zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku![]()
![]()
![]()
ukazoval ti, ať už konečně jedeš do hajzlu
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku![]()
![]()
![]()
MELLO píše:Vidíš a já bych mu třeba potom raději zpomalil a pustil ho.
NoSwearek píše:Jestli si byl levoproudař před kruhákem stejnej, jako po, tak toho mustangáře i celkem chápu. Až na to auto… a oblečení… a vizáž. Ale jinak jo.
pozpatku_fijA píše:zelvotron píše:Kde myslíš? Vezl jsem vajíčka tak je v kruháku nechtěl vysypat a na výjezdu už je to plnej do červenýho pole - tam jak mi ujíždí koďák.
A byl krom vajíček i klobouk?
zelvotron píše:Přišel sem si zas po delší době poslechnout, že za to můžu já![]()
aikoN píše:Jo, už u minulého videa jsme se spolu bavili, že není dobrý nápad, jet někomu delší dobu ve sklepém úhlu. No a ***** zas - a zase to dopadlo stejně. No, co chceš slyšet
aikoN píše:Tak, v hustém provozu. Ten tam právě nevidím. Jsem v mrtvém úhlu, tak buď zpomalím a nebo zrychlím, ať se naše vzájemné polohy posunou a vidíme na sebe. Nerad vedle někoho jedu stejně rychle, protože to zavání právě tímto průserem.
glider píše:Mustang vie ***** prasit, na kruhaci to mal poslat do vnutorneho pred teba.
Ok to nezvladol tak potom bola moznost zobrat ta zprava ked si bol pred nakladakom.
Ani to nezvladol.
...
Nema narok na nejaku gestikulaciu, ked nezvlada pohyb v premavke.
polda píše:....a jen o 500 m dál než posledně......
Marek Zrak píše:zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku![]()
![]()
![]()
ukazoval ti, ať už konečně jedeš do hajzlu
zelvotron píše:
Já myslim že řešení je aby když chceš přejet do pruhu tak si čuměl do zrcátek a obecně okolo sebe a ne aby ostatní auta dělala vlny a ubírala a přidávala podle toho jak ty jedeš.
To že různý auta jedou v různejch pruzích různou rychlostí a různě se dojíždí je ve městě tak nějak naprosto standartní situace.
aikoN píše:Nikoliv, on by do levého z pravého mohl, protože má ze své strany přerušovanou.
aikoN píše:Jo, protože v obou těch případech bych měl podobný nepříjemný pocit, že mě dotyčný může kdykoliv sestřelit
zelvotron píše:aikoN píše:Jo, už u minulého videa jsme se spolu bavili, že není dobrý nápad, jet někomu delší dobu ve sklepém úhlu. No a ***** zas - a zase to dopadlo stejně. No, co chceš slyšet
Ty máš ale pamatováka, to už musí bejt rok, prosimtě ty pořád děláš jako bysme se potkali dvě auta široko daleko a já to druhý auto schválně hledal abych jel vedle něj, to co povídáš se v hustým provozu docela špatně aplikuje, protože prakticky pořád jedeš vedle někoho nebo kousek za ním nebo předním, ale jo, čekal sem to, borec nemá šajnu co se kolem něj děje, není schopnej se kouknout do zrcátka a s velkým vozejkem na vlhký vozovce při teplotě kolem nuly chce přejet do pruhu stylem zničehonic trhnu za volant, pak dám blinkr a čekám co se stane, ale samozřejmě můžu za to já, ačkoliv jedu konstantní rychlostí +- 5 km/h ve svým pruhu (ten údaj gps samozřejmě v tunelu trochu kecá).![]()
Každopáně to zcela splnilo moje očekávání co se tady od některejch dozvím![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků