Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 11. 2024 20:00

rapid ji pojebe kdykoli
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 9. 11. 2024 20:03

Arnie J píše:Tam asi není co dokazovat.

Není, jen by to ajkonovi mohlo pomoci zorientovat se v problematice.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 11. 2024 20:07

Arnie J píše:S Kodiakem by to mělo být velmi těsné :D

Jo, taky si myslím.

-- 9. 11. 2024 19:08 --

MV_cz píše:
pozpatku_fijA píše:kdo se ocitně v blízkosti ajkona, závodí v zájmu zachování života vždy a za jakýchkoliv okolností :D

:D
nebo myslel, že vezou express poštu a chtěl jen udělat místo

Hajzle :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 9. 11. 2024 20:21

Arnie J píše:Pojď si zazávodit se mnou

a můžu já? :nenapadne
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 9. 11. 2024 20:25

Ty ne
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 9. 11. 2024 20:25

zkazils mi večer :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Bobanowicz 10. 11. 2024 14:24

Ad. "závodění" aut k závodění naprosto nevhodných. To mi připomnělo jednu prastarou vzpomínku na podobnou akci, která se ale tenkrát opravdu uskutečnila. :)
Před dvaceti lety (tuším, že jaro 2004), už si nevzpomínám jak k tomu došlo, ale s kýmsi jsem si tady na autorevue dohodl závod - v Bystrci na staré "Hitlerově dálnici". V dohodnutý čas jsem tam přijel a..... můj "protivník" tam kupodivu na mě skutečně čekal. Tak jsme si v přátelské atmoféře ten sprintík opravdu dali. Už si nevzpomínám co měl "protivník" vlastně za auto, ale já měl tehdy zcela novou dieselovou Lagunu II 2.2dci 110kW s automatem, v té době měla najeto tak 2-3 tisíce km - tedy vyloženě sportovní auto určené k pořádnému vytáčení motoru. :) Navíc, jsem v kufru převážel pneumatiky s diskama. Nicméně, když už jsme se fakt setkali, tak jsme si řekli, že jen tak odjet nemůžem a trochu si zazávodíme. No, věřím, že by to nikdo nečekal, ale dostal jsem tenkrát celkem výrazně naloženo. :)
Nevyskytuje se tady náhodou ta dobrá duše, se kterou jsem si tehdy zazávodil? Dnes by mu mohlo být, hrubým odhadem, tak kolem 45.
Bobanowicz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 11. 2024 15:07

nebyl sem to ja?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Bobanowicz 10. 11. 2024 20:23

To netuším. Pokud si na nějakou takovou akci vzpomínáš, tak asi jo. :)
Bobanowicz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 10. 11. 2024 20:31

Goesson píše:nebyl sem to ja?

100% jsi to byl ty
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 10. 11. 2024 20:34

Bobanowicz píše:No, věřím, že by to nikdo nečekal, ale dostal jsem tenkrát celkem výrazně naloženo. :)
Nevyskytuje se tady náhodou ta dobrá duše, se kterou jsem si tehdy zazávodil? Dnes by mu mohlo být, hrubým odhadem, tak kolem 45.

Nalozene, nafta, 45....to je jasne.

Obrázek
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod garážmistr 10. 11. 2024 20:37

Jj, goes.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 11. 2024 20:44

Bobanowicz píše:To netuším. Pokud si na nějakou takovou akci vzpomínáš, tak asi jo. :)

par sem jich tam delal a vse odpovida. nevis jake mel dotycny auto? ani nejske poznatky?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Bobanowicz 10. 11. 2024 21:20

Myslím, že nějakej tmavej Golf?? Ale jistej si tím už nejsem ani náhodou.
Pardon za děravou paměť. :) Jo, ještě si vzpomínám, že když jsem přijel na místo srazu, tak tam parkovalo jedno auto. Já vylezl z toho svého, šel jsem k tomu zaparkovanému a zjistil jsem, že za volantem sedí týpek ve věku odhadem kolem 25 let. Zeptal jsem se ho zda má přezdívku, kterou jsem už bohužel taky zapomněl. On mi potvrdil, že to je fakt on a tak jsme se dohodli, že půjdem na to. Sraz jsme neměli přímo na "Hitlerově dálnici", ale kousek vedle - na parkovišti blíž u priglu, tam jak v současných letech bývá pouť, nebo co to je vlastně za atrakce. :) Poodjeli jsme na dálnci a tam jsme to rozjeli. :D
Ještě si vzpomínám, že jsem si sám sobě říkal, že to asi není nejlepší nápad, takhle vytáčet zcela novej motor, kterej v té době měl najeto jen pár kiláků. :)

-- 10. 11. 2024 21:22 --

glider píše:
Bobanowicz píše:No, věřím, že by to nikdo nečekal, ale dostal jsem tenkrát celkem výrazně naloženo. :)

Nalozene, nafta, 45....to je jasne.

Obrázek

Jo! To je ono! Případ vyřešen! :D
Bobanowicz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 11. 2024 21:23

a byl ten golf hlucny?
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka