kdo se vzteká?
nic si nevymýšlím, nějak nemám potřebu a ani mě nenapadá, proč bych měl ... spíš jsem kokot, že se bavím s takovým kokotem, co platí trojku za přezutí a ještě u toho chrochtá blahem
a ano, 4x700 je 2800, to je "trojka"
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:aha takze 800 pro tebe neni asi litr ale 2800 je “trojka” chapu ten fer pristup jak se ti hodi.
hele bezna cena prezudi za disk je 5-7 stovek. nekde vic nekde min. cena co mi pripada ok. ntaky se nechodim strihat za 80 kc bo mi to pripada trapne byt nekdo za to je ochoten delat. ja toto podporovat nebudu.
ze to nemuzes rozdychat a stredobot tveho zivota je honit se za korunovymi usporami proc by ne. lepsi takovy konicek nez zadny.
2780 kc sme platili ted v dubnu. z toho je 800 uskladneni a zbytek prezuti. takze dokonce pod 500. omlouvam se.
Goesson píše:tak mi ukaz kde maji komplet prezuti za 2 kila kolo. zajdu si ty kokoty vyfotit co si nevazi casu
Goesson píše:nikam nemusim. cekam na ten servis za 2 kila kolo
Goesson píše:delej. nahod ten “asi litr” pochlap se
Goesson píše:negugli tak vehementne
evlo píše:Já jsem přesně ten kokot co rád tu trojku zaplatí. Teda v případě, že za to dostanu adekvátní službu.
Arnie J píše:negúglím, píšu
takže pneuservis hír:
https://www.plyny.com/pneuservis/
naposled jsem tam byl teda 2 roky zpět a stálo to 900, tak teď by to snad ten litr mohl být
nevim co je na té ceně nepochopitelného, nepříliš kvalifikovaná pracovní síla, třičtvrtě hodiny času, stovku stojí závaží, stovku amortizace stroje když moc, takže nějakých 800-1000 za hodinu práce? kolik by takový člověk měl podle tebe brát?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků