Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod glider 9. 1. 2025 15:05

Tak na videu je policajt v reflexnom, ma svietiacu palicu a ten kokot ho aj tak zrazi.

Skoda, ze sa kameraman neotocil a nesiel za nim.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod puk123 9. 1. 2025 15:14

Asi byla přesvědčena, že o ní řidič ví. Je možné, že by o ní nevěděl ani po střetu?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 15:15

kdyz nekdo dokaze jet 50 km v protismeru na dalnici s nema o tom tuseni…
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 9. 1. 2025 15:58

Japhy píše:Chápu, že bezpečnost dětí a tak, ale obecně mi přijdo míň čitelný, než obyč. lidi.
Tahle byla asi v pohodě, ale tvl, řekl bych, že až moc. Jede na mě auto, mávám plácačkou, jede dál a moc nezpomaluje, mávám, a až když si skoro můžu šáhnout na kapotu, se snažím uskočit.
Chápu, že se rozhlížela, jestli ještě bude někdo přecházet, ale stejně to je dost sebedestruktiní chování.
Fyzlove prostě fungují jinak
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 1. 2025 16:02

puk123 píše:Asi byla přesvědčena, že o ní řidič ví. Je možné, že by o ní nevěděl ani po střetu?

To se mi nechce moc verit
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Já první 9. 1. 2025 16:13

Echo24:
Automobil srazil v Ústí nad Labem na přechodu městskou policistku. Řidič z místa nehody ujel, policie po něm, uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

To jakoze zdrhnul pachatel a policie taky?
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 16:14

Dneska jsem vezl synka do školky. Vyjíždím z brány areálu, která je široká na jedno auto, a chci odbočit doleva. Zleva přijíždí další rodič v SUV a chce vjet do areálu, tak zastaví a čeká, až odjedu. Zprava nic nejede, tak odbočuju. Sotva vyjedu, tak zpoza zastaveného SUV poměrně rychle vyjede Golf, který jej začal objíždět zleva. Stihl jsem zastavit tak, že by mi "jen" urazil čumák a nenabral mě na dveře řidiče. Naštěstí týpek stihl zastavit taky.

Pominu-li základní fakt, že jsem kokot hlavně já, protože ostatní v takové situaci zcela určitě seženou pověřenou osobu, která jim ukáže, tak k tomu mám dva základní poznatky:

1. Strčte si už konečně ta debilní SUV do *****. Přes normální auto bych toho Golfa viděl.

2. Děkuji dopravnímu inženýrovi, že danou ulici "zklidnil" tím, že tam po rekonstrukci na 400m dal 5 semaforů, takže z dříve plynulé ulice je nyní ve špičce parkoviště a nervní lidé o to častěji dělají takové zbrklé manévry, jako ten v Golfu.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 16:15

no vidis. u nas ve skole maji pri vyjezdu popelnice za kterymi se schovaji decka co jdou po chodniku. jen diky suv za t poplenice dobre vidim. nebyt jich tak bych musel mit typka s praporkem.
suv zachranuje zivoty

pravda dementi prehlidnou i letadlovou lod
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 9. 1. 2025 16:17

aikoN píše:Dneska jsem...

... a přitom stačilo napsat jenom to "Jsem kokot"...
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod evlo 9. 1. 2025 16:20

aikoN píše:Dneska jsem vezl synka do školky. Vyjíždím z brány areálu, která je široká na jedno auto, a chci odbočit doleva. Zleva přijíždí další rodič v SUV a chce vjet do areálu, tak zastaví a čeká, až odjedu. Zprava nic nejede, tak odbočuju. Sotva vyjedu, tak zpoza zastaveného SUV poměrně rychle vyjede Golf, který jej začal objíždět zleva. Stihl jsem zastavit tak, že by mi "jen" urazil čumák a nenabral mě na dveře řidiče. Naštěstí týpek stihl zastavit taky.

Pominu-li základní fakt, že jsem kokot hlavně já, protože ostatní v takové situaci zcela určitě seženou pověřenou osobu, která jim ukáže, tak k tomu mám dva základní poznatky:

1. Strčte si už konečně ta debilní SUV do *****. Přes normální auto bych toho Golfa viděl.

2. Děkuji dopravnímu inženýrovi, že danou ulici "zklidnil" tím, že tam po rekonstrukci na 400m dal 5 semaforů, takže z dříve plynulé ulice je nyní ve špičce parkoviště a nervní lidé o to častěji dělají takové zbrklé manévry, jako ten v Golfu.
tvuj prispevek nezni uplne zklidnene
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 1. 2025 16:21

GeneHawkins píše:

A nechceš se svými radami řídit nejdříve ty? :D

Rád si poslechnu, jak by to mistr levoproudař udělal lépe.

-- 9. 1. 2025 15:26 --

Goesson píše:no vidis. u nas ve skole maji pri vyjezdu popelnice za kterymi se schovaji decka co jdou po chodniku. jen diky suv za t poplenice dobre vidim. nebyt jich tak bych musel mit typka s praporkem.
suv zachranuje zivoty

pravda dementi prehlidnou i letadlovou lod

To zní jako věc, která jde vyřešit přemístěním popelnic. No a nebo si všichni budou muset koupit SUV.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 9. 1. 2025 16:31

JardaB píše:Tak nejde o to, ze srazil, to se muze stat kazdemu, ale ze by si toho nevsimnul?

Co to bylo za ránu? Asi pták, no nic jedeme dál :D
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 9. 1. 2025 16:38

aikoN píše:
GeneHawkins píše:

A nechceš se svými radami řídit nejdříve ty? :D
Rád si poslechnu, jak by to mistr levoproudař udělal lépe.

Se nějakého zeptej!
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 16:44

aikon: geneho neres. zneuznany odbornik je na nejake krivce zdementneni. dnes uz tezko rici zda je to vetsi traged jak jouda.

jinak k te situaci u nas. popelnice tam maji misto a hybat se s tim nebude. je mi to jedno. ja vidim. a pokud ty nevidis auta tak s tim neco delen. priste budes zakazovat dodavky. pak mpv apod. zkus koubese a bryle
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 9. 1. 2025 17:30

Tak že je přes suv zásadně hur vidět než přes normální auto je prostě fakt.
Tomas B
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka