Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 17:33

no jiste ze je. stejne jako pres mpv. velky sedan. dodavky a cokoli dalsiho.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod -pb- 9. 1. 2025 17:45

Tomas B píše:Tak že je přes suv zásadně hur vidět než přes normální auto je prostě fakt.

+1 a primárně si ho kupojou lopaty pro pocit bezpečí
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod garážmistr 9. 1. 2025 17:46

Amen.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 9. 1. 2025 18:00

Goesson píše:no jiste ze je. stejne jako pres mpv. velky sedan. dodavky a cokoli dalsiho.

Velký sedan,co je přes něj vidět stejně blbe jako přes suv je co? :-))
Dodávky, náklaďáky, autobusy apod. jsou bohuzel potreba.
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod aaaa 9. 1. 2025 18:02

Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 18:20

Tomas B píše:
Goesson píše:no jiste ze je. stejne jako pres mpv. velky sedan. dodavky a cokoli dalsiho.

Velký sedan,co je přes něj vidět stejně blbe jako přes suv je co? :-))
Dodávky, náklaďáky, autobusy apod. jsou bohuzel potreba.

A hlavně obvykle neodbočují ke školce :D

-- 9. 1. 2025 17:24 --

Goesson píše:aikon: geneho neres. zneuznany odbornik je na nejake krivce zdementneni. dnes uz tezko rici zda je to vetsi traged jak jouda.

jinak k te situaci u nas. popelnice tam maji misto a hybat se s tim nebude. je mi to jedno. ja vidim. a pokud ty nevidis auta tak s tim neco delen. priste budes zakazovat dodavky. pak mpv apod. zkus koubese a bryle

Vidím dobře, tedy pokud není dobré vidění podmíněno schopností vidět skrz překážky. Podobnou situaci můžeš zažít i třeba když vyjíždíš zpoza zdi. Prostě pomalu vystrkuješ čumák a doufáš, že ti ho nikdo neurazí.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 19:32

hele radeji nikam nejezdi. bo na cestach jsou kamiony za ktere se schova klidne 10 aut. tak abys nebyl prekvapeny
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 20:57

Na silnici se může vyskytovat ledasco, ale nevidím souvislost. Máš na svém SUV kamery, se kterými vidíš za roh, abys mohl jednoznačně říct, že nikomu nevystrkuješ do cesty čumák?
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 21:00

takze jedine auto na silnici co zavazi, zenprehlednuje, prekazi apod. je SUV... okej dobre vedet...

muzes se pridat do te skupiny vypoustecu pneumatik...

A pritom stacilo napsat, ze necumis na cestu a nejsi schopen mit prehled.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 21:37

Jojo, když něco dělá Pepíček, tak já můžu taky. Tyhle argumenty teď doma řešíme často. Za kamionem taky do studny skončíš?
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 21:50

hele nevim proc zase tradicne ublizenecky kňaučiš, ale problemy s tim ze nevidis auta mas ty a ne ja.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 9. 1. 2025 21:53

Kdybych začal intenzivně brzdit, ztratil bych nad motorkou kontrolu a mohl tak smést celou skupinu

Jéje, zase tenhle. :roll: Myslím, že kontrolu nad motorkou v tom okamžiku už dávno neměl. Akorát se vezl a doufal.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 21:59

Goesson píše:hele nevim proc zase tradicne ublizenecky kňaučiš, ale problemy s tim ze nevidis auta mas ty a ne ja.

Lepší vědět, že nevidím, než nevidět a myslet si, že vidím.

aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 22:24

muzes nad tim rozjimat ve tvem imaginarnim lese
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Matthew1986 9. 1. 2025 22:36

Ľuďom jebe,niekomu viac,niekomu menej...
Matthew1986
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka