Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozpatku_fijA píše:brasci píše:Blbost, Bond to mal v ruke. To, ze je stale medzi zivymi je toho dokazom.
to je důkazem leda toho, že štěstí sedne i na vola ... nějakou fotku z potoka si rozhodně vybavuju a nepamatuju, že by to nebyla bondova chyba
pozpatku_fijA píše:brasci, když se nikomu nic nestane, tak to ještě neznamená, že to má dotyčný v ruce
A že se "bavil" podobným způsobem jako ti týpci na videu, to snad taky nechceš popřít, nebo jo?
Tak snad už dnes, o 12 let později, má trochu víc rozumu
Arnie J píše:Ty víš, jak jezdil?
pozpatku_fijA píše:nebavím se o zrcátku, bavím se o výrazně nadlimitních rychlostech v obci, o předjíždění kolony přes plnou čáru v místech, kam není vidět. A hlavně se bavím o tom, že riskoval a NEMĚL to v ruce (byť si možná sám myslel, že má).
Chápu, že pro někoho je bond řidičským vzorem, pro mne je to holt pitomec
JardaB píše:Ze by se oba ridili heslem, kdo brzdi, je druhej?...
tslany píše:pozpatku_fijA píše:nebavím se o zrcátku, bavím se o výrazně nadlimitních rychlostech v obci, o předjíždění kolony přes plnou čáru v místech, kam není vidět. A hlavně se bavím o tom, že riskoval a NEMĚL to v ruce (byť si možná sám myslel, že má).
Kolik jezdíš po Ostravské?
tslany píše:pozpatku_fijA píše:nebavím se o zrcátku, bavím se o výrazně nadlimitních rychlostech v obci, o předjíždění kolony přes plnou čáru v místech, kam není vidět. A hlavně se bavím o tom, že riskoval a NEMĚL to v ruce (byť si možná sám myslel, že má).
Kolik jezdíš po Ostravské?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků