Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
aikoN píše:Tak, můžou tam zůstat bubliny, odlupovat se to... Už jsem si nechával dávat folii na ochranu nárazníku u dveří kufru a první fólii zjebali a druhá měla po měsíci přesně tyto zmíněné vady. Takže nějaká důvěra, že instalace na skla dopadne nějak výrazně jinak, ve mně není. Zkrátka, já jsem puntičkář a tenhle typ nedostatků mě sere. K mé smůle, většině ostatních lidí je to u ***** a nevidí v tom problém.
Goesson píše:aikoN píše:Tak, můžou tam zůstat bubliny, odlupovat se to... Už jsem si nechával dávat folii na ochranu nárazníku u dveří kufru a první fólii zjebali a druhá měla po měsíci přesně tyto zmíněné vady. Takže nějaká důvěra, že instalace na skla dopadne nějak výrazně jinak, ve mně není. Zkrátka, já jsem puntičkář a tenhle typ nedostatků mě sere. K mé smůle, většině ostatních lidí je to u ***** a nevidí v tom problém.
to je 1:1 wolf... uplne jeho veta...
- ano je tu par set tisic kokotu, kteri maji folie s bublinkami a nevadi jim to.... jen ty jsi lepsoclovek, ktery to vidi a vadi mu to.
m_tsch píše:Nevím co nechápete, prostě radši ať se děcko škvaří, než aby tam byla jedna bublinka a když, tak to zachrání clona z tesca, každej soudnej člověk ví, že clona z tesca na přísavce lahodí oku puntičáře vždycky víc, než bublinka na folii.
Goesson píše:jakoze nejaka folie na okne ti zpusobi, ze v aute je mensi teplota?
Goesson píše:jakoze nejaka folie na okne ti zpusobi, ze v aute je mensi teplota?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků