Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 17:04

Dobrý duch píše:pokud se nekdo necha tak vyprovokovat jako mlaskac, pak by takovy clovek mel jit odevzdat ridicak, protoze ocividne nedava stresove a vypjate situace.

tim spise, kdyz se podobne situace deji vice mene jen kolem nej. zrejme nejdrive provokuje a pak to nedava a reaguje tak, jak reaguje...

goesi goesi, kontroverzní za každou cenu. Měl jsem přesně 49cm@3780g důvodů být v porodnici včas, nakonec to byl pro komplikace císař - takže prosimtě tvoje kobieta je sice lékárnice ale moje žena má více jak 10 let praxe z intenzivní medicíny (aro onkologie thomayer, aro dospěli, rzs dospělí, aro vfk karlák dětské) takže dokázala odhadnout jak moc závařná situace je (hypoxie dělá nevratné následky).

k tomu druhému, naopak nejsem sračka a pokuď se na dětském dni na ulici plné dětí a kočárů hodlá někdo předvádět (byla to předvolební akce jakože festival sportů ale složení návštěvníků dospělí děti bylo 50/50) pokouší někdo zabít sebe a ostatní, nevidím důvod, abych policii která ho viděla a vyrazila nepomohl tím, že jsem vstoupil do vozovky? nesmíš být bobek, to si taky všichni můžou nechat srát na hlavu tak dlouho až socdem řekne že mají nadměr a nastěhuje dva hnědočechy do volných pokojů.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Rebikvpanice 13. 9. 2010 18:06

p0etrik píše:
Rebikvpanice píše:Slušně ti naznačil...

:shock: :shock:

Co bylo na tom prvním ťukecu na brzdy neslušného?
Rebikvpanice
Štamgast

Odeslat příspěvekod Grande 13. 9. 2010 18:44

tezko posuzovat neco, co clovek nezazil (ja zazil tri porody a vzdy bylo casu vic jak dost, takze nemohu hodnotit), ale osobne kdyz bych vedel, ze to hrozi prusvihem, volal bych uz z domova zachranku. Na rozdil od ni bych totiz nebyl schopen v pripade pruseru na jizni spojce dojet vcas, nehlede na to, ze nez bych stihl pristavit auto pred vchod, dovest zenu z bytu do auta atd, tak by tu ta zachranka taky byla...

a pak uz to sou jen sama pozitiva a socialni jistoty ;-)
Grande
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 19:11

Grande píše:tezko posuzovat neco, co clovek nezazil (ja zazil tri porody a vzdy bylo casu vic jak dost, takze nemohu hodnotit), ale osobne kdyz bych vedel, ze to hrozi prusvihem, volal bych uz z domova zachranku. Na rozdil od ni bych totiz nebyl schopen v pripade pruseru na jizni spojce dojet vcas, nehlede na to, ze nez bych stihl pristavit auto pred vchod, dovest zenu z bytu do auta atd, tak by tu ta zachranka taky byla...

a pak uz to sou jen sama pozitiva a socialni jistoty ;-)

vidíš každej co člověk to názor. nebudu to tu pitvat nachystaná vždy byla v plné výbavě 2 ze 3 aut co máme (tj plná nádrž). trasa měla 60km, nejbližší stanice RZ je kladno (10m jenom jízdy) a rudná (15 minut). Takže kdybych zavolal záchranku je tu do 15 minut za které jsem já ulej 35km z 50 po r6, obvchvatu. Ve hře byl jeep (den, z práce), allroad (noc, domov) a trasa byla optimalizovaná pro téměř libovolnou situaci. (nejméně dva pruhy, bez svodidel a s chodníkem kde projede auto). Takze je to o situaci auto stoji na uzavrenem pozemku, v noci se predehrivalo (naklady zanedbatelne dal jsem tam misto 90oC termostat na 45oC) na hodinach za dva mesice nebylo ani 20kWh. Vyvést ženu do auta šlo v jednočinném souběhu s vyhozením psa, klíče do boty a trádá jelo se (práce kratší než by trvalo záchrance popsat KDE kdo je). Navíc riziko že že to přepojí v rámci SČ třeba na RZ do Kolína (stává se to u 158).

takže
v1 R6 - obchvat k sjezdu na D5, D5, jeremijaska, radlicka, kusspojky (jsou tam odstavne v cele siri)-podoli. jedine slabe misto je sjezd z barandaku kdyby to hrozilo pocka tam RZ

v2 r6-hornbach-slanska-jeremiaska-radlicka-kusspojky-podoli

v3 bylo samozrejme x variant objezdu CB, plus kolegove na ceste proti nam.

a samozrejme informovana RZS, byla indikace na podolí, to tady nebudu pitvat.

