *****, protoze si doma vyzvednou ridicak novy ne?
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod eLzyx 13. 9. 2010 21:13

když to bude na 14-30dnů, tak s tím zas až takovej problém nemám. Ale jestli to bude řidičák na dojetí (tj 24h), tak budu hodně *****. Kvůli takový hovadině bych si musel brát druhej den dovolenou, abych mohl dojít na úřad, kterej otevírá v 9h, hodinu tam budu stát jak čů ... , zaplatím, oni mě daj potvrzení a řidičák mi poslou poštou do 14 dnů? Nedovedu si představit tu mašinerii policista sebere řidičák - hned druhý den je řidičák připraven na úřadě a já si ho hned odnáším
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2010 21:15

Nehlede na to, kdyz clovek potrebuje ridicak k praci a jezdi do zahranici... Proste zase myslenka po dlouhem huleni s mnoha chybickami...
JardaB
Guru

Další stránka