Goesson píše:kazdopadne at cokoli je to okej

Ctirad dík za doplnění
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:kazdopadne at cokoli je to okej
NoSwearek píše:I kdybys byl v tématu milovníci cyklistiky (což já třeba cyklistiku rád), tak prostě je fakt, že obě strany se tam nezachovaly správně. Stojím si za tím, co jsem napsal poprvé.
A jestli to było s tím o tom, jak si tě namaže na chleba, tak z několika dalších témat víme, že toto téma k tomu nepotřebuje.
mfilip píše:Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ma proste vjet na travu, kam podle temer vsech podobnych patri, protoze na silnici nema co delat a ani by si nemel myslet, ze se potkal s picusem, ktery si mysli, ze kdyz ma volant v ruce, tak je king a patri mu cela silnice pri objizdeni prekazky. Kdyby tam nebyla trava, ale obrubnik chodniku, tak asi co, s jakym napadem bys prispechal, tocvolantovi to bylo celkem jedno.Ale tak vrana k vrane ...
mfilip píše:Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ...
mfilip píše:Tak kdyz si to myslis, tak s tim asi nei neudelam.
Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ma proste vjet na travu, kam podle temer vsech podobnych patri, protoze na silnici nema co delat a ani by si nemel myslet, ze se potkal s picusem, ktery si mysli, ze kdyz ma volant v ruce, tak je king a patri mu cela silnice pri objizdeni prekazky. Kdyby tam nebyla trava, ale obrubnik chodniku, tak asi co, s jakym napadem bys prispechal, tocvolantovi to bylo celkem jedno.Ale tak vrana k vrane ...
puk123 píše:Podle mě měl s tím autem dobrou trajektorii. Udělal oblouk dopředu a cyklisti tak mohli vidět, že už se vrací ke kraji. Ale jak jsem psal, asi bych raději počkal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků