Berete stopaře?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Alex.. 18. 8. 2008 16:32

ace2 píše:Hmm jednou jsem vzal stopaře na benzínce u 9 křížů. Přišel takovej mladej kluk a jestli nejedu na Brno, že potřebuje do Bratislavy a já že jedu do Bratislavy, tak v pohodě.

Jenom jsem vyjel z benzínky tak on "Věříš v Boha?", pak z něho vylezlo, že je členem nějaké americké sekty, netuším jak to jmenuje. Mormoni či tak nějak. Tak jsem celou do Brna poslouchal o tom jaký je Bůh co všechno dokázal, dokáže a co by mi dal... mno... zjistil jsem že když jsem jel nad 220 tak přestal mluvit. Tak jsem jel z Brna do Blavy onehdá ještě s mercedesem pořád plnej a byl pokoj.

A pak mi došlo jak se objevil na benzínce na dálnici. Zjevně ho tam vykopnul nějaký trucker z auta po tom co dostal hodinovej nášup křesťanského magazínu :D Jinak nic proti nim nemám, ale bylo to jako kdybych mé matce dvě hodiny vyprávěl o konstrukci letadel a věděl, že nejenže tomu nerozumí, ale ani jí to nezajímá.

hmm...to znám..to si jednou jedu od dolního benešova směr Ostrava a vidím takového starého pána s malým klukem..no tak si říkám..chudák děda..s vnukem jim asi něco ujelo :D ...
tak, že teda kam jedou a měli jsme stejný směr, tak je beru..a on za chvíli začíná, že je Jehovista, že to je skvělá víra..že mu to našlo mladou manželku, že to je jeho syn, atd atd :-D... no prostě krása :D :D
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ace2 18. 8. 2008 16:49

Tak je divný hned na potkání vyprávět jakého je člověk vyznání, to je jako vlízt někomu do auta a říci "jéé díky, to si hodnej, že mě hodíš do Pacova, jsem Jindra a volím Lidovou stranu, protože jsou nejlepší a dá se jim věřit. Taky je volíš? Ne? a proč ne? Nabízejí jen pravdu a lásku, přidej se k nám" A pak dvě hodiny poslouchal výhody a důvody. Když už někdo vleze do auta, tak má poděkovat a chovat se slušně a být vděčný a nebrat to jako příležitost třeba prodat nebohému řidiči produkty od AmWaye :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod King of Potato People 18. 8. 2008 16:57

ace na tyhle pomaha jedina vec, tesis se na boha, ze? tak ja ti sjednam schuzku a hnedle na to projet par veci trochu drsneji... taky jsem takovyho moulu vezl, pripadlo mi, ze jen jezdi stopem a siri demagogii on tomu rikal osveta a ja mu at drzi usta.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod -LK- 18. 8. 2008 17:01

Pořád jsi měl kliku, protože jsi mohl zastavit a vyhodit ho. Jak jsem již někde psal, mně se stal opak. Před asi patnácti lety jsem stopoval z Jihlavy do Prahy a dlouho nic nestavělo až pak ženská ve škoduli 120 a celou cestu až do Prahy do mně hustila nějaký nabídky pojištění apod. To bylo teprve maso. Byl jsem rád, že jedu, tak jsem musel držet hubu.
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod Deli 19. 8. 2008 08:02

ace2 píše:Hmm jednou jsem vzal stopaře na benzínce u 9 křížů. Přišel takovej mladej kluk a jestli nejedu na Brno, že potřebuje do Bratislavy a já že jedu do Bratislavy, tak v pohodě.

Jenom jsem vyjel z benzínky tak on "Věříš v Boha?", pak z něho vylezlo, že je členem nějaké americké sekty, netuším jak to jmenuje. Mormoni či tak nějak. Tak jsem celou do Brna poslouchal o tom jaký je Bůh co všechno dokázal, dokáže a co by mi dal... mno... zjistil jsem že když jsem jel nad 220 tak přestal mluvit. Tak jsem jel z Brna do Blavy onehdá ještě s mercedesem pořád plnej a byl pokoj.

A pak mi došlo jak se objevil na benzínce na dálnici. Zjevně ho tam vykopnul nějaký trucker z auta po tom co dostal hodinovej nášup křesťanského magazínu :D Jinak nic proti nim nemám, ale bylo to jako kdybych mé matce dvě hodiny vyprávěl o konstrukci letadel a věděl, že nejenže tomu nerozumí, ale ani jí to nezajímá.

muhehe :D

jinak já jsem stopaře nikdy nevezl :-[ se bojim, že bych nestihnul vytáhnout nůž... :-)) akorát jednou cestou do práce, jsem zastavil takové vyfiklé mladé paní, která zjevně vypadal, že jí ujel nějakej bus (na šplapku bylo moc brzo :D ) a tu sem vezl asi 3km, normálka sme pokecali, já jí zastavil před firmou, kde dělala a pohoda :-) byla to asistentka generálního :-))
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 8. 2008 08:37

ace2 píše:brát stopaře je celkem problém. Parkrát jsem vzal stopaře, studenta dle všeho. Nikdy bych si nevzal holku/ženskou a nikdy nic co by mě dokázalo přeprat :D

Tebe přepere ženská? :roll: :hm
Jinak já stopaře neberu. Nemám zapotřebí poslouchat doma žárlivé scény na téma, co je to za cizí vlas na sedačce... :-l
anonymni

Odeslat příspěvekod Vlk 19. 8. 2008 11:48

Přes 10 let jsem skoro jinak než stopem necestoval, páč času bylo moře, peněz pramálo. Skoro celá Evropa, Turecko, Sýrie, Írán. Zážitky na celý život, líp poznat zemi a lidi nejde. Už to nespočítám, ale určitě to bylo přes 500 aut, co jsem stopnul. Nejdelší stop 1500 km, nejhezčí auto Maserati kabrio, nejvíc lidí v autě, který zastavilo, 9 :D (nebyl to bus, fakt normální auto pro 5). Jednou jsme chytli stopa ve třech s kánoí. Atd...

Takže asi tušíte, stopaře zásadně beru, páč vím, jak jim je. Jednou jsem si je do Š105 naskládal 4 i s batohama a jeden měl navíc vejfuk, co vezl dom :-), tak ten měli na klíně. Onehdá pěkná mladá holka z Krkonoš do Prahy, ukázalo se, že porodní sestra, kterou odvolali na pohotovost a byl večer. Jen mě mrzí, že už se skoro nestopuje, za nás bylo v pátek odpo na Čerňáku narváno, dnes ani noha...
Naposledy upravil Vlk dne 19. 8. 2008 12:36, celkově upraveno 1
Vlk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukino 19. 8. 2008 12:26

Jintaj píše:Jinak já stopaře neberu. Nemám zapotřebí poslouchat doma žárlivé scény na téma, co je to za cizí vlas na sedačce... :-l

Az tak? Kristova noho, to by mi udelala jednou... :roll:
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 8. 2008 12:31

Já pomalu přemýšlím, jestli mám vozit manželku, natož stopaře.... :hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Skalik86 19. 8. 2008 12:38

Tak já beru když mám prazdný auto, hlavni problem u me je, ze si jich vsimnu pozde bo se kocham. Posledne jsem vecer bral jednoho kluka z dediny do dediny. Vetsinou je uvitam slovy: "jestli se nebojis tak jedu tam a tam" :)

Sam sem stopoval jen parkrat, kdyz mi ujel bus a tak
... Beep Beep ...

KTM 950 SM
Skalik86
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod dopr 19. 8. 2008 15:02

Zrovna minulej tyden jsem bral kluka s holkou. Jel jsem MX-3, takze klucina vysoky tak 190cm se chudak nasoukal do zadu. Slecna chtela jet vedle me :) No, bylo to jen par kilaku, tak to vydrzel.
Tak pul roku zpet jsem jel pro zmenu s Xedosem a nabral nejakou Polku, kterou asi nekdo vyhodil z domu. Mela tolik veci, ze jsem mel plnej kufr a jeste 2 igeltiky na zadnich sedackach :D
Vubec prvniho stopare co jsem vzal, bylo, kdyz jsem si z Olomouce vezl sve prvni auto (323 BG). Ve Vyskove zenska, tak si rikam, konecne to muzu nekomu oplatit a zastavil ji. No baba nachcana jak vidle, ale aspon byla sranda. Furt neco mlela :D
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :.
dopr
Štamgast

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 8. 2008 16:31

lepší jak pochcaná :-[ :-[ :-[ :-[
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dopr 19. 8. 2008 17:41

Petr1968 : tak to rozhodne :D
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :.
dopr
Štamgast

Odeslat příspěvekod Agramon 19. 8. 2008 17:42

nachcance neberu a zlitou ženskou jsem teda ještě nepotkal :D
Agramon
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 8. 2008 21:04

Stopaře ani stopařky se z Loganem ani nemusím pokoušet brát, stejně by do toho nikdo dobrovolně nelez. :D
...
Michal P
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka