Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Japhy 9. 1. 2025 10:24

:)
Chce to menší auto
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 9. 1. 2025 11:27

hlavně prostě co to je za debilitu, že se nemůže předjíždět z obou stran
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JardaB 9. 1. 2025 11:33

Ani to moc ***** ;-)
Zprava predjizdet je spatny, protoze s tim ten vlevo nemusi pocitat, cumet do zrcatka a crash je na svete :P
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 9. 1. 2025 12:18

tak snad toho ***** za volantem najdou.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 9. 1. 2025 12:32

Nevím co je horší no, jestli to jak fyzlove šikanují lidi, nebo fyzla odstranit takto.

Asi se dá říct, že to druhé je jen důsledek těch šikan
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod audis 9. 1. 2025 12:49

Podle mě to byl hlídač mp na přechodu ráno před školou pro děti.

Ale jestli vstoupil do vozovky s cílem zastavit dopravu jako mně jednou jeden loni(jedu 30, vysoký provoz, zvyšuji pozornost dětí na chodníku u prechodu, 10 m před autem se opice sám poslal na přechod), lekl jsem se, stěží dobrzdil, lehká krizovka za mnou), tak to je debil,co nezná přírodní zákony. Děti byly odpovednejsi než opice.
Naposledy upravil audis dne 9. 1. 2025 12:51, celkově upraveno 1
audis
Štamgast

Odeslat příspěvekod JardaB 9. 1. 2025 12:50

Tak nejde o to, ze srazil, to se muze stat kazdemu, ale ze by si toho nevsimnul?
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Noclaf 9. 1. 2025 13:10

audis píše:Podle mě to byl hlídač mp na přechodu ráno před školou pro děti.

Ale jestli vstoupil do vozovky s cílem zastavit dopravu jako mně jednou jeden loni(jedu 30, vysoký provoz, zvyšuji pozornost dětí na chodníku u prechodu, 10 m před autem se opice sám poslal na přechod), lekl jsem se, stěží dobrzdil, lehká krizovka za mnou), tak to je debil,co nezná přírodní zákony. Děti byly odpovednejsi než opice.

Kdyby ses ty kokote alespon podival na to video predtim, nez tady vyblijes tuhle zbytecnou sracku.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Štamgast

Odeslat příspěvekod Japhy 9. 1. 2025 13:52

Chápu, že bezpečnost dětí a tak, ale obecně mi přijdo míň čitelný, než obyč. lidi.
Tahle byla asi v pohodě, ale tvl, řekl bych, že až moc. Jede na mě auto, mávám plácačkou, jede dál a moc nezpomaluje, mávám, a až když si skoro můžu šáhnout na kapotu, se snažím uskočit.
Chápu, že se rozhlížela, jestli ještě bude někdo přecházet, ale stejně to je dost sebedestruktiní chování.
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 1. 2025 13:56

audis píše:Podle mě to byl hlídač mp na přechodu ráno před školou pro děti.

jako nevim cece, ale 10 metru pri dane rychlosti v prostredi decek blizicich se k prechodu... ale asi bych fakt cekal, ze tam nekdo vstoupi...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 9. 1. 2025 14:04

Japhy píše:Chápu, že bezpečnost dětí a tak, ale obecně mi přijdo míň čitelný, než obyč. lidi.
Tahle byla asi v pohodě, ale tvl, řekl bych, že až moc. Jede na mě auto, mávám plácačkou, jede dál a moc nezpomaluje, mávám, a až když si skoro můžu šáhnout na kapotu, se snažím uskočit.
Chápu, že se rozhlížela, jestli ještě bude někdo přecházet, ale stejně to je dost sebedestruktiní chování.

Bohužel je nezastaví jinak, než že tam vleze. Pak to asi včas neodhadla. Asi s tím nepočítala a pak už bylo pozdě. Furt ale víc zaráží, že jel normálně dál.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod audis 9. 1. 2025 14:16

Noclaf píše:
audis píše:Podle mě to byl hlídač mp... opice.

Kdyby ses ty kokote alespon podival na to video predtim, nez tady vyblijes tuhle zbytecnou sracku.

Z hlediska zbytečných sraček, trumfnul jsi mě.
audis
Štamgast

Odeslat příspěvekod Japhy 9. 1. 2025 14:57

puk123 píše:Bohužel je nezastaví jinak, než že tam vleze. Pak to asi včas neodhadla. Asi s tím nepočítala a pak už bylo pozdě. Furt ale víc zaráží, že jel normálně dál.

Njn, asi zvítězila zbabělost.
A že nezastaví jinak? Může si do silnice nakročit, mávat světlem a až pak dělat živej štít. Já taky do silnice nelezu, dokud si nejsem jistej, že o mě řidič ví a má v úmyslu mě pustit.
Japhy
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka