řidič BOB píše:MELLO píše:Hlavně na magistrále jezdim klidně celou dobu vlevo.
A většina tam, kvůli takovým jako Ty, kličkuje z pruhu do pruhu
Před půl osmou ráno se ani tohle nedá
![]:-< ]:-<](./images/smilies/16.gif)
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
řidič BOB píše:MELLO píše:Hlavně na magistrále jezdim klidně celou dobu vlevo.
A většina tam, kvůli takovým jako Ty, kličkuje z pruhu do pruhu
Rebikvpanice píše:Je snad slušné a ohleduplné se lepit?
mlaskac píše:Slawall píše:Ano, jenže ty esmíš bránit rychlejšímu autu v jízdě...
to může vyprávět ten zkurrvvyyssyyn v stičku co proletěl na červenou ve stodůlkách mezi auta jen protože ho vyhecoval můj styl jízdy a jel tam snad 180 (makro, lužiny, nové butovice).
včera to samé na ladronce, nějakej vůl v starý ale notně upravený audině (imho a6 s nos) vykostil tak že jsem se mu postavil na cestě zpět do cesty a zbytek vyřešili cajti. (sami od sebe ) jeli na "dětskej den" po té ulici od karlovarky k aviatické cca 160 po ulici přibližně metr za sebou.
pepek píše:Před půl osmou ráno se ani tohle nedáChci jet svých poklidných 100 a tolik kokotů školitelů na jednom místě se jen tak nevidí. A jakou mají radost a jak se jim prodlouží péro o 0,005mm když mne mohou zamknout
řidič BOB píše:Rebikvpanice píše:Je snad slušné a ohleduplné se lepit?
Z toho videa je zřejmé, že se na ní nelepil... Kup si dioptrické brýle nebo si nech ukázat, co znamená lepit se
Rebikvpanice píše:Jak byl daleko? 5m? Při kolika km? Při 80?
Je to lepení a ne bezpečná vzdálenost.
řidič BOB píše:Rebikvpanice píše:Jak byl daleko? 5m? Při kolika km? Při 80?
Je to lepení a ne bezpečná vzdálenost.
Víš nebo plácáš blbosti jako obvykle?![]()
BTW: co je bezpečná vzdálenost?
Rebikvpanice píše:Odhaduju, jaký je tvůj odhad?
Rebikvpanice píše:Bezpečná - že stačím vždy zastavit a ne to do něj narvat jak se to málem stalo.
řidič BOB píše:Rebikvpanice píše:Odhaduju, jaký je tvůj odhad?
No právěNeodhaduju a nevynáším soudy...koukám, vidím...a vidím, že ta vzdálenost byla úplně v pohodě
Rebikvpanice píše:Bezpečná - že stačím vždy zastavit a ne to do něj narvat jak se to málem stalo.
Zase předbíháš...pán začal prudce a bezdůvodně brzdit...řidič vozu, které jelo za ním na to stačil reagovat a k žádnému střetu nedošlo... Coby-kdyby a málem si nech k pivu s kamarády, pokud nějaké máš
Majkky píše:Ferdax ad video brzdič: *****,*****,***** a ještě jednou *****.Zastavit,vytáhnout a přetáhnout mu treninky přes hlavu.
ajif píše:Majkky píše:Ferdax ad video brzdič: *****,*****,***** a ještě jednou *****.Zastavit,vytáhnout a přetáhnout mu treninky přes hlavu.
tréninky jsem už kolikrát přetáhnul i o hodinu, ale přes hlavu se mi to ještě nepovedlo.
Jak se to ***** dělá?
Rebikvpanice píše:Neodhadduješ, ale tvrdíš že byla v pohodě. Nebyla, rychlost lze usoudit podle patníků.
Z videa vidíš že na brždění reagovat nestačil. Jak by taky mohl.
řidič BOB píše:Rebikvpanice píše:Neodhadduješ, ale tvrdíš že byla v pohodě. Nebyla, rychlost lze usoudit podle patníků.
Z videa vidíš že na brždění reagovat nestačil. Jak by taky mohl.
Asi se v tom neshodneme a tudíž nemá význam o tom vést další diskuzi...Chce to více praxe za volantem - místo počítání patníků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků