Fotky vašich umytých vozů

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 14. 8. 2024 12:12

nechápu, proč by se na skle, kde je folie zevnitř, dělaly časem bubliny, ale jako proč ne
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 14. 8. 2024 12:15

Bubliny muzou zustat hned po instalaci, proto je dobre delat folie spise v lete nez v zime, at se ta voda cela vypari a prilne to.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod glider 14. 8. 2024 12:33

Kde on na to chodi fakt neviem a ani nechcem vediet...
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 8. 2024 13:04

To je zas ta jeho obhajoba, stejně jako aby nebyl tak závislej na mobilu, tak má hodinky s LTE.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 8. 2024 13:06

aikoN píše:Tak, můžou tam zůstat bubliny, odlupovat se to... Už jsem si nechával dávat folii na ochranu nárazníku u dveří kufru a první fólii zjebali a druhá měla po měsíci přesně tyto zmíněné vady. Takže nějaká důvěra, že instalace na skla dopadne nějak výrazně jinak, ve mně není. Zkrátka, já jsem puntičkář a tenhle typ nedostatků mě sere. K mé smůle, většině ostatních lidí je to u ***** a nevidí v tom problém.

to je 1:1 wolf... uplne jeho veta...

- ano je tu par set tisic kokotu, kteri maji folie s bublinkami a nevadi jim to.... jen ty jsi lepsoclovek, ktery to vidi a vadi mu to.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 14. 8. 2024 14:11

Nevím co nechápete, prostě radši ať se děcko škvaří, než aby tam byla jedna bublinka a když, tak to zachrání clona z tesca, každej soudnej člověk ví, že clona z tesca na přísavce lahodí oku puntičáře vždycky víc, než bublinka na folii.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 8. 2024 14:13

jakoze nejaka folie na okne ti zpusobi, ze v aute je mensi teplota?
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 14. 8. 2024 14:13

Goesson píše:
aikoN píše:Tak, můžou tam zůstat bubliny, odlupovat se to... Už jsem si nechával dávat folii na ochranu nárazníku u dveří kufru a první fólii zjebali a druhá měla po měsíci přesně tyto zmíněné vady. Takže nějaká důvěra, že instalace na skla dopadne nějak výrazně jinak, ve mně není. Zkrátka, já jsem puntičkář a tenhle typ nedostatků mě sere. K mé smůle, většině ostatních lidí je to u ***** a nevidí v tom problém.

to je 1:1 wolf... uplne jeho veta...

- ano je tu par set tisic kokotu, kteri maji folie s bublinkami a nevadi jim to.... jen ty jsi lepsoclovek, ktery to vidi a vadi mu to.

Ty taky už nevíš kam bys toho lepšočlověka nacpal :D

-- 14. 8. 2024 14:15 --

m_tsch píše:Nevím co nechápete, prostě radši ať se děcko škvaří, než aby tam byla jedna bublinka a když, tak to zachrání clona z tesca, každej soudnej člověk ví, že clona z tesca na přísavce lahodí oku puntičáře vždycky víc, než bublinka na folii.

Clona z Tesca je tam max dvě hodiny měsíčně, když jedeme někam dál, protože zbytek času jezdí cukačky ve druhém autě. Bubliny tam ale budou furt.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Petrs77 14. 8. 2024 14:20

Goesson píše:jakoze nejaka folie na okne ti zpusobi, ze v aute je mensi teplota?

Exaktne jsem neměřil, ale pocitově ano.
Petrs77
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 8. 2024 14:23

heueueuahflakhflkjadshfjkahslfjhasdjlfhaslkjfhkajshfjklasdhfjkl haslfhjafhl

jeste ze jsi v mem rozkroku nemel ruku, bys ju mel pocuranou od smichu
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod David_C3 14. 8. 2024 14:24

Tak 10tis km za náma 8-)
Přílohy
20240711_075450.jpg
VW Golf Variant 8.5 1.5 eTSI DSG white Oryx
Škoda Scala 1.0 TSI 81 kW DSG Monte Carlo
David_C3
Plattner

Odeslat příspěvekod m_tsch 14. 8. 2024 14:26

Goesson píše:jakoze nejaka folie na okne ti zpusobi, ze v aute je mensi teplota?

Nevím, ale ty mě určitě poučíš, až si teda vyměníš pochcaný kalhoty.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 8. 2024 14:27

Mam auto cele ve folii a je tam stejnenhorki jako bez ni. Mel sem druhe stejne auto bez a meril sem to
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 14. 8. 2024 14:28

Tak to bude tím. Když to máš celé ve fólii, tak to působí jako skleník.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 8. 2024 14:29

mel sem auto kde to bylo jen na oknech a druhe vedle bez a uplne stejny vysledek...
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka