od kurtoid 15. 5. 2023 11:18
Chlapi, abych to nějak uzavřel. Mě prostě nepřijde v pohodě to video, kdy se borec v dodávce řítí v protisměru naprosto bez důvodu. Nejspíš se hrabe v mobilu nebo si rozbaluje bagetu, to je fuk. Pro mě je to prostě ukázka překážky v mém komfortu. Člověk má manželku jakou si přál, barák, žije si bezproblémový život, děcka vede pomalu k tomu, aby vymýšlela léky na rakovinu a celou tu idylu, kdy už se řeší akorát to, jestli jim dnes udělám hambáče nebo zajedeme někam na pizzu a nemá žádné další stresy a brouky v hlavě, může během vteřiny zlikvidovat nějaký idiot - což se btw stalo v mém okolí několikrát, proto jsem na to asi dost alergický.
Prostě tady ten borec v dodávce je vyloženě likvidátor spokojených (nebo třeba i nespokojených) životů. Pochopím, když někdo blbě předjíždí a nevychází to, ale tohle je přesně ta ukázka jedince, kterému je prostě šumák, co se stane,.. Je to jako mířit nabitou zbraní na lidi kolem sebe a pak jim vystřelit půl metru nad hlavu. To by už asi tak společensky přijatelné nebylo, co?