Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
S474N píše:jandaxx: no on to problem muze byt nasledne u spravniho rizeni, zejmena kvuli protipravne ziskanemu ci pouzitemu dukazu.
jandaxx píše:ultima__ratio píše:Pokyn strážníka nebo policisty je víc než dopravní značka nebo obecná úprava, když dá tedy strážník sám sobě pokyn, aby zaparkoval na chodníku a v křižovatce, tak se musí i uposlechnout, to se nedá nic dělat.
Dobře víš, že tohle je hloupost. Ale máš radost, že tady někteří vyskakují, jak čertík z krabičky. Takže já tomu rozumím
S474N píše:jandaxx: asi mas problemy se ctenim nebo pameti, na garazi mam pres 100 prispevku a dokonce i v tomhle tematu uz jsem taky kolikrat psal
S474N píše:jandaxx: asi mas problemy se ctenim nebo pameti, na garazi mam pres 100 prispevku a dokonce i v tomhle tematu uz jsem taky kolikrat psal
ultima__ratio píše:jandaxx píše:ultima__ratio píše:Pokyn strážníka nebo policisty je víc než dopravní značka nebo obecná úprava, když dá tedy strážník sám sobě pokyn, aby zaparkoval na chodníku a v křižovatce, tak se musí i uposlechnout, to se nedá nic dělat.
Dobře víš, že tohle je hloupost. Ale máš radost, že tady někteří vyskakují, jak čertík z krabičky. Takže já tomu rozumím
Tak alespoň jeden v tom vidí tu nadsázku.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků