ace2 píše:Hmm jednou jsem vzal stopaře na benzínce u 9 křížů. Přišel takovej mladej kluk a jestli nejedu na Brno, že potřebuje do Bratislavy a já že jedu do Bratislavy, tak v pohodě.
Jenom jsem vyjel z benzínky tak on "Věříš v Boha?", pak z něho vylezlo, že je členem nějaké americké sekty, netuším jak to jmenuje. Mormoni či tak nějak. Tak jsem celou do Brna poslouchal o tom jaký je Bůh co všechno dokázal, dokáže a co by mi dal... mno... zjistil jsem že když jsem jel nad 220 tak přestal mluvit. Tak jsem jel z Brna do Blavy onehdá ještě s mercedesem pořád plnej a byl pokoj.
A pak mi došlo jak se objevil na benzínce na dálnici. Zjevně ho tam vykopnul nějaký trucker z auta po tom co dostal hodinovej nášup křesťanského magazínuJinak nic proti nim nemám, ale bylo to jako kdybych mé matce dvě hodiny vyprávěl o konstrukci letadel a věděl, že nejenže tomu nerozumí, ale ani jí to nezajímá.
hmm...to znám..to si jednou jedu od dolního benešova směr Ostrava a vidím takového starého pána s malým klukem..no tak si říkám..chudák děda..s vnukem jim asi něco ujelo

tak, že teda kam jedou a měli jsme stejný směr, tak je beru..a on za chvíli začíná, že je Jehovista, že to je skvělá víra..že mu to našlo mladou manželku, že to je jeho syn, atd atd