A nejlepší je na tom to, že se ho ještě ta tisková k.r.á.v.a. relativně zastává. Kdyby primátor použil, dle mého názoru oprávněně, §55, tak už teď to obecní h.o.v.a.d.o. je na pracáku a je o jednoho nebezpečného a agresivního k.r.y.p.l.a. se zbraní v ulicích méně. Teď bude hezké pozorovat, jak někteří obhájci obecních d.e.m.e.n.t.ů. budou operovat tím, jak jsou náročné psychotesty apod. pro tyhle zmetky a jak projdou jen ti nejlepší
No co by udelal, kdybych na nej byl treba "jen" drzej pri zkousce na alkohol... asi by me zastrelil rovnou... Fakt co to maji v tech sborech, jak rika Klasik - debil, blbecek, debil, blbecek...
MadMack2: Jestli to nebude tím, že někde jich je víc a že někde maj lepší podmínky, jak mě otravovat. Když se takový vemeno najde u popeláře, tak s ním dost možná nikdy tu čest mít nebudu.
Tak to je maras, vyhodit mobil z balkonu. To si ta kráva myslela, že jí to jen tak projde? Mně by to asi taky pěkně n*sr*lo, ale já naštěstí nemám zbraň
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...