Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
zelvotron píše:Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla.
zelvotron píše:Meleš blbosti, kdybych využíval 10% dynamickým možností auta tak bych jel nastejno jak ta cisterna. takže na jednu stranu mám ubrat za autem abych náhodou nebyl ve slepým úhlu ale zároveň nesmím nikoho zdržovat tím že bych ubral. To ti fakt nevychází
garážmistr píše:zelvotron píše:Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla.
Za podstaný považuju, žes 2x vyignoroval poznámku, že by tě cisterna nijak neomezila, kdybys zůstal v pravým pruhu. Tím tvoje přejetí do levýho před kruháčem pozbývá jakýkoli smysl. Zbytek už jsou jenom kecy.
zelvotron píše:Tak si dáme něco na odlehčenou, pohádka o tom jak se morávaci dostali do Prahy:
garážmistr píše:Byl jsi tak daleko, že bys musel jet uplně jinou ligu, abys jí dojel. Což dokazuje nejen video, ale i reakce z Mustanga. Že ti nic nenajede zprava ti zajistila cisterna.
Marek Zrak píše:Cisternou je myšlen ten zametací vůz?
zelvotron píše:Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků