Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
audis píše:Podle mě to byl hlídač mp na přechodu ráno před školou pro děti.
Ale jestli vstoupil do vozovky s cílem zastavit dopravu jako mně jednou jeden loni(jedu 30, vysoký provoz, zvyšuji pozornost dětí na chodníku u prechodu, 10 m před autem se opice sám poslal na přechod), lekl jsem se, stěží dobrzdil, lehká krizovka za mnou), tak to je debil,co nezná přírodní zákony. Děti byly odpovednejsi než opice.
audis píše:Podle mě to byl hlídač mp na přechodu ráno před školou pro děti.
Ale jestli vstoupil do vozovky s cílem zastavit dopravu jako mně jednou jeden loni(jedu 30, vysoký provoz, zvyšuji pozornost dětí na chodníku u prechodu, 10 m před autem se opice sám poslal na přechod), lekl jsem se, stěží dobrzdil, lehká krizovka za mnou), tak to je debil,co nezná přírodní zákony. Děti byly odpovednejsi než opice.
Japhy píše:Chápu, že bezpečnost dětí a tak, ale obecně mi přijdo míň čitelný, než obyč. lidi.
Tahle byla asi v pohodě, ale tvl, řekl bych, že až moc. Jede na mě auto, mávám plácačkou, jede dál a moc nezpomaluje, mávám, a až když si skoro můžu šáhnout na kapotu, se snažím uskočit.
Chápu, že se rozhlížela, jestli ještě bude někdo přecházet, ale stejně to je dost sebedestruktiní chování.
Noclaf píše:audis píše:Podle mě to byl hlídač mp... opice.
Kdyby ses ty kokote alespon podival na to video predtim, nez tady vyblijes tuhle zbytecnou sracku.
puk123 píše:Bohužel je nezastaví jinak, než že tam vleze. Pak to asi včas neodhadla. Asi s tím nepočítala a pak už bylo pozdě. Furt ale víc zaráží, že jel normálně dál.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků