A teď už jen slepci...

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 17. 8. 2009 14:25

Co měl dělat, musel to prubnout. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Deli 17. 8. 2009 14:26

Pickuper píše:.....akorád nevím jak to bude mít v zimě.....ve fuseklích by se mu to mohlo na tom volantu kapku smekat.... :hm

vzhledem k tomu béžové interiéru by mohl mít vyhřejvanej volant a mohl by jezdit bosky i v zimě ;) :D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Deli 17. 8. 2009 14:27

MELLO píše:Co měl dělat, musel to prubnout. :D

možná si šel koupit něco na tu OMV co je na druhé straně, třeba měl chuť na bagetu :D
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod MELLO 17. 8. 2009 14:30

To by ta bageta fakt stála za to, kdyby ho někdo sejmul...
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Deli 17. 8. 2009 14:31

znáš to, co oči nevidí, to srdce nebolí :-D
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod powerball 17. 8. 2009 14:32

mam rad garaznickej cernej humor :D
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod MELLO 17. 8. 2009 14:32

A nejsi sám :mrgreen:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 8. 2009 14:34

MELLO píše:Nebojim. Já svůj názor na ženské za volantem nikdy nezměním a trvám na něm.

To není názor, to jsou fakta získané na základě pozorování. ;-]
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod kromec 17. 8. 2009 14:45

Urcite neni prvni , davno prednim ho predbeh "bezruky Frantik":
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bezruk%C3%BD_Frant%C3%ADk

Co jsem videl v TV v nakym poradu tak s ovladanim auta nemel nejmensi problemy....

Tady je popis jak nato:
Tak tedy úryvek z knížky „Jak jsem se naučil řídit?“
Svůj výcvik v řízení automobilu jsem absolvoval v několika dnech. Začal jsem v květnu 1920... Našel se inženýr, který se mne ujal, a začala doba výcviku. Bylo to v Karlíně na Invalidovně. Projeli jsme jednou velikým vojenským cvičištěm a hned byla první smůla. Spadl nám řetízek z magnetu. Vůz se zastavil, pan inženýr vystoupil, aby řetízek znovu nasadil na ozubené kolečka. Namáhal se čtvrt hodiny, půl hodiny, pot se mu řinul z čela, ale řetízek ne a ne dostat na původní místo. Pane inženýre, dovolte, ať to zkusím...a strkal jsem hned nohu do motoru. Ale, člověče, co si myslíte, já to neudělám rukou a vy to chcete udělat nohou... Po chvíli vztekem od motoru utekl. Mně se pokus zdařil...
Dnes řízení obstarávám následovně: Pedály na nohy, jsou v nich obsaženy rychlosti, k jízdě potřebuji současně pouze dva. Ty obstarává noha levá, a sice první pedál špička a třetí pedál brzdu - pata. Oba pedály ovládnu současně ve vteřině. Rozjíždím-li se, první pedál rychlosti sešlápnu špičkou levé nohy. Druhý pedál, zadní rychlosti, minu a třetí pedál, brzdu, vezmu patou levé nohy. Pravou nohou dám ruční rychlost, je-li to automobil normální. Pak touže nohou ihned uchopím volant a ty kličky pod volantem, první klička plynu, druhá předběhu, obstarám malíčkem pravé nohy. V jízdě nabyl jsem během doby takové prakse – to se ještě psalo prakse - že úplně bezpečně jezdím rychlostí až stokilometrovou... Má jízda automobilem nohama stala se zakrátko senzací Prahy a po krátké noticce Českého slova dostavilo se ke mně několik fotografů a kinooperatérů, kteří nechtěli věřit novinovým zprávám a chtěli se přesvědčit na vlastní oči. O jízdě pražskými ulicemi natočili jsme také krátký film s názvem Bezruký šofér, který byl promítnut všemi pražskými biografy a později šel do ciziny, kde udělal velký rozruch.“
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Nováček

Odeslat příspěvekod Moucha 17. 8. 2009 16:03

fuj, přijdete do autoškoly a chytnete volant po jeho nohách... ble to musí bejt hegeš
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod mtb_ 17. 8. 2009 16:30

Moucho a to Ti nevadí že iný chytili po tebe volant a predtým si bol srať
o<:)
mtb_
Inventář

Odeslat příspěvekod Moucha 17. 8. 2009 16:31

to mi nevadí, sledoval si někdy mouchu?
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod mtb_ 17. 8. 2009 16:33

včera som tri zabil a drahá ich zabila 5. Ste sa tu nejako udomácnili.
mtb_
Inventář

Odeslat příspěvekod Hustoles 17. 8. 2009 18:48

Dá se řídit auto pohlavním údem?
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 8. 2009 18:50

No to asi ne. Ale ženské dokážou pohlavnímy orgány zařadit rychlost.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka