Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
GeneHawkins píše:Tak já odtažený auto řešil za posledních pět let v Praze 3x, pokaždé jsem si ho ten samý den vyzvedl a nikdy jsem nic nezaplatil...
Road_Runner píše:GeneHawkins píše:Tak já odtažený auto řešil za posledních pět let v Praze 3x, pokaždé jsem si ho ten samý den vyzvedl a nikdy jsem nic nezaplatil...
A ještě tu o červené karkulce. Jak asi to auto vymůžeš zpět, když je dobře zabezpečené za plotem a bez zaplacení jej nevydají? Na Tvoje práva se nikdo neptá.
Road_Runner píše:GeneHawkins píše:Tak já odtažený auto řešil za posledních pět let v Praze 3x, pokaždé jsem si ho ten samý den vyzvedl a nikdy jsem nic nezaplatil...
A ještě tu o červené karkulce. Jak asi to auto vymůžeš zpět, když je dobře zabezpečené za plotem a bez zaplacení jej nevydají? Na Tvoje práva se nikdo neptá.
robbert píše:aikoN: Jenomže tady se právo a zákony běžně nedodržují. A ty jsi sice v právu, ale můžeš si s tím ledat tak něco vytřít. Policajt ti nepomůže, takže soud a za tři čtyři pět let dostaneš auto zpátky. A to je to s čím se tady počítá a kalkuluje...
aikoN píše:Řekl bych spíš, že se kalkuluje s tím, že to do tohoto stádia nedojde. Ve většině případů odtahovka povolí, když dojde správně napsaný předžalobní dopis.
Road_Runner píše:Trochu foukalo, ale naštěstí jsem nenastylda.
Road_Runner píše:Aha. Chápu to správně? Ty jej nosíš vždy u sebe pro případ, že by Tě zrovna ten den odtáhli, pak jej předáš tomu hlídači, co tam sedí pomalu za bezpečnostním sklem, kam se jde přes ocelová vrátka na bzučák (asi aby dotyčný nemohl utéci, až se bude vztekat a (v podstatě marně) se pokoušet to tam rozbít; další vrátka vedou na samotné parkoviště, aby se ani tam nemohl dostat - je to dokonalý systém odbavení; a který je zvyklý na to, že na něj lidé řvou a jediné, co na něj platí, jsou peníze. A ten se zamyslí (už to je na pováženou), smiluje se nad Tvými právy a nechá Tě odjet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků