Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
JanQ píše:pamatuju jak jsem jel s rodicema za komancu z jugosky z poloostrova Orebic,kousek od Dubrovniku skodou 120L jeste pres Madarsko,Slovensko az do Prahy..tata to jel sam cca 24hodin vicemene v kuse rychlosti max 90kmh,pak uz to hrozne zralo:)....dojeli
Folin píše:JanQ píše:pamatuju jak jsem jel s rodicema za komancu z jugosky z poloostrova Orebic,kousek od Dubrovniku skodou 120L jeste pres Madarsko,Slovensko az do Prahy..tata to jel sam cca 24hodin vicemene v kuse rychlosti max 90kmh,pak uz to hrozne zralo:)....dojeli
Myslíš z města Orebič a poloostrova Pelješac vid?Jezdím tam každej rok,letos jsem tam jel 12hodin i s přestávkama,ve starý 120-ce to muselo bejt fakt peklo.
USA k píše:1600 km na jeden zátah je opravdu dost velká porce. Nevím, jak moc znáš cestu. Když jedeš po dálnicích, tak to docela jde a poměrně i rychle utíká, ale pokud jsi ve městě a ještě to tam neznáš, tak únava přijde strašně rychle. Jestli nemáš navigaci, tak vřele doporučuju. Ubyde stresu a i únavy.
ka-spel píše:http://zpravy.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080801_134838_zahranicni_lf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků