Pajjoun píše:goes píše:To oba
Ten druhej může, ten je krytej.
Znalci vedia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:Major Kure píše:https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policista-zfackoval-cyklistu-na-dalnici-natocila-ho-kamera-ve-sluzebnim-aute-40323953#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=iMMOOlZW3fa-202005140832&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
To z toho vyšel lacino, *****. Tohle je taky dobrý:Radimovovi poslal omluvný dopis, kde se snažil své jednání vysvětlit. Tvrdil, že potřebovali z místa co nejdříve odjet k dopravní nehodě se zraněným dítětem. Jak se ale ukázalo u soudu, byla to lež. „Proč jsem to tam napsal, nevím,“ krčil Sojka u soudu rameny.
aikoN píše:Nemyslím si, tihle frustráti jsou borci jen když mají zjevnou fyzickou převahu.
garážmistr píše:***** to ten druhej policajt. Nestál na nacvičený pozici.
aikoN píše:Pajjoun píše:Fakt? To jsem něco zaspal. To se mi bude jezdit klidněji.
Podle mě to o papíry nikdy nebylo. Nedávno jsme to tu rozebírali
viewtopic.php?f=828&t=1233368&p=12503450&hilit=předjíždění#p12503450
pozpatku_fijA píše:garážmistr píše:***** to ten druhej policajt. Nestál na nacvičený pozici.
myslíš před kamerou?
goes píše:aikoN píše:Nemyslím si, tihle frustráti jsou borci jen když mají zjevnou fyzickou převahu.
ja jsem o tom naopak presvedcen a uprimne ty facky dotycnemu mi nijak nevadi, jeste mu meli vzit obcanku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků