Ujeti od "nehody"

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2009 13:52

i-like-bmw píše:Takže raději necháš člověka chcípnout v příkopě? :oboze To je opravdu úroveň... Jenom se modli, abys někdy takovou pomoc nepotřeboval ty...

Hele, já jsem nepsal že ujedu. Já psal že pomůžu! Ale tak aby to pak nebylo na mně.
Pojebej se z boku :-/
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod JardaB 11. 8. 2009 13:53

powerball píše:
i-like-bmw píše:
JardaB píše:Nemyslim si, ze jsou policajti blbi ale nejake procento budou tvorit pekni hajzlove a clovek pak bude litat po soudech a policajt ma vzdy pravdu i bez svedka atd... Asi je dobre s sebou vozit anonymni mobil, nehodu oznamit a SIMku zahodit, clovek ma ciste svedomi a nikdo ho nenajde.

Musel bys zahodit i ten mobil, protože tě můžou identifikovat i podle IMEI ;-)

a samozrejme je este nezbytny pouzit modulator hlasu aby te nemohli identifikovat podle hlasu treba

Tak nakonec by asi stacilo mobil zapinat jen pro ucely hlaseni nehod a nikdo nic nenajde, na hlas staci kapesnik nebo ho obalit molitanem. A SIMka na 112 taky vlastne neni potreba ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod powerball 11. 8. 2009 13:54

nakonec by snad bylo lepsi se odstehovat na opustenej ostrov,tam nejsou ani policajti ani cyklisti v prikopech :D
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod evlo 11. 8. 2009 13:55

Ani silnice.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod i-like-bmw 11. 8. 2009 13:58

JardaB píše:Doba je zla, soucasne zakony se s nikym **** nebudou - ukol znel jasne... :-P
Ale vazne, asi bych zastavil, kdybych to videl v zrcatku ze to je nejaky tezsi pad. Taky se mohl jen lehce vyvalet ve skarpe a jeste by dostal od cyklisty pres drzku ;-)

Radši dostat přes držku, ale mít čisté svědomí. I když jak vidím, to slovo je spoustě lidem úplně cizí... A S-Tony je pro mě totální idiot.
i-like-bmw
Nováček

Odeslat příspěvekod powerball 11. 8. 2009 13:59

heh,tak to vy kazdej tady :D (posledni cast vety :) )
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2009 14:01

i-like-bmw:
A ty si kretén, protože neumíš číst.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod Moucha 11. 8. 2009 14:02

Tady je jasný kdo je jen svině a kdo je *****-svině :D I kdybych cyklistu srazil já, tak první co je jdu mu pomoci
Koukám, že nějací lidi by se vrátili se na něj snad jen podivat kolik má v peněžence :D no tvl :D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod i-like-bmw 11. 8. 2009 14:02

S-Tony píše:i-like-bmw:

Napsal jsi tohle: Ty jsi nomrálně jel do zatáčky ve svém pruhu jak jsi měl , takže jsi neměl důvod pak zastavovat.

Komentář netřeba, idiote...
i-like-bmw
Nováček

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2009 14:04

Jo tohle. Tak to je ptakovina. ....
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod i-like-bmw 11. 8. 2009 14:05

S-Tony píše:Jo tohle. Tak to je ptakovina. ....

A tvoje odstavování auta na boční cestu, to musí vymyslet opravdový inteligent :oboze
i-like-bmw
Nováček

Odeslat příspěvekod Bond007 11. 8. 2009 14:07

Moucha píše:Tady je jasný kdo je jen svině a kdo je *****-svině :D I kdybych cyklistu srazil já, tak první co je jdu mu pomoci
Koukám, že nějací lidi by se vrátili se na něj snad jen podivat kolik má v peněžence :D no tvl :D

pripadne by ho umlatili pumpickou pokud by se hybal aby nemohl svedcit proti nim :D
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2009 14:07

No jestli chceš do chládku za to co udělal někdo jiný, tak prosím.
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond007 11. 8. 2009 14:07

i-like-bmw píše:
S-Tony píše:i-like-bmw:

Napsal jsi tohle: Ty jsi nomrálně jel do zatáčky ve svém pruhu jak jsi měl , takže jsi neměl důvod pak zastavovat.

Komentář netřeba, idiote...

+1
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Moucha 11. 8. 2009 14:08

S-Tony: Ale i ty jeden :D :D Seš lepší než Americké komedie poslední dobou :D
Moucha
ing. Spokojený

Předchozí stránkaDalší stránka