k tomu samozrejme varianta bez r6 kdyby se tam nekdo rozsekal ale to by prijeli v protismeru kolegove co jeli na proti. U porodu je dulezita predevsim psychika a praxe ve faktulni nemocnici kde je umrtnost na novorozeneckem aru 50+ procent) byla NASE velka psychicka zatez, nevim jak ty chlap ale zenska okolo 26-29 ktera tydne vidi umrit x novorozencu neni ta spravna na hrdinsvi v zachrance. Takze kdyby to nesneslo odklad, nastoupi protismer, trava, tramvajovej, pas odstavnej nebo se to bylo ve dne tak je rz samozrejme na okraji prahy + je zcela regulerni postup zavolat MP ktera je pro tyto pripady skolena a protahne vas (to jsem mel pripraveno sluzebnu maji primo ve stodulkach, volal jsem tam). Do sanity RZA nesmi a nikdo si to neveme na triko tatinka na palube, zadruhe mas dle vyhlasky moznost vybrat si nemocnici ale kdyz tam bude sama zenska co ti zaruci ze se ji nezbavi ve stresovicich nebo na bulovce?

kazdopadne ani na VZZ VRZ nedoslo, neprojel jsem jedinou cervenou (jen jsem je objel a predbehl na blinkrech).

Svuj nazor nikomu nenutim a nehodlam se ze sveho postupu zpovidat, pouze konstatuji ze ten sulin nevedel co a proc delam jen mi delal naschvaly (tj ze mi ujizdel ja nejel po praze 150-180 ale max 110) a branil v plynule jizde. TECKA
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 9. 2010 19:53

No tak toto bylo lepší počtení než "Příběh opravdového člověka". Ještě teď sem v šoku.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 20:08

MELLO píše:No tak toto bylo lepší počtení než "Příběh opravdového člověka". Ještě teď sem v šoku.

Helle šoku, měl plánovaně císařem přijít na svět 22.8 ale rozhodl se 18.8 takže o sanitce to není císaře ti nikdo v sanitce neudělá (horizontálního). Kdyby nebyla indikace netřeba plašit - když byla existovala varianta hotel (botel atlantis 600m od porodnice) nebo tohle. S ohledem na domácí pohodu a psa jsme volili tohle.

Když se budu moc snažit našel bych to v adr3000 jestli se to jestě nepřemazalo. Nakonec stejně zůstal viset u čsob kde jsem najel na tramvajovel pás a sjem to napohodu až dolu ke spojce.

ale k tématu, třeba jen brnknul o brzdu corsáč aby vypnul tempomat :-)
Naposledy upravil mlaskac dne 13. 9. 2010 20:10, celkově upraveno 1
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 20:10

MELLO píše:No tak toto bylo lepší počtení než "Příběh opravdového člověka". Ještě teď sem v šoku.

Paranoidní dyslektik :oboze
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 9. 2010 20:10

Já jen že toto tebou popsané bylo ještě absurdnější než nejabsurdnější holywoodský scénář. ;-)
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 20:17

pepek píše:

Pepíčku obvykle na anonymního ubožáčka nereaguju ale dnes uděláv JEDNU vyjímku: A co? Je mi to u ***** co si myslíš, výsledek je zdravej kluk a radost z něj mi asi težko zkazí něco jako ty.

Popisoval jsem svoji zkušenost související z tématem (taky mě školil několik minut) a nemohl vědět proč jedu jak jedu - stejně tak pán v corse. Já bych neblikl a nedal mu záminku a o to vostřeji bych ho předjel - ten kdo to video natočil se choval jinak.

Tvoje moudra nikoho nezajímají, patříš ke koloritu zdějšího fóra našlo by se x případů kdy nemáš pravdu a pak mlčíš. A upřímě jestli mě dneska rozesměje pepek, nebo osobně či evlo je úplně jedno. Jestli je tvojí náplní volného času prudění v diskuzích tak mojí ne, chodím se sem odreagovat. S přihlédnutím k tomu že není žádné tajemství jak se jmenuju co dělám, není pro nikoho nic snazšího než si to co jsem napsal ověřit. A to ty umíš, po x hodinách pátrání a hrabáním se odpadky jsi našel to na co jsi se mohl tady na fóru zeptat nejméně 10 lidí. Ale to by jsi nebyl za detegtíííva.

Pa puso. Užij si to tady ve vlákně svých pět minut slávy.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Grande 13. 9. 2010 20:19

ani sem nemel silu to docist, ale dovol mi otazku kdyz vidim ty pripravy.

To si tusil, ze to bude problematicky porod a hlavne ze bude nutne spechat?

Jako klobouk dolu, takove pripravy, to sem tomu ja rozhodne nedal. I kdyz, mozna ze na prvni porod jeste jo, ale kdyz sem zjistil, ze nic nehori, tak ty dalsi sem zadne pripravy nedelal, a ani ten prvni sem nemel zadne nadmerne pripravy {proste jen telefon v pohotovosti}.

Mozna ze me vycvicila zenska. Protoze kdyz si me na prvni porod hodinu po poledni zavolala domu, ze jako uz, tak sem teda vyrazil, a kdyz mi vyrazila dech s tim, ze uz to zacalo ve ctyri rano, ale ze me nechtela plasit, tak sem uz byl u dalsich porodu zcela v klidu :-D

Btw, cisarem jsme sli take, u druheho ditete. Ale to se proste neotocilo hlavickou napred, takze tam byl duvod tohle.

Jinak, pokud to mas sedesat kilaku do porodnice, tak se nedivim, ze na sanitku necekas, to je zcela prirozene :)
Naposledy upravil Grande dne 13. 9. 2010 20:22, celkově upraveno 3
Grande
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 20:20

To je obdobné, jako když dotyčného honili obecní kreténi a on se nechal ostříhat a odbarvit na buzer blonďáčka. K jeho uhrovitému ksichtu to muselo tedy sedět. Z toho by mohlo být pokračování točené v Bolywoodu
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 20:22

MELLO píše:Já jen že toto tebou popsané bylo ještě absurdnější než nejabsurdnější holywoodský scénář. ;-)

není nic absurdního.

* nádrž stačí doplňovat jakmile jde ručička pod půl, vždy to tak dělám u jeepa kde je spotřeba při prasáckém stylu jízdy jde spotřeba k 40l, takže je to v podstatě nutnost

* trasy stačilo střídat během 9 měsíců kontrol (tj asi 50+ cest).

* vzz vrz tam mám stejně.

takže o žádné absurditě nemůže být řeč, prostě jsem podolí ženě slíbil tak jsme ho splnil. To že pepkova anča levoruká po něm nic nechce, neznamená že když jiná chce je to paranoia.

a mě z ipadu bude bavit se s vámi pořád - u tv hlídám špunta, ale o corse se budu bavit raději.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 20:23

mlaskac píše:
pepek píše:

Pepíčku obvykle na anonymního ubožáčka nereaguju ale dnes uděláv JEDNU vyjímku: A co? Je mi to u ***** co si myslíš, výsledek je zdravej kluk a radost z něj mi asi težko zkazí něco jako ty.....
Pa puso. Užij si to tady ve vlákně svých pět minut slávy.

Milý teplý jinochu, a poděkoval jsi alespoň sousedovi za toho kluka? 8-)
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mlaskac 13. 9. 2010 20:29

Grande píše:ani sem nemel silu to docist, ale dovol mi otazku kdyz vidim ty pripravy.

To si tusil, ze to bude problematicky porod a hlavne ze bude nutne spechat?

Jako klobouk dolu, takove pripravy, to sem tomu ja rozhodne nedal. I kdyz, mozna ze na prvni porod jeste jo, ale kdyz sem zjistil, ze nic nehori, tak ty dalsi sem zadne pripravy nedelal, a ani ten prvni sem nemel zadne nadmerne pripravy {proste jen telefon v pohotovosti}.

Mozna ze me vycvicila zenska. Protoze kdyz si me na prvni porod hodinu po poledni zavolala domu, ze jako uz, tak sem teda vyrazil, a kdyz mi vyrazila dech s tim, ze uz to zacalo ve ctyri rano, ale ze me nechtela plasit, tak sem uz byl u dalsich porodu zcela v klidu :-D

Btw, cisarem jsme sli take, u druheho ditete. Ale to se proste neotocilo hlavickou napred, takze tam byl duvod tohle.

jedna veta, ano netusil věděl jsem to. Naplánováno to bylo o 4 dny později a mohlo to být na pohodu. jenže ted den jsme měli příjem vody 2,5l a výdej pod 20ml a pěkně jsme otýkali a začalo to být horší a horší. Operace trvala 1:05 a už při výjezdu ze sálu (viděl jsem tam celou dobu přes žaluzie) bylo z těch 2,5 l už dva litry v pytlíku. víc to pitvat nebudu, nemám se za co stydět. A aby se pepíček pobavil 60 dní jsem nebyl s jednou vyjímkou (zubař) k dispozici později než za 2 minuty (jiná místnost, jiné patro) - to je paranoia. Chtěli jsem samozřejmě aby se Honzík narodil co nejblíže plánovánému termínu (resp týden, kvůli MD měl cca týden váhu v předstihu). otočme list pls.
Naposledy upravil mlaskac dne 13. 9. 2010 20:31, celkově upraveno 2
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod logout 13. 9. 2010 20:29

A prozradíš nám, proč byl plánovanej císař?
logout
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka