Tak na videu je policajt v reflexnom, ma svietiacu palicu a ten kokot ho aj tak zrazi.
Skoda, ze sa kameraman neotocil a nesiel za nim.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Fyzlove prostě fungují jinakJaphy píše:Chápu, že bezpečnost dětí a tak, ale obecně mi přijdo míň čitelný, než obyč. lidi.
Tahle byla asi v pohodě, ale tvl, řekl bych, že až moc. Jede na mě auto, mávám plácačkou, jede dál a moc nezpomaluje, mávám, a až když si skoro můžu šáhnout na kapotu, se snažím uskočit.
Chápu, že se rozhlížela, jestli ještě bude někdo přecházet, ale stejně to je dost sebedestruktiní chování.
puk123 píše:Asi byla přesvědčena, že o ní řidič ví. Je možné, že by o ní nevěděl ani po střetu?
aikoN píše:Dneska jsem...
tvuj prispevek nezni uplne zklidneneaikoN píše:Dneska jsem vezl synka do školky. Vyjíždím z brány areálu, která je široká na jedno auto, a chci odbočit doleva. Zleva přijíždí další rodič v SUV a chce vjet do areálu, tak zastaví a čeká, až odjedu. Zprava nic nejede, tak odbočuju. Sotva vyjedu, tak zpoza zastaveného SUV poměrně rychle vyjede Golf, který jej začal objíždět zleva. Stihl jsem zastavit tak, že by mi "jen" urazil čumák a nenabral mě na dveře řidiče. Naštěstí týpek stihl zastavit taky.
Pominu-li základní fakt, že jsem kokot hlavně já, protože ostatní v takové situaci zcela určitě seženou pověřenou osobu, která jim ukáže, tak k tomu mám dva základní poznatky:
1. Strčte si už konečně ta debilní SUV do *****. Přes normální auto bych toho Golfa viděl.
2. Děkuji dopravnímu inženýrovi, že danou ulici "zklidnil" tím, že tam po rekonstrukci na 400m dal 5 semaforů, takže z dříve plynulé ulice je nyní ve špičce parkoviště a nervní lidé o to častěji dělají takové zbrklé manévry, jako ten v Golfu.
GeneHawkins píše:aikoN píše:Dneska jsem...
... a přitom stačilo napsat jenom to "Jsem kokot"...
Goesson píše:no vidis. u nas ve skole maji pri vyjezdu popelnice za kterymi se schovaji decka co jdou po chodniku. jen diky suv za t poplenice dobre vidim. nebyt jich tak bych musel mit typka s praporkem.
suv zachranuje zivoty
pravda dementi prehlidnou i letadlovou lod
JardaB píše:Tak nejde o to, ze srazil, to se muze stat kazdemu, ale ze by si toho nevsimnul?
aikoN píše:GeneHawkins píše:aikoN píše:Dneska jsem...
... a přitom stačilo napsat jenom to "Jsem kokot"...
A nechceš se svými radami řídit nejdříve ty?![]()
Rád si poslechnu, jak by to mistr levoproudař udělal lépe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků