Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 15. 1. 2025 20:01

vyřešil bych oboje stejně jako ajkon ... akorát teda všechna moje auta jedou 130 i se studeným motorem :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 20:17

Si nevážíte aut, zpovykanci :D

Ale asi to bude i psychický blok z C4, která při 130 točila snad 4500 otáček a to mi šlo se studeným motorem zkrátka proti srsti.

-- 15. 1. 2025 19:19 --

puk123 píše:Registruji poslední dobou opačný nešvar. Auto před odbočením do připojováku výrazně přibrzdí ještě v průběžném pruhu.

Jo, z toho taky seru atomové hřiby. Zvlášť, když tam musím sjet taky. Hlavně třeba tady z toho druhého videa, jak je za půl kilometru sjezd do Olmíku. Tomu se snad nedá ani říct sjezd, člověk se jen tak mírně odkloní ze směru a pokračuje dál paralelně po vedlejším dvoupruhu a kokoti tam stejně brzdí i na 70 :oboze
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 15. 1. 2025 21:02

aikoN píše:Dneska jsem výjimečně najel na dálnici se studeným motorem a nechtěl jsem na to moc šlapat, tak se mi naskytla možnost demonstrovat pro místní šneky, jak "obtížné" je pustit rychlejšího při šnečím předjíždění řady kamionů kde "není kam uhnout".

Ve výsledku mírně ubrání plynu a zpomalení o asi 5 km/h. No naprostá hrůůůza vám řeknu, takové oběti.

A jako bonus jeden připojovací dement.

1: Tak když jedeš kilo, ještě abys neuhnul...
2: Dodávkář je kokot, ale jestli nebyl nikde nikdo jel bych do levýho preventivně, každopádně zákon neporušil.
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 15. 1. 2025 21:09

garážmistr píše:
aikoN píše:
A jako bonus jeden připojovací dement.

Vyhrocený naprosto zbytečně.

tak oprava, dodávkář byl kokot, vůbec se tam neměl srát.
Naposledy upravil Marek Zrak dne 15. 1. 2025 21:11, celkově upraveno 1
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 21:11

Ale furt na nikoho v afektu nevybíhám z auta jako rozzuřený ratlík :D

No neměl se tam srát, vždyť tam měl ještě pěkný kus připojováku, kde mohl tu svoji herku rozhulákat ještě o hezkých pár km/h a připojit se jako účastník provozu a ne překážka.

-- 15. 1. 2025 20:15 --

zelvotron píše:1: Tak když jedeš kilo, ještě abys neuhnul...
2: Dodávkář je kokot, ale jestli nebyl nikde nikdo jel bych do levýho preventivně, každopádně zákon neporušil.

1. Máš tu spoustu lidí, kteří takovou situaci popíší tak, že "nemají kam uhnout" a prošnečí se takhle kolem všech těch kamionů, zatímco se za nimi vytvoří kolona.

2. Jak neporušil? Při připojování snad můžeš ohrozit auto, které jede v průběžném pruhu?
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 15. 1. 2025 21:28

No mě to přišlo že si byl neohrožený :D

Ohrozit samozřejmě nesmí.
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 21:31

ja tam zadne ohrozeni nevidim.

samo to ustanoveni “ Nesmět ohrozit znamená povinnost počínat si tak, aby jinému účastníku provozu na pozemních komunikacích nevzniklo žádné nebezpečí” je tak vagni ze uz prostae byti na silnici znamena teoreticky obrozeni.

videl jsi ho na stovky metru. mista na uhnuti jsi mel. za mne maximalne omezeni.

ale samo. majitel virtualniho lesa a flotily imaginarnich nahanecich dronu to vidi klasicky jako male decko
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 21:35

zelvotron píše:No mě to přišlo že si byl neohrožený :D

Ohrozit samozřejmě nesmí.

No já byl neohrožený, bo jsem na to s nachystanou trubkou čekal :D, ale obecně to v takové rychlosti jebnout pár metrů před čumák autu, co jede 130, to bych řekl, že čistě z pohledu zákona ohroženíčko bude.

A goes si vytáhne komentáře k tomu paragrafu a dovzdělá se o duchu daného ustanovení.
Naposledy upravil aikoN dne 15. 1. 2025 21:40, celkově upraveno 1
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 21:39

takze jsi jel 130 na 110? hmmm tak to uz vysvetluje ze jsi nedokazal reagovat. takze klaicky zlodej krici…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 21:40

Však to máš v rohu pyčo, hrozně jsem to doteď tajil :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 21:45

nejde o tajeni. ale na mobilu nastojato prectu houno a nezkoumam pycovini a pockal sem di az se dam odkopes a podrezes si sam vetev
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 21:45

To je ale tvůj problém.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 21:46

muj asi tezko kdyz tady brecis ty
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2025 21:50

Kup Pro Maxe, třeba to pak přečteš.