Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 12:54

Tvl, to zase bude nekonečná debata. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 13:00

Nebude, jelikož gous začal zas psát hůř jak Evlo, tak si moc nepokecáme, pokud to někdo nedokáže dekódovat.
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 13:02

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2024 13:07

zelvotron píše:Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla. :D

Za podstaný považuju, žes 2x vyignoroval poznámku, že by tě cisterna nijak neomezila, kdybys zůstal v pravým pruhu. Tím tvoje přejetí do levýho před kruháčem pozbývá jakýkoli smysl. Zbytek už jsou jenom kecy.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 13:08

Tak si dáme něco na odlehčenou, pohádka o tom jak se morávaci dostali do Prahy:

zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 13:10

zelvotron píše:Meleš blbosti, kdybych využíval 10% dynamickým možností auta tak bych jel nastejno jak ta cisterna. takže na jednu stranu mám ubrat za autem abych náhodou nebyl ve slepým úhlu ale zároveň nesmím nikoho zdržovat tím že bych ubral. To ti fakt nevychází :D

Ano, ubrat, jen když tím nebudeš nikoho za tebou brzdit. Jinak zrychlit. Jsem rád, že se někam posouváme :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 13:11

garážmistr píše:
zelvotron píše:Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla. :D

Za podstaný považuju, žes 2x vyignoroval poznámku, že by tě cisterna nijak neomezila, kdybys zůstal v pravým pruhu. Tím tvoje přejetí do levýho před kruháčem pozbývá jakýkoli smysl. Zbytek už jsou jenom kecy.

Zkus mi odpovědět na otázku jak sem asi mohl vědět jak rychle ta cisterna projede kruhákem v okamžiku kdy sem přejížděl do levýho? Navíc ona klidně mohla i odbočit do Benešova a z Benešova najet třeba ještě něco pomalejšího, takže pro mě co jsem jel rovně byl levej pruh pro tu tvoji plynulost nejlepší.
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 13:16

S tím bych mohl souhlasit.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2024 13:20

Byl jsi tak daleko, že bys musel jet uplně jinou ligu, abys jí dojel. Což dokazuje nejen video, ale i reakce z Mustanga. Že ti nic nenajede zprava ti zajistila cisterna.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 7. 12. 2024 14:46

zelvotron píše:Tak si dáme něco na odlehčenou, pohádka o tom jak se morávaci dostali do Prahy:

Jedou manifestovat proti motorismu a sebou mají 2 doprovodná auta 8-)

-- 7. 12. 2024 14:48 --

garážmistr píše:Byl jsi tak daleko, že bys musel jet uplně jinou ligu, abys jí dojel. Což dokazuje nejen video, ale i reakce z Mustanga. Že ti nic nenajede zprava ti zajistila cisterna.

Cisternou je myšlen ten zametací vůz? :hmm:
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 14:53

MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod polda 7. 12. 2024 15:28

polda
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2024 15:56

Marek Zrak píše:Cisternou je myšlen ten zametací vůz? :hmm:

Jj, pro zjednodušení diskuse jsem přejal názvosloví želvotrona.

zelvotron píše:Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá...
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Major Kure 7. 12. 2024 16:01

Normalne slusne ti ukazoval, at jedes do *****. Kdybys nebyl debil, tak uhnes hned za Kodiak, jelikoz jsi mel Mustang hned za ***** a evidentne chtel jet rychleji. Nic by se ti nestalo, jelikoz objizdet a radit se 15 vterin je fakt umeni. Ale tak pohonils.
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 16:13

Další jasnovidecký kokot...
zelvotron
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka