Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 6. 12. 2024 20:09

zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku :D :D :D

ukazoval ti, ať už konečně jedeš do hajzlu
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod NoSwearek 6. 12. 2024 20:19

Jestli si byl levoproudař před kruhákem stejnej, jako po, tak toho mustangáře i celkem chápu. Až na to auto… a oblečení… a vizáž. Ale jinak jo.
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod zelvotron 6. 12. 2024 20:40

MELLO píše:Vidíš a já bych mu třeba potom raději zpomalil a pustil ho.

No to bys tam pak musel jet tak 45...

-- 6. 12. 2024 20:42 --

NoSwearek píše:Jestli si byl levoproudař před kruhákem stejnej, jako po, tak toho mustangáře i celkem chápu. Až na to auto… a oblečení… a vizáž. Ale jinak jo.

Máš tam i začátek, abys byl levoproudař na "obchvatu" Benešova, tak to bys musel jedině jet protisměrem :D

-- 6. 12. 2024 20:46 --

pozpatku_fijA píše:
zelvotron píše:Kde myslíš? Vezl jsem vajíčka tak je v kruháku nechtěl vysypat a na výjezdu už je to plnej do červenýho pole - tam jak mi ujíždí koďák. :D

A byl krom vajíček i klobouk? :hm

Ne, ten sem měl na hlavě 8-P
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 6. 12. 2024 22:11

zelvotron píše:Přišel sem si zas po delší době poslechnout, že za to můžu já 8-P

Jo, už u minulého videa jsme se spolu bavili, že není dobrý nápad, jet někomu delší dobu ve sklepém úhlu. No a ***** zas - a zase to dopadlo stejně. No, co chceš slyšet :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 6. 12. 2024 22:40

aikoN píše:Jo, už u minulého videa jsme se spolu bavili, že není dobrý nápad, jet někomu delší dobu ve sklepém úhlu. No a ***** zas - a zase to dopadlo stejně. No, co chceš slyšet :D

Ty máš ale pamatováka, to už musí bejt rok, prosimtě ty pořád děláš jako bysme se potkali dvě auta široko daleko a já to druhý auto schválně hledal abych jel vedle něj, to co povídáš se v hustým provozu docela špatně aplikuje, protože prakticky pořád jedeš vedle někoho nebo kousek za ním nebo předním, ale jo, čekal sem to, borec nemá šajnu co se kolem něj děje, není schopnej se kouknout do zrcátka a s velkým vozejkem na vlhký vozovce při teplotě kolem nuly chce přejet do pruhu stylem zničehonic trhnu za volant, pak dám blinkr a čekám co se stane, ale samozřejmě můžu za to já, ačkoliv jedu konstantní rychlostí +- 5 km/h ve svým pruhu (ten údaj gps samozřejmě v tunelu trochu kecá). :D

Každopáně to zcela splnilo moje očekávání co se tady od některejch dozvím :D :D :D
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 00:15

Tak, v hustém provozu. Ten tam právě nevidím. Jsem v mrtvém úhlu, tak buď zpomalím a nebo zrychlím, ať se naše vzájemné polohy posunou a vidíme na sebe. Nerad vedle někoho jedu stejně rychle, protože to zavání právě tímto průserem.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod polda 7. 12. 2024 00:38

....a jen o 500 m dál než posledně......
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 7. 12. 2024 02:13

Mustang vie ***** prasit, na kruhaci to mal poslat do vnutorneho pred teba.
Ok to nezvladol tak potom bola moznost zobrat ta zprava ked si bol pred nakladakom.
Ani to nezvladol.
...
Nema narok na nejaku gestikulaciu, ked nezvlada pohyb v premavke.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 07:40

aikoN píše:Tak, v hustém provozu. Ten tam právě nevidím. Jsem v mrtvém úhlu, tak buď zpomalím a nebo zrychlím, ať se naše vzájemné polohy posunou a vidíme na sebe. Nerad vedle někoho jedu stejně rychle, protože to zavání právě tímto průserem.

Ten hustej provoz tam vytvořil ten expert v bílý octávce v levým co zpomalil za dodávkou v pravým co byla předemnou... asi se jí bál předjet aby se jí neocit na chvilku ve slepým úhlu. :D

Já myslim že řešení je aby když chceš přejet do pruhu tak si čuměl do zrcátek a obecně okolo sebe a ne aby ostatní auta dělala vlny a ubírala a přidávala podle toho jak ty jedeš.

To že různý auta jedou v různejch pruzích různou rychlostí a různě se dojíždí je ve městě tak nějak naprosto standartní situace.

-- 7. 12. 2024 07:44 --

glider píše:Mustang vie ***** prasit, na kruhaci to mal poslat do vnutorneho pred teba.
Ok to nezvladol tak potom bola moznost zobrat ta zprava ked si bol pred nakladakom.
Ani to nezvladol.
...
Nema narok na nejaku gestikulaciu, ked nezvlada pohyb v premavke.

Přesně tak :D i když na tom kruháku je mezi pruhama obrubník, to by moc nešlo, já bych mu předtím náklaďákem i uhnul, ale ono mu to zas až tolik stejně nejelo a navíc bych já musel přes plnou čáru a pak na tom kousku už to nemělo cenu.

-- 7. 12. 2024 07:44 --

polda píše:....a jen o 500 m dál než posledně......

Chybí ti v tom čísle jedna nula :-P

-- 7. 12. 2024 07:47 --

Marek Zrak píše:
zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku :D :D :D

ukazoval ti, ať už konečně jedeš do hajzlu

Stejně by nemoh do levýho, je tam plná čára a já pak nemoh do pravýho ze stejnýho důvodu 8-P
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 08:24

Nikoliv, on by do levého z pravého mohl, protože má ze své strany přerušovanou.

-- 7. 12. 2024 07:28 --

zelvotron píše:
Já myslim že řešení je aby když chceš přejet do pruhu tak si čuměl do zrcátek a obecně okolo sebe a ne aby ostatní auta dělala vlny a ubírala a přidávala podle toho jak ty jedeš.

To že různý auta jedou v různejch pruzích různou rychlostí a různě se dojíždí je ve městě tak nějak naprosto standartní situace.

Ano, tak by to mělo být, ale v praxi se děje to na videu. A pak je lepší tomu předcházet. Taky polezeš někomu před hlaveň nabité zbraně s tím, že si má přece dávat bacha a před výstřelem se přesvědčit, že na nikoho nemíří?
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 7. 12. 2024 08:29

To je priklad ala ty.

Inak nic zvlastne vo videu a ano je to bezne v premavke, ze auta idu ako sa im chce.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 08:36

Jo, protože v obou těch případech bych měl podobný nepříjemný pocit, že mě dotyčný může kdykoliv sestřelit :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 08:47

aikoN píše:Nikoliv, on by do levého z pravého mohl, protože má ze své strany přerušovanou.

Když byl předemnou tak do levýho nemoh protože tam měl dvojitou, pak mě přerušovanou tak přejel za mě, ale já mu nemohl uhnout vpravo protože sem tam měl plnou a v okamžiku kdy tam byla už přerušovaná, tak už sem byl pár metrů za koďákem, kterýho sem předjel a hned sem uhnul vpravo a je vidět že jemu stejně trvalo než mě předjel, prostě mu to moc proti žigulu GTe nejelo :-P

-- 7. 12. 2024 08:50 --

aikoN píše:Jo, protože v obou těch případech bych měl podobný nepříjemný pocit, že mě dotyčný může kdykoliv sestřelit :D

přidávat nebo ubírat kdykoliv se vedle tebe objeví auto, to bych za tebou nechtěl jet :D
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 12. 2024 09:09

zelvotron píše:
aikoN píše:Jo, už u minulého videa jsme se spolu bavili, že není dobrý nápad, jet někomu delší dobu ve sklepém úhlu. No a ***** zas - a zase to dopadlo stejně. No, co chceš slyšet :D

Ty máš ale pamatováka, to už musí bejt rok, prosimtě ty pořád děláš jako bysme se potkali dvě auta široko daleko a já to druhý auto schválně hledal abych jel vedle něj, to co povídáš se v hustým provozu docela špatně aplikuje, protože prakticky pořád jedeš vedle někoho nebo kousek za ním nebo předním, ale jo, čekal sem to, borec nemá šajnu co se kolem něj děje, není schopnej se kouknout do zrcátka a s velkým vozejkem na vlhký vozovce při teplotě kolem nuly chce přejet do pruhu stylem zničehonic trhnu za volant, pak dám blinkr a čekám co se stane, ale samozřejmě můžu za to já, ačkoliv jedu konstantní rychlostí +- 5 km/h ve svým pruhu (ten údaj gps samozřejmě v tunelu trochu kecá). :D

Každopáně to zcela splnilo moje očekávání co se tady od některejch dozvím :D :D :D

to si pamatuju taky. holt kdyz nekdo jede jak dement a pak se divi tak si to clovek zaoamatuje
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 09:16

Na tebe sem celou dobu čekal :D

Super, už aspoň vím kdo dělá ty špunty a kolony, on je to goes :D
zelvotron
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka