Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 29. 1. 2025 17:11

Arnie J píše:tak mamka na tom nikdy reálně nejezdila, bo s tím během učení zahučela do lesa :D tak jsem ho zdědil no

:D
mami kup si skútr.....
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 29. 1. 2025 20:25

yndezit píše:https://www.facebook.com/reel/1320634612461750/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Přesně takhle mě vystřelil ze silnice (auto před ním se myškou ještě stihlo zařadit a borec vystřelil za ním) a 1,5r se řešilo, jestli jsem nejel rychle a znemožnil jsem mu bezpečné předjetí... To byste čuměli, co dokáže vypotit soudní znalec, prý jsem jej mě vidět 4s před srážkou :oboze Kdybych mu neuhnul do příkopy, tak by to byl krásný čelák.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 29. 1. 2025 20:41

glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod garážmistr 29. 1. 2025 20:59

Mně dneska nedal geront v Doblu přednost z vedlejší, pak málem na přechodu přejel holku a nakonec se bránil předjetí. :D
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 29. 1. 2025 21:05

Se přece nenechá předjíždět kdejakým floutkem.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod garážmistr 29. 1. 2025 21:09

Tvářil se, že ho to uráží.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 29. 1. 2025 21:35

Důchodci se nepředjíždí, to bys moh vědět.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 29. 1. 2025 21:37

Marek Zrak píše:
yndezit píše:https://www.facebook.com/reel/1320634612461750/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Přesně takhle mě vystřelil ze silnice (auto před ním se myškou ještě stihlo zařadit a borec vystřelil za ním) a 1,5r se řešilo, jestli jsem nejel rychle a znemožnil jsem mu bezpečné předjetí... To byste čuměli, co dokáže vypotit soudní znalec, prý jsem jej mě vidět 4s před srážkou :oboze Kdybych mu neuhnul do příkopy, tak by to byl krásný čelák.

Jakože jsi jel stejně jak řidič s kamerou a zkoumalo se, jestli jsi to náhodou neudělal chudákovi předjíždějímu moc těžký?
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 29. 1. 2025 22:14

Přesně tak, úplně jsem ztratil iluze o nějakém logickém rozhodování, ale dobrá věc se nakonec podařila, dement byl na 7.měsíců bez not. Perlička, jeho argument, pane já mám v dodávce sježděnou celou Evropu, já jsem nehodu nemohl zavinit. 8-) (v době nehody řídli staré Polo a pokoušel se šíleným manévrem předjet autoškolu v Citigo)

Po nehodě se omlouval, že spěchal do práce, ale u výslechu už bylo samozřejmě vše jinak a ani Babičku nečetl.
A policajty zavolal on, já navrhoval, že to sepíšeme a vyřízeno, ve snu mě nenapadlo, že se bude pokoušet o nevinu.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 29. 1. 2025 22:28

Docela odvaha teda s těmi policajty, bych čekal, že se do toho spíš bude snažit nešťourat :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 29. 1. 2025 22:31

Když je v hlavě bramboračka...
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod puk123 29. 1. 2025 22:35

glider píše:https://www.facebook.com/share/v/15yjL5eD81/

74 rocny vodic...

Taky se pokoušel o nevinu. V komentářích jebou chudáka, kterého poslal do protijedoucího auta.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 29. 1. 2025 22:53

Marek Zrak píše:Přesně tak, úplně jsem ztratil iluze o nějakém logickém rozhodování, ale dobrá věc se nakonec podařila, dement byl na 7.měsíců bez not. Perlička, jeho argument, pane já mám v dodávce sježděnou celou Evropu, já jsem nehodu nemohl zavinit. 8-) (v době nehody řídli staré Polo a pokoušel se šíleným manévrem předjet autoškolu v Citigo)

Po nehodě se omlouval, že spěchal do práce, ale u výslechu už bylo samozřejmě vše jinak a ani Babičku nečetl.
A policajty zavolal on, já navrhoval, že to sepíšeme a vyřízeno, ve snu mě nenapadlo, že se bude pokoušet o nevinu.

na kruhaci u hribota na celadne jela baba od nadrazi a jebka do zadku auta nasich. taky na sepsani a kde se dal. jenze volala chlapovi ten dorazil dodatecne a zacal resit jak to tak vubec nebylo a kde co. pritom tam ani nebyl. tak zavolali cajty. ti ho pak vykazali do rite. urcili ji jako vinika. k tomu flastr a vseci byli spoko.

nekdy nepochopis.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 29. 1. 2025 23:02

puk123 píše:
glider píše:https://www.facebook.com/share/v/15yjL5eD81/

74 rocny vodic...

Taky se pokoušel o nevinu. V komentářích jebou chudáka, kterého poslal do protijedoucího auta.

Však taky reakce nula.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 29. 1. 2025 23:09

taky sem koukal, ze popre brzdove zasvitily, az uz skoro stal po narazu... nerikam, ze nebyl a chyba jinde, ale proste reakce nula...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka