Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Koleckobetonucimalty píše:To jsem onehda viděl týpka v OII jak se snažil vyjet z podelného, kde měl velmi málo místa.
Viděl jsem jak se chytá za hlavu, to mi ho bylo fakt líto a donutilo mě to k přemýšlení jak bych se z takovéto pasti dostal? Už se to někomu stalo, že jste měli vzadu i vepředu jen pár cm?
Koleckobetonucimalty píše:To jsem onehda viděl týpka v OII jak se snažil vyjet z podelného, kde měl velmi málo místa.
Viděl jsem jak se chytá za hlavu, to mi ho bylo fakt líto a donutilo mě to k přemýšlení jak bych se z takovéto pasti dostal? Už se to někomu stalo, že jste měli vzadu i vepředu jen pár cm?
ultima__ratio píše:Od toho má každé auto nárazníky ne? Když máš málo místa, tak si nárazníkem uděláš místa víc.
ultima__ratio píše:Od toho má každé auto nárazníky ne? Když máš málo místa, tak si nárazníkem uděláš místa víc.
Jean ViC píše:ultima__ratio píše:Od toho má každé auto nárazníky ne? Když máš málo místa, tak si nárazníkem uděláš místa víc.
nadhodil jsi na flame dobre ja se hnedka chytnu, takovy nejaky debil mi rozkrapl ramecek na spzku, ja si toho samozrejmne nevsiml a predni spztku ztratil, takze bych je nejradeji ***
Slawall píše:Ale ani jedno neomlouvá...když je takové místo, že budu blokovat toho druhého, tak tam prostě nezaparkuju.
Koleckobetonucimalty píše:Už se to někomu stalo, že jste měli vzadu i vepředu jen pár cm?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků