Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod řidič BOB 12. 9. 2010 20:57

...kdyby nedokázal, tak je v něm a pán i s celou osádkou asi prdí do hlíny... ;-)
Naopak ta situace byla zvládnutá naprosto s přehledem, kdy si přibrzdil tak, jak bylo potřeba a poté zahájil předjíždění, které již dlouho před tím naznačoval blinkrem 8-)
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Condoleza Rice 12. 9. 2010 20:59

mlaskac píše:
Slawall píše:Ano, jenže ty esmíš bránit rychlejšímu autu v jízdě...:hm

to může vyprávět ten zkurrvvyyssyyn v stičku co proletěl na červenou ve stodůlkách mezi auta jen protože ho vyhecoval můj styl jízdy a jel tam snad 180 (makro, lužiny, nové butovice).

včera to samé na ladronce, nějakej vůl v starý ale notně upravený audině (imho a6 s nos) vykostil tak že jsem se mu postavil na cestě zpět do cesty a zbytek vyřešili cajti. (sami od sebe ) jeli na "dětskej den" po té ulici od karlovarky k aviatické cca 160 po ulici přibližně metr za sebou.

to jsi hustej, skoda ze to nemas na kamere, stavet se nekomu do cesty, to uz vyzaduje znacnou davku n a s r a n o s t i
Condoleza Rice
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 12. 9. 2010 21:10

nejen *****, abych tak rekl
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Condoleza Rice 12. 9. 2010 21:18

afekt + snizeny pud sebezachovy...
Condoleza Rice
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 12. 9. 2010 21:19

Rebikvpanice píše:
řidič BOB píše:
Rebikvpanice píše:Neodhadduješ, ale tvrdíš že byla v pohodě. Nebyla, rychlost lze usoudit podle patníků.
Z videa vidíš že na brždění reagovat nestačil. Jak by taky mohl.

Asi se v tom neshodneme a tudíž nemá význam o tom vést další diskuzi... ;-) Chce to více praxe za volantem - místo počítání patníků :mrgreen:

Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.

Pokud bych to taky mohl posoudit, tak na ustalenou jizdu mimo mesto bych to jako bezpecnou vzdalenost nebral, na druhou stranu jako priblizeni pred predjizdenim je to zcela standardni a ok. Brzdil muze byt opravdu jen rad, ze nezpusobil vaznou nehodu.

-- 12. 9. 2010 22:20 --

Condoleza Rice píše:afekt + snizeny pud sebezachovy...

Aniz to myslim nejak urazlive, tak clovek, co tohle udela, musi byt docela magor.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Ferdax 12. 9. 2010 22:27

Rebikvpanice píše:Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.

více koukat, více myslet, lépe číst, méně mluvit - přečti si znova komentář a zjistíš, že zabrzdil přesně v okamžiku kdy jsem začal předjížděcí manévr, tedy akceleraci (je zde potřeba, protže běžná cestovní rychlost na této silnici je 130km/hod) a vyjetí vlevo, což kokot v korse lehce zkomplikoval a musel jsem místo akcelerace brzdit. jeho klika je, že brzdím levou nohou a tužíš rychleji než bych stihl přešlápnout pravou z plynu, jinak by mě měl v kufru a protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny ;-) (což je věc, se kterou ne každý počítá). V záznamu je slyšet i zvuk blinkru, ale vzhledem k hovorům v autě nechávám zde bez zvuku
Proletáři všech zemí, vyližte si *****!
-------------------------------------------
Spinner: Ferdaxi, ty ubohá nulo! Nikoho tak primitivního a jednoduchého jsem ve svém životě dosud nepotkal! :D
Ferdax
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mlaskac 12. 9. 2010 22:28

spitfireIX píše:
mlaskac píše:
Slawall píše:Ano, jenže ty esmíš bránit rychlejšímu autu v jízdě...:hm

to může vyprávět ten zkurrvvyyssyyn v stičku co proletěl na červenou ve stodůlkách mezi auta jen protože ho vyhecoval můj styl jízdy a jel tam snad 180 (makro, lužiny, nové butovice).

včera to samé na ladronce, nějakej vůl v starý ale notně upravený audině (imho a6 s nos) vykostil tak že jsem se mu postavil na cestě zpět do cesty a zbytek vyřešili cajti. (sami od sebe ) jeli na "dětskej den" po té ulici od karlovarky k aviatické cca 160 po ulici přibližně metr za sebou.

mlaskac: A co pořád děláš, že to ty ostatní tak vytáčí?

první causa, jel jsem do porodnice a stalo se co nemělo někdo si myslel že se předvádím a tak mě honil. nepřišlo mu divný že jedeme na semaforu předbíhám, vždy jsem všechny předlej s varovnejma a čekal na červenou). což on nevydržel a dopadlo to tak že ztratil nervy a jednou vlítl mezi auta na červenou. tolik v corse, nikdo nemůže vědět co ten v autě zrovna řeší za situaci takž nevychovávám ale naopak pozoruju čím je člověk slušnější řidič tím větší problémy ho čekají.

jo a k tomu druhému zapoměl jsem dodat že vykostil nějakýho nagelovance v mazdě rx (ne mě já stál na chodníku nakládal autosedačku a v tom kolem mě po normální ulici projeli tihle dva odhadem tam 150-160)

-- 12. 9. 2010 23:30 --

Ferdax píše:
Rebikvpanice píše:Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.

více koukat, více myslet, lépe číst, méně mluvit - přečti si znova komentář a zjistíš, že zabrzdil přesně v okamžiku kdy jsem začal předjížděcí manévr, tedy akceleraci (je zde potřeba, protže běžná cestovní rychlost na této silnici je 130km/hod) a vyjetí vlevo, což kokot v korse lehce zkomplikoval a musel jsem místo akcelerace brzdit. jeho klika je, že brzdím levou nohou a tužíš rychleji než bych stihl přešlápnout pravou z plynu, jinak by mě měl v kufru a protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny ;-) (což je věc, se kterou ne každý počítá). V záznamu je slyšet i zvuk blinkru, ale vzhledem k hovorům v autě nechávám zde bez zvuku

no myslím že záznam je k prdu. on je kokot ale veřím že by jsi dopadl blbě.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 9. 2010 22:30

pokud se nekdo necha tak vyprovokovat jako mlaskac, pak by takovy clovek mel jit odevzdat ridicak, protoze ocividne nedava stresove a vypjate situace.

tim spise, kdyz se podobne situace deji vice mene jen kolem nej. zrejme nejdrive provokuje a pak to nedava a reaguje tak, jak reaguje...
anonymni

Odeslat příspěvekod Ferdax 12. 9. 2010 22:32

Spinner: Ferdaxi, ty ubohá nulo! Nikoho tak primitivního a jednoduchého jsem ve svém životě dosud nepotkal! :D
Ferdax
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Rebikvpanice 13. 9. 2010 06:18

Ferdax píše:

Já vidím že reaguješ až když odbrzdí a tudíž naprosto pozdě a hlavně uhnul skora až do příkopa.
To že blikáš neznamená že se můžeš lepit.
Slušně ti naznačil ať si držíš odstup což bylo pro tebe asi moc složité.
Kolik si teda jel?
Rebikvpanice
Štamgast

Odeslat příspěvekod p0etrik 13. 9. 2010 06:31

Rebikvpanice píše:Slušně ti naznačil...

:shock: :shock:
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod pepek 13. 9. 2010 06:34

Dobrý duch píše:pokud se nekdo necha tak vyprovokovat jako mlaskac, pak by takovy clovek mel jit odevzdat ridicak, protoze ocividne nedava stresove a vypjate situace.

tim spise, kdyz se podobne situace deji vice mene jen kolem nej. zrejme nejdrive provokuje a pak to nedava a reaguje tak, jak reaguje...

Ač se v mnoha věcech neshodneme, zde plně souhlasím

-- 13. 9. 2010 07:37 --

p0etrik píše:
Rebikvpanice píše:Slušně ti naznačil...

:shock: :shock:

Je to vůl a nemá cenu s ním diskutovat. Co by asi bylo "neslušné" naznačení? Vyhození traverzy pod kola? Dýmovnice? Ruční granát?
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 9. 2010 07:47

Jednou mi někdo takhle naznačoval at si dám odstup rukou z okna a v ní AA baterkou :D
anonymni

Odeslat příspěvekod 4x110mm 13. 9. 2010 08:36

Ferdax píše:...protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny ;-) (což je věc, se kterou ne každý počítá).

Jak je to vlastně s tím záznamem z kamery ohledně dokazování něčí viny, lze to vůbec použít? Třeba i v tomhle případě to někdo může smést ze stolu díky nějaký mě (laikovi) neznámý právní kličce. Jako třeba u odposlechů, když zjistí i jiný trestný čin, na ten pak odposlech nemůžou použít, i když je tam 100% jistota, že to tak bylo: http://www.novinky.cz/krimi/211221-afer ... usena.html
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod Ferdax 13. 9. 2010 10:00

Soud může vzít v potaz cokoli, ale stejně tak nemusí.
Ferdax
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka