Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Noclaf 30. 10. 2024 13:38

ace2 píše:Goes: Funguje to v Singapuru, funguje to v Japonsku, funguje to v okolí Perského Zálivu, pokud se bavíme o těch moderních zemích, začalo to fungovat v El Salvadoru. Základem je okamžité a tvrdé uplatnění zákona.

Situace kdy individua mají 9 zákazů řízení do toho mařeny a pořád se pohybují kolem je akorát známka selhání vymahatelnosti práva. To asi vidí každý. Výsledek je ten jak něco správně poznamenal, že místo toho aby ten člověk byl odstraněn mimo společnosti aby neškodil tak udělal přesně co se očekávalo že udělá, škodil. Překvapující a šokující, kdo to mohl očekávat.

Neschopnost vymoct pravo je jedna vec, ale ty staty co ty uvadis jako priklady, jsou pekny zverstva davat je jako neco, co stoji za nasledovani je....ufff...
Japonsko ma 99% odsouzenych, problem ale je, ze doslova donuti lidi se priznat : https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ja ... le:767468/
El Salvador: Ano, vypada to, ze se zbavili ohromne casti gangu. Ale zaroven s tim sebrali mraky nevinnych, ktery se proste jen nelibili fizlum pri zatahu na oblast. Lidi, ktery vytahli v pyzamu z postele a to bylo naposledy, co je pribuzny videli.

Super systemy, dokud se s nima nedostanes do stretu. Pak ses v ***** a je ti ***** platny jak moc ses nevinnej.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Štamgast

Odeslat příspěvekod aikoN 30. 10. 2024 14:38

Jo, však Acemu se taky líbil čínský kreditní systém, dokud se na něj něco podobného nezačalo aplikovat tady :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 31. 10. 2024 06:44

https://www.instagram.com/reel/C-qSlTgP ... B6ZXk0bGJ1

-- 31. 10. 2024 08:03 --

Noclaf: zbytecne humanizovani. Kazdy ma vedet aby se k problemum ani nepriblizil. Kazdy system generuje errory, je pak veci jak errory napravovat. V CR asi nikdo neceka ze se behem roku bude masove zavirat desitky tisic gansteru. Stejne tak nekoho nutit k priznani nasilim. Pointa jejich systemu je okamzity zasah spravedlnosti. Coz v CR neexistuje a tedy odstrasujici efekt okamziteho neprijeneho trestu neexistuje. Jinak receno si z postihu hlavne prestupkove razu nikdo nic nedela. Coz byla i ma pointa socialniho kreditu, u notorickych prestupkaru co to maji na haku by omezeni obcanskych vyhod bylo citelnejsim trestem s minimalnim naklady.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 31. 10. 2024 07:12

Další podstatnou věcí pojicejího státu je, že je tak humánní, jak je osvícené mocenské centrum. Velmi snadno se po výměně za nějakého tupana systém zvrhne v tuhou diktaturu.

Ace, systém, který popisuješ, jsme to do nedávna měli a nechci se k němu vracet.

-- 31. 10. 2024 08:56 --

S přechodem na zimní čas je více zřetelný rozmáhající se nešvar - nesvícení. Kola furt. Čím víc je v krámech různých blikaček a světel, tím méně se jich používá. Včera večer jsem dojížděl ke stojícímu autu na přechodu a mihla se mezi námi černá silueta cyklisty. V OV po Rudné zase nějaký Bud Spencer v černém na pojízdné baterce, která už neměla šťávu na zadní světlo, odrazka nepřítomna. Pár km jsem dokonce jel za černým autem bez zadních světel. Svítilo asi jen denníma vpředu, skrz město i mimoměsto. Mělo cizí RZ a na probliknutí nereagovali. Ráno další temný jezdec na kole ...
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 31. 10. 2024 08:24

tvl toho nic nezastaví ...
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 31. 10. 2024 08:27

Asi nejaky preskoleny namorni kapitan na tocvolanta, no :D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 31. 10. 2024 12:50

tvoji?
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 31. 10. 2024 12:53

kandidáti Darwinovy ceny
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 31. 10. 2024 12:54

kandidatem se muzou stat az to nepreziji, takze zatim vubec...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 31. 10. 2024 12:55

JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod zamis 31. 10. 2024 13:12

solidní dementi, žádná škoda jich
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 31. 10. 2024 13:13

amatér
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 31. 10. 2024 13:15

jako my zamlada, jen nemeli tolik stesti..
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka