Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MV_cz píše:Já je pouštím když prostě vláček aut a přeci jen občas taky jedu busem a vím jaký to je. Todle bylo ovšem večer, doprava veskrze mírná, za mnou nikdo a ten autobusák mohl pět vteřin počkat. Zvlášť když pak hned za cedulí si na devadesátce jede svejch šedesát.
puk123 píše:B.o. píše:puk123 píše:Jo.
A navíc, tamten řidič něco porušil?
dle autora záběru nepustil blikající bus v zastávce a tím pádem předjíždění na plné čáře.
Ale do toho bych se asi úplně nechtěl pouštět a debatovat nad tím, zda to bylo ještě objíždění nebo už šlo o předjíždění, případně se z objíždění stalo předjíždění v půlce objíždění apod.
Dyť ten bus má normálně zastávku nemalovanou na cestě v jízdním pruhu. Jak by ho mohl nepustit? Bus by mohl normálně odjet. Plnou nevidím, jen přerušovanou. Může objíždět i předjíždět. Že to nakonec vzal těsně kolem vyjíždějícího busu, bylo způsobeno dementem, který mu tam vyjížděl z vedlejší. Jen tak odvracel nebezpečí střetu.
aikoN píše:Já jsem raz objížděl autobus, který stál v zastávce bez zálivu před přechodem. Tak jedu pomalu, že může někdo přecházet a taky že jo. Tak jsem zastavil a pouštěl lidi. Autobusák mezitím dokončil výstup a nástup, hodil směrovku a rozjel se zároveň se mnou. Tak jsme jeli chvíli vedle sebe, sklopil mi bokem zrcátko a pak jsem musel zpátky za něj, protože už jela v protisměru auta. Pak jsem ho předjel, vytroubil a dal mu ostřikovače, bo je ***** a měl s tím rozjezdem počkat
hodne lidem to nedochazi, hlavne lidi na kole a motorce se podle toho nechovaj, coz je takove zvlastni, protoze zjevne se jim to jeste nevymstilo, nebo nevidi souvislost mezi tim, kdyz je srazi auto a tim, ze jedou v cr na motorce nebo kole po silniciaaaa píše:Zakladni zasada je, ze ten mohutnejsi ma vzdy prednost, nebot toho mensiho to bude vic bolet.
Goesson píše:bohuzel autobusaci si pletou povinnost druhych s vlastni prednosti. oni ze sveho pohledu v zakone zadnou nemaji takze nemaji co najizdet a neco si vynucovat. ale je to slozite mit na to kule
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků