Naopak ta situace byla zvládnutá naprosto s přehledem, kdy si přibrzdil tak, jak bylo potřeba a poté zahájil předjíždění, které již dlouho před tím naznačoval blinkrem

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mlaskac píše:Slawall píše:Ano, jenže ty esmíš bránit rychlejšímu autu v jízdě...
to může vyprávět ten zkurrvvyyssyyn v stičku co proletěl na červenou ve stodůlkách mezi auta jen protože ho vyhecoval můj styl jízdy a jel tam snad 180 (makro, lužiny, nové butovice).
včera to samé na ladronce, nějakej vůl v starý ale notně upravený audině (imho a6 s nos) vykostil tak že jsem se mu postavil na cestě zpět do cesty a zbytek vyřešili cajti. (sami od sebe ) jeli na "dětskej den" po té ulici od karlovarky k aviatické cca 160 po ulici přibližně metr za sebou.
Rebikvpanice píše:řidič BOB píše:Rebikvpanice píše:Neodhadduješ, ale tvrdíš že byla v pohodě. Nebyla, rychlost lze usoudit podle patníků.
Z videa vidíš že na brždění reagovat nestačil. Jak by taky mohl.
Asi se v tom neshodneme a tudíž nemá význam o tom vést další diskuzi...Chce to více praxe za volantem - místo počítání patníků
Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.
Condoleza Rice píše:afekt + snizeny pud sebezachovy...
Rebikvpanice píše:Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.
spitfireIX píše:mlaskac píše:Slawall píše:Ano, jenže ty esmíš bránit rychlejšímu autu v jízdě...
to může vyprávět ten zkurrvvyyssyyn v stičku co proletěl na červenou ve stodůlkách mezi auta jen protože ho vyhecoval můj styl jízdy a jel tam snad 180 (makro, lužiny, nové butovice).
včera to samé na ladronce, nějakej vůl v starý ale notně upravený audině (imho a6 s nos) vykostil tak že jsem se mu postavil na cestě zpět do cesty a zbytek vyřešili cajti. (sami od sebe ) jeli na "dětskej den" po té ulici od karlovarky k aviatické cca 160 po ulici přibližně metr za sebou.
mlaskac: A co pořád děláš, že to ty ostatní tak vytáčí?
Ferdax píše:Rebikvpanice píše:Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.
více koukat, více myslet, lépe číst, méně mluvit - přečti si znova komentář a zjistíš, že zabrzdil přesně v okamžiku kdy jsem začal předjížděcí manévr, tedy akceleraci (je zde potřeba, protže běžná cestovní rychlost na této silnici je 130km/hod) a vyjetí vlevo, což kokot v korse lehce zkomplikoval a musel jsem místo akcelerace brzdit. jeho klika je, že brzdím levou nohou a tužíš rychleji než bych stihl přešlápnout pravou z plynu, jinak by mě měl v kufru a protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny(což je věc, se kterou ne každý počítá). V záznamu je slyšet i zvuk blinkru, ale vzhledem k hovorům v autě nechávám zde bez zvuku
Ferdax píše:Rebikvpanice píše:Nápodobně, schválně koukni jak nedokázal reagovat na to druhé zabrždění.
více koukat, více myslet, lépe číst, méně mluvit - přečti si znova komentář a zjistíš, že zabrzdil přesně v okamžiku kdy jsem začal předjížděcí manévr, tedy akceleraci (je zde potřeba, protže běžná cestovní rychlost na této silnici je 130km/hod) a vyjetí vlevo, což kokot v korse lehce zkomplikoval a musel jsem místo akcelerace brzdit. jeho klika je, že brzdím levou nohou a tužíš rychleji než bych stihl přešlápnout pravou z plynu, jinak by mě měl v kufru a protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny(což je věc, se kterou ne každý počítá). V záznamu je slyšet i zvuk blinkru, ale vzhledem k hovorům v autě nechávám zde bez zvuku
Dobrý duch píše:pokud se nekdo necha tak vyprovokovat jako mlaskac, pak by takovy clovek mel jit odevzdat ridicak, protoze ocividne nedava stresove a vypjate situace.
tim spise, kdyz se podobne situace deji vice mene jen kolem nej. zrejme nejdrive provokuje a pak to nedava a reaguje tak, jak reaguje...
p0etrik píše:Rebikvpanice píše:Slušně ti naznačil...
![]()
Ferdax píše:...protože mám záznam, trval bych na policii a 100% jeho viny(což je věc, se kterou ne každý počítá).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků