Hon na pumpičkáře, konečně

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 11. 2024 11:11

Goesson píše:kazdopadne at cokoli je to okej

:D

Ctirad dík za doplnění
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 18. 11. 2024 16:30

diky mas to u mne :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 11. 2024 19:09

ten pes tvl :D :D

muzika taktéž skvělá a držkopády samo taky
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod mfilip 19. 11. 2024 12:34

NoSwearek píše:I kdybys byl v tématu milovníci cyklistiky (což já třeba cyklistiku rád), tak prostě je fakt, že obě strany se tam nezachovaly správně. Stojím si za tím, co jsem napsal poprvé.

A jestli to było s tím o tom, jak si tě namaže na chleba, tak z několika dalších témat víme, že toto téma k tomu nepotřebuje.

Tak kdyz si to myslis, tak s tim asi nei neudelam.

Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ma proste vjet na travu, kam podle temer vsech podobnych patri, protoze na silnici nema co delat a ani by si nemel myslet, ze se potkal s picusem, ktery si mysli, ze kdyz ma volant v ruce, tak je king a patri mu cela silnice pri objizdeni prekazky. Kdyby tam nebyla trava, ale obrubnik chodniku, tak asi co, s jakym napadem bys prispechal, tocvolantovi to bylo celkem jedno.Ale tak vrana k vrane ...
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 11. 2024 12:37

kdyz pomineme, ze tam bylo mista na tri cyklisty, dva chodce a auto vedle sebe, tak proste drama z niceho.. no. Holt pokud se cyklista boji protijedoucich vozidel, bude pro nej lepsi na silnici nejezdit, nebo se holt smiri s tim, ze se mu to bude stavat...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 19. 11. 2024 12:46

mfilip píše:Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ma proste vjet na travu, kam podle temer vsech podobnych patri, protoze na silnici nema co delat a ani by si nemel myslet, ze se potkal s picusem, ktery si mysli, ze kdyz ma volant v ruce, tak je king a patri mu cela silnice pri objizdeni prekazky. Kdyby tam nebyla trava, ale obrubnik chodniku, tak asi co, s jakym napadem bys prispechal, tocvolantovi to bylo celkem jedno.Ale tak vrana k vrane ...

Buď každý koukáme na jiné video a nebo ti někdo sundal z kola sedlo a sedlovka ti projela konečníkem. Jinak si to nedokážu vysvětlit, to, co píšeš. :D
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 11. 2024 12:47

tady se nesnaz o diskuzi o spravnem vysledku bylo rozhodnuto jeste nez se ta situace stala. Nulova schopnost akceptace reality. Holt neni tu novacek, abychom vedeli, jak se proti nemu spikl cely svet...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 19. 11. 2024 13:10

mfilip píše:Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ...

Může rozhazovat rukama a otáčet se, a ten před ním mu k tomu může zabrzdit, aby video bylo zajímavější. ;-)
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 19. 11. 2024 14:13

mfilip píše:Tak kdyz si to myslis, tak s tim asi nei neudelam.

Nevim, co podle tebe ma delat cyklista, ktereho omezi/ohrozi tocvolant, nesmi ani rozhazovat rukama, ma proste vjet na travu, kam podle temer vsech podobnych patri, protoze na silnici nema co delat a ani by si nemel myslet, ze se potkal s picusem, ktery si mysli, ze kdyz ma volant v ruce, tak je king a patri mu cela silnice pri objizdeni prekazky. Kdyby tam nebyla trava, ale obrubnik chodniku, tak asi co, s jakym napadem bys prispechal, tocvolantovi to bylo celkem jedno.Ale tak vrana k vrane ...

Mohu nabídnout trochu jiný popis situace?

Namyšlený cyklista očekává, že se z něj každý posere, a tak, když je na cestě trochu více těsno, nijak na situaci nereaguje, jede si dál jako panstvo a nevyvine sebemenší snahu o to, aby se všichni vešli - což v dané situaci bylo v pohodě možné a všichni příčetní účastníci se tak přirozeně k vzájemnému benefitu chovají. Když pak řidič auta neprokáže tomuto samozvaně privilegovanému účastníkovi provozu dostatek úcty tím, že blahosklonně nezastaví za chodci a nepočká, než se mistr nerušeně přešourá kolem, nýbrž se do dostatečné mezery rozhodne vejít, tak daný cyklista začne naschvál více najíždět dál od krajnice a naklánět se ještě dál hlavou, aby demonstroval své domnělé ohrožení, načež ublíženě rozhazuje rukama.
Přílohy
Screenshot_20241119_135519_Opera.jpg
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 11. 2024 14:17

toto nemas sanci vyhrat, neuhrajes ani remizu.... nez se nadechnes tak sedmkrat zmeni parametry, jen aby mu to vyslo...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Japhy 19. 11. 2024 14:26

Kokoti oba, jako obvykle. Kdyby první cyklista jel, jak ten druhej, ani by ho neofouklo. Ale auto za mě nesmyslně jelo spíš vlevo, než vpravo.
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod puk123 19. 11. 2024 15:03

Podle mě měl s tím autem dobrou trajektorii. Udělal oblouk dopředu a cyklisti tak mohli vidět, že už se vrací ke kraji. Ale jak jsem psal, asi bych raději počkal.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 11. 2024 15:04

ja bych jeste pridam ostrikovace
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Japhy 19. 11. 2024 18:06

puk123 píše:Podle mě měl s tím autem dobrou trajektorii. Udělal oblouk dopředu a cyklisti tak mohli vidět, že už se vrací ke kraji. Ale jak jsem psal, asi bych raději počkal.

No jo, vlastně to taky dělávám s tím vracením se ke kraji.
Ale třeba to byl kokot i tak :D
Japhy
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka