Další co to měl v ruce

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod kurtoid 15. 5. 2023 10:08

Mysli si o mě co chceš. Prostě jsem to roky neřešil. Od doby, co jezdím s mýma dětma, to prostě řeším. A jo, jezdím s dětma jako totální psychopat.

Btw najezdím cca 25k km za rok. Z toho s dětma tak 80%, zbytek času se jen tak projíždím. Kvůli práci najedu 0km, takže žádný stres :)
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod saabik 15. 5. 2023 10:10

Nekenieh píše:TVL dneska je tak luxusní anesteze, že o tom ani nevíš. Mi teď zadlabávali implantát až někam do mozku a nic. S takovou anestezí bych snad i šel do těch slibovaných pouličních bitek.

Mně v pátek dělali to zadlabávání šroubu do kosti včetně augmentace, a jako že bych mohl tvrdit, že nic, to teda moc ne. :hm
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 5. 2023 10:11

JardaB píše: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-k ... t-40431535
tvl se asi zacnu bat jezdit autem, levoproudar extremista? Nebo mozna jak zacla dvojita cara a byl vlevo, tak vi, ze ji nesmi prejet? :P

tak ten si asi musel myslet, že je na dálnici, nebo nevim :)
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod m_tsch 15. 5. 2023 10:14

Nekenieh píše:TVL dneska je tak luxusní anesteze, že o tom ani nevíš. Mi teď zadlabávali implantát až někam do mozku a nic. S takovou anestezí bych snad i šel do těch slibovaných pouličních bitek.

Já se do větších akcí pouštím jen ve dnech, kdy mám příznivý kondiciogram, pak i na vémolu pokřikuju, že je impotentní paroháč.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 5. 2023 10:14

:D
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 5. 2023 10:15

:D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod kurtoid 15. 5. 2023 10:15

Goesson píše:Ze te zaujalo z toho vseho jen toto… proste mel bys mohna zkusit najit nejakeho psycho kouce. Neni uplne normlani byt na prestupkovem jako doma…

Tak pokud to po sobě přečteš, tak třeba přijdeš na to, že ta zmínka na konci dost ovlivňuje polohu toho sdělení. Opravdu nemám problém s drahými auty. Ba právě naopak, naprostá většina lidí v dražších autech jezdí velmi slušně a bezpečně, přestože jedou třeba dost rychle.
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 5. 2023 10:16

Tak jo
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Abox 15. 5. 2023 10:18

Arnie J píše:
JardaB píše: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-k ... t-40431535
tvl se asi zacnu bat jezdit autem, levoproudar extremista? Nebo mozna jak zacla dvojita cara a byl vlevo, tak vi, ze ji nesmi prejet? :P

tak ten si asi musel myslet, že je na dálnici, nebo nevim :)

Měla to udělat jako ten kamioňák v US. Neuhýbat a jet přímo.
Abox
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 5. 2023 10:25

To je rada.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod m_tsch 15. 5. 2023 10:29

Kdyby jela bývala v tanku...
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 15. 5. 2023 10:37

kurtoid píše:Mysli si o mě co chceš. Prostě jsem to roky neřešil. Od doby, co jezdím s mýma dětma, to prostě řeším. A jo, jezdím s dětma jako totální psychopat.

Btw najezdím cca 25k km za rok. Z toho s dětma tak 80%, zbytek času se jen tak projíždím. Kvůli práci najedu 0km, takže žádný stres :)

nedej se
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 15. 5. 2023 11:11

No ty kraso, tady je to dneska žhavý :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod kurtoid 15. 5. 2023 11:18

Chlapi, abych to nějak uzavřel. Mě prostě nepřijde v pohodě to video, kdy se borec v dodávce řítí v protisměru naprosto bez důvodu. Nejspíš se hrabe v mobilu nebo si rozbaluje bagetu, to je fuk. Pro mě je to prostě ukázka překážky v mém komfortu. Člověk má manželku jakou si přál, barák, žije si bezproblémový život, děcka vede pomalu k tomu, aby vymýšlela léky na rakovinu a celou tu idylu, kdy už se řeší akorát to, jestli jim dnes udělám hambáče nebo zajedeme někam na pizzu a nemá žádné další stresy a brouky v hlavě, může během vteřiny zlikvidovat nějaký idiot - což se btw stalo v mém okolí několikrát, proto jsem na to asi dost alergický.

Prostě tady ten borec v dodávce je vyloženě likvidátor spokojených (nebo třeba i nespokojených) životů. Pochopím, když někdo blbě předjíždí a nevychází to, ale tohle je přesně ta ukázka jedince, kterému je prostě šumák, co se stane,.. Je to jako mířit nabitou zbraní na lidi kolem sebe a pak jim vystřelit půl metru nad hlavu. To by už asi tak společensky přijatelné nebylo, co?
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 5. 2023 11:27

Souhlasím.
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka