Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MELLO píše:...i druhou stranu mince a to, že většina lidí stejně nebude krom zavolání záchranky schopna udělat vůbec nic.Moucha píše:Hrozný sračky píše, ale zkusim to jinak
Do příjezdu záchranné služby je občan povinen poskytnout první pomoc dle svých možností a schopností. První pomoc nemusíme poskytnout, pouze pokud by bylo ohroženo zdraví zachránce (požár, úseky pod napětím apod.), či někoho jiného.
Jeffe píše:Jestli se mu udela nevolno a nebude schopny pomoct, tak se podle tebe taky dopousti trestneho cinu?
MELLO píše:Já jsem schopen a ochoten maximálně zabezpečit místo nehody, rozmístit výstražné trojúhelníky, rozdat vesty, zavolat 150-155-158, a případně regulovat dopravu.
Mě se dělá zle, i když si zadřu třísku...
Outback píše:Nemám osobní zkušenost, žena je dr. a řešila by to ona, ale kdyby se někdo po tobě chtěl vozit (nasereš záchranáře), tak by možná mohl
Petr1968 píše:MELLO píše:Já jsem schopen a ochoten maximálně zabezpečit místo nehody, rozmístit výstražné trojúhelníky, rozdat vesty, zavolat 150-155-158, a případně regulovat dopravu.
Mě se dělá zle, i když si zadřu třísku...
Z cizí krve mi zle není.Je to jen krev a maso.Jako v masně.Na jatkách.Jsme jen mírně inteligentní zvěř. Blít se mi chce z úplně jiných věcí
Petr1968 píše:Lex mortis omnium legum est certissima.
Outback píše:Nechce se mi číst celou diskusi, ale když ses přiznal tak neposkytnutí pomoci pro laika je rok vězení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků