Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zelvotron 9. 1. 2025 21:39

to už je trochu lepší
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod ace2 9. 1. 2025 22:58

To Twingo se uplně nezdálo. Že by byl empatický a udělal mu trochu více místa pro dobře signalizovaný záměr.

njn život je boj
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 16:57

Dneska jsem výjimečně najel na dálnici se studeným motorem a nechtěl jsem na to moc šlapat, tak se mi naskytla možnost demonstrovat pro místní šneky, jak "obtížné" je pustit rychlejšího při šnečím předjíždění řady kamionů kde "není kam uhnout".

Ve výsledku mírně ubrání plynu a zpomalení o asi 5 km/h. No naprostá hrůůůza vám řeknu, takové oběti.

A jako bonus jeden připojovací dement.

aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 15. 1. 2025 17:03

Jako já vím že to není povinnost uhnout ale takovýhleho matláka bych to přesně čekal. Vlevo bylo volno? Já měl včera něco podobnýho ale byl to kamion a v levym pruhu předjíždělo auto, takže brzdy
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod glider 15. 1. 2025 17:05

Tos mal auto celu noc na dialnicnom privadzaci alebo co znamena studeny motor, ked nechces zrychlit na 130?
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod puk123 15. 1. 2025 17:08

Však uhnul, předtím nebylo proč.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 17:11

MV_cz píše:Jako já vím že to není povinnost uhnout ale takovýhleho matláka bych to přesně čekal. Vlevo bylo volno? Já měl včera něco podobnýho ale byl to kamion a v levym pruhu předjíždělo auto, takže brzdy

Jo, čekal a vlevo volno bylo. Nejen, že to není povinnost, ale je to i naopak přestupek, když takto uhneš (neřeším). Ale když to není potřeba, tak neuhýbám, ať si na to lidi nezvykají, učí se používat připojovák k nabrání rychlosti a nevynucují si to právě v situacích, kdy vlevo něco jede. Dementi na tě klidně budou ublíženě troubit, žes jim neuhnul, aby se tam mohli ***** ve čtyřicítce.

-- 15. 1. 2025 16:14 --

glider píše:Tos mal auto celu noc na dialnicnom privadzaci alebo co znamena studeny motor, ked nechces zrychlit na 130?

Ještě to ani neukazovalo teplotu oleje. To jezdím kolem těch 100 max. Jak začne ukazovat olej, tak zvyšuju na 120, nad 70°C normální tempo kolem 140 a nad 80°C bez omezení.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 15. 1. 2025 17:54

kdybys to dotlačil na 130, nestane se nic
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 18:32

Já nevím, v takovém případě musim dávat víc plynu, než je mi v tom stavu příjemné :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 15. 1. 2025 18:54

Však se taky nic nestalo.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 19:35

dement u prvniho videa najizdi do leveho hodinu pred kamcakem
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 15. 1. 2025 19:40

aikoN píše:
A jako bonus jeden připojovací dement.

Vyhrocený naprosto zbytečně.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 15. 1. 2025 19:41

aikoN píše:
Jo, čekal a vlevo volno bylo. Nejen, že to není povinnost, ale je to i naopak přestupek, když takto uhneš (neřeším). Ale když to není potřeba, tak neuhýbám, ať si na to lidi nezvykají, učí se používat připojovák k nabrání rychlosti a nevynucují si to právě v situacích, kdy vlevo něco jede. Dementi na tě klidně budou ublíženě troubit, žes jim neuhnul, aby se tam mohli ***** ve čtyřicítce.

Aha, vychovávač.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 19:46

Jo, protože:

Pokud ti ta vyhraněnost něco připomíná, vzpomeň si na katování.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 15. 1. 2025 19:58

Registruji poslední dobou opačný nešvar. Auto před odbočením do připojováku výrazně přibrzdí ještě v průběžném pruhu.
puk123
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka