Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 19. 5. 2025 22:34

:D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 20. 5. 2025 06:41

m_tsch píše:S baworákem to umí každej.

Každej ne, zjevně .... :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 20. 5. 2025 09:07

Tomas B píše:ženich na cestě na svojí svatbu.....hmmm

Na tragedii to nic nezmeni, ale zaujimalo by ma ci to bolo jeho alebo to pozical na svadbu a sedel v "silnejsom" voze prvy raz.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Tomas B 20. 5. 2025 09:09

goes bude rád, že si tohle napsal :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod glider 20. 5. 2025 09:13

Tak zenil si sa minimalne raz tak mozno si spomenies na ten den radostny, kedy by si tiez prislapol plyn :D
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 09:17

ja jel za zenou ve favoritu tam jen vyhoda ze kdyz zamacknes nechte plyn tak keste dve minity to nepoznas
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 20. 5. 2025 09:32

Nevýhoda zas je, že když tě sestřelí cyklista, je po tobě.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 09:32

zivot je boj
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 20. 5. 2025 09:36

glider píše:Tak zenil si sa minimalne raz tak mozno si spomenies na ten den radostny, kedy by si tiez prislapol plyn :D

:D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Lukas063 20. 5. 2025 10:56

goes :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 5. 2025 12:44

Kurde, dneska ráno se se mnou Waze pokusil pěkně vyjebat. Už docela tradičně mě stahoval při cestě do Brna na objížďku přes Rousínov a když jsem stál v koloně v odbočováku, tak mě chtěl vrátit zpátky na dálnici. Tak jsem pokračoval v původní objízdné trase a po přepočítání najednou dojezd o 25 minut kratší, než po dálnici. Pak jsem navíc viděl, že tu dálnici zavřeli úplně. Pěkné svině to jsou, fakt nevím, na co se dneska spolehnout.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 20. 5. 2025 12:56

Musej tam nekoho poslat, aby vedeli ze to fakt nejede. A ted to nastavili tak, ze kdo jede rychle toho to posle do kolony
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 13:04

aikoN píše:Kurde, dneska ráno se se mnou Waze pokusil pěkně vyjebat. Už docela tradičně mě stahoval při cestě do Brna na objížďku přes Rousínov a když jsem stál v koloně v odbočováku, tak mě chtěl vrátit zpátky na dálnici. Tak jsem pokračoval v původní objízdné trase a po přepočítání najednou dojezd o 25 minut kratší, než po dálnici. Pak jsem navíc viděl, že tu dálnici zavřeli úplně. Pěkné svině to jsou, fakt nevím, na co se dneska spolehnout.

motorka se tomu rika...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 5. 2025 13:21

jo no Waze sice umí nastavit že jedeš na motorce, ale pak to začne routovat přes divný silnice pro větší motorkářský požitek. Takže se ti stane že tě to nechá odbočit z hlavní, jedeš paralelně po nějakou divno silnici a pak se za kilák zase připojí na tu původní.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 13:22

v tom je treba dobry sygic apod. ti maji ten rezim pro motorky "zatacky" apod. nebo maji ulozene oblibene moto trate a silnice... zbytek vice mene jede tak, ze vynechava placene dalnice apod.

nicmene problem kolon proste resi motorka no... dneska pekne do prace 25 minut, jakoby kolona nebyla...
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka