Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
powerball píše:Ja tam jednou byl autem.sever řecka je bezkonkurenčne ta nejhnusnější balkanska dira ze všech zemi tam.vypada to tam jak v post apo filmu
goes píše:Vcera *****. Dnes hrdina. Zitra *****. Pozitri hrdina
Dnes fnuka ze ostatni kaslou na bezpecnost. Zitra na ni kasle sam. Pozitri nadava ze jini kaslou na bezpecnost dalsi den na ni opet kasle sam.
JardaB píše:goes píše:Vcera *****. Dnes hrdina. Zitra *****. Pozitri hrdina
Dnes fnuka ze ostatni kaslou na bezpecnost. Zitra na ni kasle sam. Pozitri nadava ze jini kaslou na bezpecnost dalsi den na ni opet kasle sam.
Bezpecnost nadevse, mam balik respiratoru, beru s sebou. A zadne dalsi nebezpeci v ceste, kde prakticky nevylezu z auta az do *****, kde skoro nikdo neni nespatruji.
polda píše:.....a šprcky?
JardaB píše:goes píše:Vcera *****. Dnes hrdina. Zitra *****. Pozitri hrdina
Bezpecnost nadevse, mam balik respiratoru, beru s sebou. A zadne dalsi nebezpeci v ceste, kde prakticky nevylezu z auta az do *****, kde skoro nikdo neni nespatruji.
JardaB píše:Tak z viru jsem byl ***** tak cca do dubna, pak uz je z toho, co je kolem toho. Ono na tu beznou chripku zda se umre fakt vic lidi...-P
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků